.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next
AuthorMessage
Shark pfa
Bintara Kanan


Posts : 611
Join date : 18/05/2011
Location : Terengganu,Besut

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Sat Sep 22, 2012 2:15 pm

matjang99 wrote:
salam semua...skrg sy pkai karb kt 125...block da saiz 0.75....mainjet 200..pilot 25.tp pg2 kne trik chop...lau x ,x leh jln...tlg semua....bru nk bljr

naikkan pJ 1mata
Back to top Go down
http://facebook : mr_shark_face@yahoo.com
devilmeasha
Pegawai Waran II


Posts : 1141
Join date : 28/03/2010
Location : Kota Kinabalu

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Tue Sep 25, 2012 9:06 pm

matjang99 wrote:
salam semua...skrg sy pkai karb kt 125...block da saiz 0.75....mainjet 200..pilot 25.tp pg2 kne trik chop...lau x ,x leh jln...tlg semua....bru nk bljr

kotak angin pakai tak..?..tengkuk karb potong ker? carb z boss ke catalyzr?

_________________
Boobs is like "Burning Sun", Nice to see, but don't ever stare!
Back to top Go down
Liquey
Laskar Muda


Posts : 12
Join date : 27/07/2012
Age : 25
Location : Johor

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Sun Sep 30, 2012 5:23 pm

salam guys..
nk tanya, bley ke tupai guna carb uma racing????please need knowledge..
Back to top Go down
125z ganu
Laskar Kelas I


Posts : 164
Join date : 31/10/2011
Location : Kelate-Terengganu

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Mon Oct 01, 2012 10:57 pm

Liquey wrote:
salam guys..
nk tanya, bley ke tupai guna carb uma racing????please need knowledge..

boleh je bro,tapi kena guna yang ada lubang 2t..lau pakai yg xde lubang 2t,bro kena bancuh la 2t(susah)..pastu saiz plak bro kena ati2,nanti tersilap beli saiz,rugi plak...bese pakai 24mm-26mm-28mm-30mm..ikut spec la..lau std baik amik saiz 26mm powerjet..kalau spec racing,kena besar sikit...kalau ada salah silap jangan marah..
Back to top Go down
Liquey
Laskar Muda


Posts : 12
Join date : 27/07/2012
Age : 25
Location : Johor

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Wed Oct 03, 2012 9:56 pm

terima kasih bro 125z ganu..bukan pe..rasa mcm kena tipu pun de gak..x thu nk kata mcm mna..skrg motor da bobok..ride pun x best..tu yg fedup,tpi x thu nk wat mcm mna..nt g kedai,mesti pomen buat pelik2 lagi..makin teruk rasa..tu yg terasa nk tukar satu set carb trus..tpi x thu la..rasa mcm dem..
Back to top Go down
125z ganu
Laskar Kelas I


Posts : 164
Join date : 31/10/2011
Location : Kelate-Terengganu

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Wed Oct 03, 2012 10:43 pm

bobok sbb smulajadi ke sbb ade modi pape? kalau nk tkar stu set trus boleh,tapi kdg2 kena stting balik carb tuh..bobok tu time slow ke laju?
Back to top Go down
Liquey
Laskar Muda


Posts : 12
Join date : 27/07/2012
Age : 25
Location : Johor

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Fri Oct 05, 2012 7:02 pm

bobok timbul lepas buat servis kat kdai, carb,head n block..x de tukar pape pun,cuma gasket head je...
sblm servis ok je..nice je..
bobok time bwk slow...bila g kedai setting angin,dia main pusing2 skru angin tu,,then last sekali dia kata,biasa la bobok moto jenis ni...
pastu g kdai lain,pomen tu kata, senang tukar je carb baru..erk lagi la scratch
Back to top Go down
125z ganu
Laskar Kelas I


Posts : 164
Join date : 31/10/2011
Location : Kelate-Terengganu

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Fri Oct 05, 2012 8:25 pm

mgkin mase servis carb tuh die ade silap pape,mybe jarum die xpsang cam kddkan asl..cube tnye mmber m125zc ni yg dk dkat ngan ko,pastu tnye kat maner kedai yg boleh pcaye..
Back to top Go down
matjang99
Laskar Muda


Posts : 9
Join date : 20/09/2012
Location : kuantan

PostSubject: cop ori rxz   Sun Oct 07, 2012 7:59 pm

spe tau cop original jarum rxz
Back to top Go down
kasimselamat
Laskar Muda


Posts : 11
Join date : 03/05/2012

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Mon Oct 08, 2012 9:25 pm


Back to top Go down
nazjb
Bintara Muda


Posts : 463
Join date : 28/09/2010
Age : 30
Location : Jb>kempas>bandar jb

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Wed Nov 14, 2012 8:03 am

d1grandprix wrote:
nak tanya sikit
kat jb mana satu workshop pandai set carb 125z?
kebanyakan kedai motor kt jb ni pandai set carb..ko duk area mane?kalau area tebrau,g je sparepart kangkar..kalau area skudai,byk kedai motor tau set..kalau anta kat aku,blanje mkn je..hehehe
Back to top Go down
Ijat Stylo
Laskar Kelas I


Posts : 113
Join date : 23/12/2011
Age : 28
Location : (KLang) Selangor

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Sun Nov 18, 2012 9:26 pm

set sendiri jer...
anta kedai nanti kalau jem...urmmmm..
senyap jer kalau salah setting..
baik setting sendiri..sekurang2 dpt blajar
dan teori dpt dimanfaatkan... 1pusingan setengah jer..ckup ssuap rase
Back to top Go down
muhd_amir
Laskar Muda


Posts : 5
Join date : 17/08/2012
Age : 26

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Thu Dec 27, 2012 12:32 am

otai2. saya pkai block saiz 0.25. pki karb rxz. mainjet dan pilot saiz ape yg sesuai?
Back to top Go down
sakaihutan
Laskar Muda


Posts : 2
Join date : 02/01/2013

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Wed Jan 02, 2013 6:04 pm

Salam..

Spec moto:-
piston 2.00
block modi
head skim 1mm
carb rxz cata (mj=240, pj=30.0)
jarum rxz asah
2t bukak 5 benang

Soalan sy kenapa time topspeed ada rasa berat tetibe?? die rasa macam menarik2...
minyak lebih ke? tgk plug warna perang2 basah gitu..
Back to top Go down
redline
Laskar Kanan


Posts : 359
Join date : 25/08/2010
Age : 32
Location : x lama lagi dok kat stadium pulak ^_^

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Thu Jan 03, 2013 4:55 pm

x terer pun setting moto, tp setau aku carb z cata ade power jet (sama dengan carb 125z), so setting kena lean skit, coz power jet tu function bila sampai sesuatu tahap rpm yang tinggi...mcm carb z boss x de power jet ni so setting main+pilot jet mmg agk besar sedikit... sebab tu ramai yg cari carb boss senang kerja tp carb z cata klu dpt setting mmg puas hati he3 (ni hasil tinjauan aku je, klu leh rujuk pd yg lebih pakar Very Happy )
Back to top Go down
Ijat Stylo
Laskar Kelas I


Posts : 113
Join date : 23/12/2011
Age : 28
Location : (KLang) Selangor

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Thu Jan 03, 2013 10:14 pm

sakaihutan wrote:
Salam..

Spec moto:-
piston 2.00
block modi
head skim 1mm
carb rxz cata (mj=240, pj=30.0)
jarum rxz asah
2t bukak 5 benang

Soalan sy kenapa time topspeed ada rasa berat tetibe?? die rasa macam menarik2...
minyak lebih ke? tgk plug warna perang2 basah gitu..

ambe jawab sebgai newbie people erk..
setting minyak lebey kadang2..
kalau menarik mungkin minyak kurang..
Mungkin setting angin x Cun..
Back to top Go down
Ijat Stylo
Laskar Kelas I


Posts : 113
Join date : 23/12/2011
Age : 28
Location : (KLang) Selangor

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Thu Jan 03, 2013 10:19 pm

redline wrote:
x terer pun setting moto, tp setau aku carb z cata ade power jet (sama dengan carb 125z), so setting kena lean skit, coz power jet tu function bila sampai sesuatu tahap rpm yang tinggi...mcm carb z boss x de power jet ni so setting main+pilot jet mmg agk besar sedikit... sebab tu ramai yg cari carb boss senang kerja tp carb z cata klu dpt setting mmg puas hati he3 (ni hasil tinjauan aku je, klu leh rujuk pd yg lebih pakar Very Happy )


betul3 xx..jawapan yang jelas
Back to top Go down
serez
Laskar Kelas I


Posts : 146
Join date : 07/06/2012
Age : 34
Location : USJ

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Mon Jan 14, 2013 9:52 am

satu persoalan kepada para otai disini. aku bcadang nk buat sedikit standard modi ringan2 saja kat tupai d*r* aku ni.. antara bagian yang terlibat adalah ekzos, blok dan head. persoalannya, apakah yang terbaik untuk setting menjimatkan minyak dan sekaligus menolak rpm hingga melepasi paras default 8k? mungkin bleh cucuk sampai 10, 11k rpm. karb apa yang lebih sesuai? dengar2 cari sembang kedai kopi banyak yang suruh pakai carb ar ek jek.. mohon pencerahan. amboi skema ria ayat aku ni hahahaktuih bounce
Back to top Go down
Azeri_conquistador
Bintara Kanan


Posts : 629
Join date : 07/08/2012
Location : Penang

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Mon Jan 14, 2013 8:30 pm

serez wrote:
satu persoalan kepada para otai disini. aku bcadang nk buat sedikit standard modi ringan2 saja kat tupai d*r* aku ni.. antara bagian yang terlibat adalah ekzos, blok dan head. persoalannya, apakah yang terbaik untuk setting menjimatkan minyak dan sekaligus menolak rpm hingga melepasi paras default 8k? mungkin bleh cucuk sampai 10, 11k rpm. karb apa yang lebih sesuai? dengar2 cari sembang kedai kopi banyak yang suruh pakai carb ar ek jek.. mohon pencerahan. amboi skema ria ayat aku ni hahahaktuih bounce

carb 125z pn da ok(dpt jgk outmeter kt motor lma) jnji setting mau cun, carb rxz pn kalau set cun2 dpt la jimat minyak skit...
Back to top Go down
BCDSyaz
Laskar Kelas I


Posts : 169
Join date : 14/12/2012
Location : Tanjong Malim

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Sat Jan 26, 2013 4:57 pm

[quote="Azeri_conquistador]carb 125z pn da ok(dpt jgk outmeter kt motor lma) jnji setting mau cun, carb rxz pn kalau set cun2 dpt la jimat minyak skit...[/quote]

salam semue...pekaba? Cool

nk mntk tlg bro2 otai kt cn or member yg terrer n brpengalaman..
aku baru je nagn tupai jet ni.. Smile
1st..mileang baru 3000km..baru... Smile dan standard gaban..
2nd..ada usik bahgian airfilter..kuarkn span n muncung ujung 2..cover tutup xrapat..de ruang cikit..
3rd..sblm ni mmg xpernah pkai tupai jet..minyak agak mengejutkn..kopak gak poket suar..huhu... Crying or Very sad
4th..sporket 15-37..baru sminggu tukar..top kt hiway dpt 160kmj - 165kmj..[x cukup laju r.. No ]
5th..tupai aku tu tu cari rezki..wat pkai g keje daa...bkn nk rempit cr race haram.. Cool

nk tanya..nk blajar..nk wat D.I.Y pn ok gak r.. Cool
camne nk bg jimat minyak? [kalu laju x kisah la nk support minyak]
nk bg laju cikit camne? agak2 cam member kite tu nk bg rpm boleh cecah 10 ke.. Smile

tolong ye para otai sini..serius ni aku nk blajar.. Cool
harap2 kite dpt kongsi la ilmu pasal tupai jet ni..

thanks anyway... Smile
Back to top Go down
serez
Laskar Kelas I


Posts : 146
Join date : 07/06/2012
Age : 34
Location : USJ

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Sat Jan 26, 2013 5:51 pm

BCDSyaz wrote:
salam semue...pekaba? Cool

nk mntk tlg bro2 otai kt cn or member yg terrer n brpengalaman..
aku baru je nagn tupai jet ni.. Smile
1st..mileang baru 3000km..baru... Smile dan standard gaban..
2nd..ada usik bahgian airfilter..kuarkn span n muncung ujung 2..cover tutup xrapat..de ruang cikit..
3rd..sblm ni mmg xpernah pkai tupai jet..minyak agak mengejutkn..kopak gak poket suar..huhu... Crying or Very sad
4th..sporket 15-37..baru sminggu tukar..top kt hiway dpt 160kmj - 165kmj..[x cukup laju r.. ]
5th..tupai aku tu tu cari rezki..wat pkai g keje daa...bkn nk rempit cr race haram.. Cool

nk tanya..nk blajar..nk wat D.I.Y pn ok gak r.. Cool
camne nk bg jimat minyak? [kalu laju x kisah la nk support minyak]
nk bg laju cikit camne? agak2 cam member kite tu nk bg rpm boleh cecah 10 ke.. Smile

tolong ye para otai sini..serius ni aku nk blajar.. Cool
harap2 kite dpt kongsi la ilmu pasal tupai jet ni..

thanks anyway... Smile

pehh ini brader lg byk pengalaman ni hehe.. sekadar berkongsi la ye. tupai aku br je set standard modi dengan tujuan untuk melawaskan & melancarkan pembakaran dan aliran asap dari kebuk enjin ke ekzos serta meninggikan compression rate. so seperti post yang sebelumnya, bahagian yang terlibat cuma head, blok (ada bahagian yang di port & polish dan skimmed, bukaan brapa mm xpasti) dan jugak ekzos (buang stopper, carbon & catalyte). betul cakap bro Azeri carb standard pun dah cukup sebenarnya kalau nak digandingkan dengan piston standard lah. kalu piston besar lagi, mungkin gandingan terbaik adalah carb z.

aku pn pakai motor ni buat cari rezeki bro, sehari average milage 90km pegi balik, purata minyak RM8 pada kelajuan 130kmj meter tupai pada rpm 7.5 adalah agak.... masyaAllah cyclops
lepas modi sikit, memang ada perubahan dari segi pickup, top dan kelancaran enjin. cuma setting kena betul lah. lepas modi, meter mmg selamber pisang dpt cucuk rpm 10 dengan spoket 15-38, outmeter dengan berat rider 85kg, kalau lagi ringan mau lagi laju tu, FC boleh tahan terasa sedikit jimat dengan kelajuan yang sederhana cuma masih membuat kira2, mungkin perlukan seminggu dua lagi baru dapat exact FC value sebab nak kira dengan 2T consumption skali.

kalau nak tanya resepi modi DIY ni den xtahu lah, den hanto pomen jah Very Happy
mungkin ada yang otai2 boleh bagi tips tapi bukan kat ruangan ni la kot.


sekadar berkongsi daripada nubis yang kudis ini. kalau salah tolong betulkan ye bom

**pst : bro berat berapa? 15-37 boleh lekat meter 165km/j kira hebat le tew. motot std aku 15-39 nk cecah 140km/j pun mencarut carut Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
nurkaye_akmal
Pegawai Waran I


Posts : 1229
Join date : 25/11/2010
Age : 26
Location : Kuale Kangsor

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Sat Jan 26, 2013 10:05 pm

BCDSyaz wrote:

salam semue...pekaba? Cool

nk mntk tlg bro2 otai kt cn or member yg terrer n brpengalaman..
aku baru je nagn tupai jet ni.. Smile
1st..mileang baru 3000km..baru... Smile dan standard gaban..
2nd..ada usik bahgian airfilter..kuarkn span n muncung ujung 2..cover tutup xrapat..de ruang cikit..
3rd..sblm ni mmg xpernah pkai tupai jet..minyak agak mengejutkn..kopak gak poket suar..huhu... Crying or Very sad
4th..sporket 15-37..baru sminggu tukar..top kt hiway dpt 160kmj - 165kmj..[x cukup laju r.. ]
5th..tupai aku tu tu cari rezki..wat pkai g keje daa...bkn nk rempit cr race haram.. Cool

nk tanya..nk blajar..nk wat D.I.Y pn ok gak r.. Cool
camne nk bg jimat minyak? [kalu laju x kisah la nk support minyak]
nk bg laju cikit camne? agak2 cam member kite tu nk bg rpm boleh cecah 10 ke.. Smile

tolong ye para otai sini..serius ni aku nk blajar.. Cool
harap2 kite dpt kongsi la ilmu pasal tupai jet ni..

thanks anyway... Smile

haha senang je, meh kita tukar motor sminggu, ko try rase mcm mane, memang ko rase minyak lagi kopak gler hahahhaha, FC motor aku minyak full bleh dapat dalam 13okm average speed 140-150, aku isi dari ulu bernam sampah bangi, tu pun ade tinggal la la lebey kurang setakuk lagi, sebelum nak merah tu, actually kalo nak speed, better pkai carb tupai jugak, dah sdap dah, nak layan jimat skit, carik la carb z, nak bg laju kalo nak DIY memang tk dapat la, melainkan ko ade complete tool nak porting blok, 2 stroke senang je nak bg laju, porting blok je dah ckup, piston kecik pon boleh outmeternye, cume lambat skit la nak outmeter berbanding yg piston gabak besarnye, kalo nk buat ejos pon, better carik ejos yg dah lame, bunyi yg dah mcm ss tu, baru sedap buat modi, operate, masuk sarang baru, memang sedap. 165 dah laju dah tu bro hehehe, jgn laju2 bahaye taw ngeh2, dpt potong laici pun puas dah hahah
Back to top Go down
BCDSyaz
Laskar Kelas I


Posts : 169
Join date : 14/12/2012
Location : Tanjong Malim

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Mon Jan 28, 2013 3:27 pm

serez wrote:
**pst : bro berat berapa? 15-37 boleh lekat meter 165km/j kira hebat le tew. motot std aku 15-39 nk cecah 140km/j pun mencarut carut Evil or Very Mad Evil or Very Mad

hehe...bro..
berat aku 50kg je..aku ni brbadan kurus.. Embarassed
hm...masalah nye bro..kt area tmn perumahan aku..ada laici yg aku x puas ati..
tp ms tu tupai aku standard gaban la..sporket pn standard blkg saiz 43..
ma tu pickup mmg aku la..hehe..dh top..laici tu pancung aku daa... No
ps: tp serius la aku xde dendam ke pe..diorg tu bdk2 ag..aku ni jiwa je jiwa muda..huhu... Cool
tp adea la sikit rs xpuas ati tu..laici pancung aku siap angkat tangan bye2 ag... No

anyway thanks...
Back to top Go down
serez
Laskar Kelas I


Posts : 146
Join date : 07/06/2012
Age : 34
Location : USJ

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Tue Jan 29, 2013 8:08 am

nurkaye_akmal wrote:
haha senang je, meh kita tukar motor sminggu, ko try rase mcm mane, memang ko rase minyak lagi kopak gler hahahhaha, FC motor aku minyak full bleh dapat dalam 13okm average speed 140-150, aku isi dari ulu bernam sampah bangi, tu pun ade tinggal la la lebey kurang setakuk lagi, sebelum nak merah tu, actually kalo nak speed, better pkai carb tupai jugak, dah sdap dah, nak layan jimat skit, carik la carb z, nak bg laju kalo nak DIY memang tk dapat la, melainkan ko ade complete tool nak porting blok, 2 stroke senang je nak bg laju, porting blok je dah ckup, piston kecik pon boleh outmeternye, cume lambat skit la nak outmeter berbanding yg piston gabak besarnye, kalo nk buat ejos pon, better carik ejos yg dah lame, bunyi yg dah mcm ss tu, baru sedap buat modi, operate, masuk sarang baru, memang sedap. 165 dah laju dah tu bro hehehe, jgn laju2 bahaye taw ngeh2, dpt potong laici pun puas dah hahah
itu yang aku dengar2 lah pakai carb z lagi jimat. so far aku still pakai carb standard, ejas mJ je pakai 110. boleh tahan la tp lum tahap parak lagi rabbit


BCDSyaz wrote:
serez wrote:
**pst : bro berat berapa? 15-37 boleh lekat meter 165km/j kira hebat le tew. motot std aku 15-39 nk cecah 140km/j pun mencarut carut Evil or Very Mad Evil or Very Mad

hehe...bro..
berat aku 50kg je..aku ni brbadan kurus.. Embarassed
hm...masalah nye bro..kt area tmn perumahan aku..ada laici yg aku x puas ati..
tp ms tu tupai aku standard gaban la..sporket pn standard blkg saiz 43..
ma tu pickup mmg aku la..hehe..dh top..laici tu pancung aku daa... No
ps: tp serius la aku xde dendam ke pe..diorg tu bdk2 ag..aku ni jiwa je jiwa muda..huhu... Cool
tp adea la sikit rs xpuas ati tu..laici pancung aku siap angkat tangan bye2 ag... No

anyway thanks...
haha tu biasa bro. aku lagi la 85kg. motor standard manjang kena tapau dengan laici dengan pak belang.. bara jugak la dlm hati. dh dpt std modi ni konfiden skit cyclops
Back to top Go down
BCDSyaz
Laskar Kelas I


Posts : 169
Join date : 14/12/2012
Location : Tanjong Malim

PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Wed Jan 30, 2013 12:38 pm

tu pasal la aku nk try wat std mod.. Smile
oti2 mntk tlg la jom kongsi cara2 nk wat mod nk bg tupai laju cikit..
update..mlm td aku g slayang..ikut highway.. Cool
aku try top..meniarap bdn..speed dpt 170km/j ngan rpm 8.5 [jarum d tgh2 antara 8 - 9]

pe pendapat kwn2 n otai2 kt thread kite ni?
mintak sila beri kritikan.. Cool

anyway thanks...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: 125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4   Today at 11:55 pm

Back to top Go down
 
125Z + Carb Rxz @ Carb Panther @ Carb Tzm @ Aftermarket V4
View previous topic View next topic Back to top 
Page 11 of 15Go to page : Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Next
 Similar topics
-
» How To Starting Your Motorcycle Like Cubprix
» Segala Persoalan V8
» 2T & 4T Pilihan Anda V4
» 2T & 4T Pilihan Anda V5
» Segala Persoalan V6

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Perbincangan :: Diskusi Motosikal-
Jump to: