.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Exzos Yang korang Pakai? V4

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16
AuthorMessage
d1grandprix
Laskar Muda


Posts : 11
Join date : 11/09/2012

PostSubject: Re: Exzos Yang korang Pakai? V4   Wed Sep 12, 2012 8:16 pm

Azeri_conquistador wrote:
d1grandprix wrote:
Azeri_conquistador wrote:
d1grandprix wrote:
Azeri_conquistador wrote:
d1grandprix wrote:
halo
nak tanya sikit
siapa tau apa brand ekzos bunyi crispy
macam bunyi ting ting ting?

rsa2 ahm sebab ak pernah gna bunyi dya memang ting ting ting

ada ahm punnya kilang atau kedai nombor telephone tak?

sory ak takde no.telepon kedai tu.. kalau kat penang hampir semua kedai motor ada jual ahm

ok
ahm mana satu model sesuai stock engine?

ahm yang potongan dia macam ekzos standart tu pn ok. pick up pn baik

u sekarang pakai ke?
berapa harga ni?
bunyi pun ting ting ting juga?
Back to top Go down
Azeri_conquistador
Bintara Kanan


Posts : 629
Join date : 07/08/2012
Location : Penang

PostSubject: Re: Exzos Yang korang Pakai? V4   Wed Sep 12, 2012 8:22 pm

d1grandprix wrote:
Azeri_conquistador wrote:
d1grandprix wrote:
Azeri_conquistador wrote:
d1grandprix wrote:
Azeri_conquistador wrote:
d1grandprix wrote:
halo
nak tanya sikit
siapa tau apa brand ekzos bunyi crispy
macam bunyi ting ting ting?

rsa2 ahm sebab ak pernah gna bunyi dya memang ting ting ting

ada ahm punnya kilang atau kedai nombor telephone tak?

sory ak takde no.telepon kedai tu.. kalau kat penang hampir semua kedai motor ada jual ahm

ok
ahm mana satu model sesuai stock engine?

ahm yang potongan dia macam ekzos standart tu pn ok. pick up pn baik

u sekarang pakai ke?
berapa harga ni?
bunyi pun ting ting ting juga?


ya ak sedang guna ekzos tu. harga dalam 1++.
bunyi dia memang ting ting ting macam tengah ketuk besi
Back to top Go down
d1grandprix
Laskar Muda


Posts : 11
Join date : 11/09/2012

PostSubject: Re: Exzos Yang korang Pakai? V4   Wed Sep 12, 2012 8:39 pm

Azeri_conquistador wrote:
d1grandprix wrote:
Azeri_conquistador wrote:
d1grandprix wrote:
Azeri_conquistador wrote:
d1grandprix wrote:
Azeri_conquistador wrote:
d1grandprix wrote:
halo
nak tanya sikit
siapa tau apa brand ekzos bunyi crispy
macam bunyi ting ting ting?

rsa2 ahm sebab ak pernah gna bunyi dya memang ting ting ting

ada ahm punnya kilang atau kedai nombor telephone tak?

sory ak takde no.telepon kedai tu.. kalau kat penang hampir semua kedai motor ada jual ahm

ok
ahm mana satu model sesuai stock engine?

ahm yang potongan dia macam ekzos standart tu pn ok. pick up pn baik

u sekarang pakai ke?
berapa harga ni?
bunyi pun ting ting ting juga?


ya ak sedang guna ekzos tu. harga dalam 1++.
bunyi dia memang ting ting ting macam tengah ketuk besi

perlu set carb atau plug n play je?
Back to top Go down
Azeri_conquistador
Bintara Kanan


Posts : 629
Join date : 07/08/2012
Location : Penang

PostSubject: Re: Exzos Yang korang Pakai? V4   Wed Sep 12, 2012 11:02 pm

d1grandprix wrote:
Azeri_conquistador wrote:
d1grandprix wrote:
Azeri_conquistador wrote:
d1grandprix wrote:
Azeri_conquistador wrote:
d1grandprix wrote:
Azeri_conquistador wrote:
d1grandprix wrote:
halo
nak tanya sikit
siapa tau apa brand ekzos bunyi crispy
macam bunyi ting ting ting?

rsa2 ahm sebab ak pernah gna bunyi dya memang ting ting ting

ada ahm punnya kilang atau kedai nombor telephone tak?

sory ak takde no.telepon kedai tu.. kalau kat penang hampir semua kedai motor ada jual ahm

ok
ahm mana satu model sesuai stock engine?

ahm yang potongan dia macam ekzos standart tu pn ok. pick up pn baik

u sekarang pakai ke?
berapa harga ni?
bunyi pun ting ting ting juga?


ya ak sedang guna ekzos tu. harga dalam 1++.
bunyi dia memang ting ting ting macam tengah ketuk besi

perlu set carb atau plug n play je?

semestinya kena set carb
Back to top Go down
d1grandprix
Laskar Muda


Posts : 11
Join date : 11/09/2012

PostSubject: Re: Exzos Yang korang Pakai? V4   Thu Sep 13, 2012 7:06 am

Pakai ekzos ni engine Ada effect tak?
Back to top Go down
Azeri_conquistador
Bintara Kanan


Posts : 629
Join date : 07/08/2012
Location : Penang

PostSubject: Re: Exzos Yang korang Pakai? V4   Thu Sep 13, 2012 3:22 pm

d1grandprix wrote:
Pakai ekzos ni engine Ada effect tak?

yg tu ak tak tau lah, tapi setakat ni ak dh gna dalam setahun ekzos tu. alhamdulillah tak dak apa2 yg terjadi pada enjin ak cma minyak dgn 2t lebih sikit dari standart
Back to top Go down
d1grandprix
Laskar Muda


Posts : 11
Join date : 11/09/2012

PostSubject: Re: Exzos Yang korang Pakai? V4   Thu Sep 13, 2012 8:01 pm

Azeri_conquistador wrote:
d1grandprix wrote:
Pakai ekzos ni engine Ada effect tak?

yg tu ak tak tau lah, tapi setakat ni ak dh gna dalam setahun ekzos tu. alhamdulillah tak dak apa2 yg terjadi pada enjin ak cma minyak dgn 2t lebih sikit dari standart

ok
terima kasih bro
Back to top Go down
Azeri_conquistador
Bintara Kanan


Posts : 629
Join date : 07/08/2012
Location : Penang

PostSubject: Re: Exzos Yang korang Pakai? V4   Thu Sep 13, 2012 9:50 pm

d1grandprix wrote:
Azeri_conquistador wrote:
d1grandprix wrote:
Pakai ekzos ni engine Ada effect tak?

yg tu ak tak tau lah, tapi setakat ni ak dh gna dalam setahun ekzos tu. alhamdulillah tak dak apa2 yg terjadi pada enjin ak cma minyak dgn 2t lebih sikit dari standart

ok
terima kasih bro

ur welcome Very Happy
Back to top Go down
SAA1729H
Laskar Muda


Posts : 20
Join date : 01/10/2012

PostSubject: Re: Exzos Yang korang Pakai? V4   Tue Oct 16, 2012 4:50 pm

sepa dah try buang sarang ekzos standard ne??? performace nya mcm mna? setting mcm mna?
Back to top Go down
Azeri_conquistador
Bintara Kanan


Posts : 629
Join date : 07/08/2012
Location : Penang

PostSubject: Re: Exzos Yang korang Pakai? V4   Tue Oct 16, 2012 5:04 pm

SAA1729H wrote:
sepa dah try buang sarang ekzos standard ne??? performace nya mcm mna? setting mcm mna?

ak dh buang, performance mant00op. setting antar kedai
Back to top Go down
SAA1729H
Laskar Muda


Posts : 20
Join date : 01/10/2012

PostSubject: Re: Exzos Yang korang Pakai? V4   Wed Oct 17, 2012 6:08 pm

Azeri_conquistador wrote:
SAA1729H wrote:
sepa dah try buang sarang ekzos standard ne??? performace nya mcm mna? setting mcm mna?

ak dh buang, performance mant00op. setting antar kedai


bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce

dengar kata jarum bule sampai N.. betul ke?
Back to top Go down
Azeri_conquistador
Bintara Kanan


Posts : 629
Join date : 07/08/2012
Location : Penang

PostSubject: Re: Exzos Yang korang Pakai? V4   Wed Oct 17, 2012 7:08 pm

SAA1729H wrote:
Azeri_conquistador wrote:
SAA1729H wrote:
sepa dah try buang sarang ekzos standard ne??? performace nya mcm mna? setting mcm mna?

ak dh buang, performance mant00op. setting antar kedai


bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce bounce

dengar kata jarum bule sampai N.. betul ke?

enjin mesti modi dulu baru meter boleh sampai N
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Exzos Yang korang Pakai? V4   Today at 6:29 pm

Back to top Go down
 
Exzos Yang korang Pakai? V4
View previous topic View next topic Back to top 
Page 16 of 16Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16
 Similar topics
-
» Ekzos yg korg pakai? V3
» 2T & 4T Pilihan Anda V4

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Perbincangan :: Diskusi Motosikal-
Jump to: