.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 beza coverset hld

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
jjbp0514
Laskar Muda


Posts : 6
Join date : 13/02/2014

PostSubject: beza coverset hld   Mon Feb 17, 2014 7:25 pm

nak tanya otai2 kat sini.coverset hld ok tak kalau pakai.ade
masaalah tak,gegar2 ke.lubang skru lari ke??
Back to top Go down
Azeri_conquistador
Bintara Kanan


Posts : 629
Join date : 07/08/2012
Location : Penang

PostSubject: Re: beza coverset hld   Mon Feb 17, 2014 9:19 pm

ok je kalau nk pakai, gegar2 tk de rasanya, tapi yg lubang skru lari tu ada.. ala sikit je pn kalau lari
Back to top Go down
jjbp0514
Laskar Muda


Posts : 6
Join date : 13/02/2014

PostSubject: Re: beza coverset hld   Tue Feb 18, 2014 10:30 pm

ok bro trima kasih..warna dia pulak..cepat pudar tak??
Back to top Go down
Azeri_conquistador
Bintara Kanan


Posts : 629
Join date : 07/08/2012
Location : Penang

PostSubject: Re: beza coverset hld   Thu Feb 20, 2014 12:06 pm

c.set hld ni tk cepat pudar kalau pandai jaga , tpi kalau hari2 berjemur dalam panas, mmg cepat c.set tu jadi pudar
Back to top Go down
-sLip-
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 04/05/2010
Location : selangor

PostSubject: Re: beza coverset hld   Thu Feb 20, 2014 5:55 pm

betul2 wlpn coverset lokel tapi kalo pndai jga Insyallah x kn pudar dgn cptnyer,tapi lelama akan pudar,amik masa lama juge,tapi x de la pakai sebulan dah pudar keh3x!!... tapi kalo coverset patern2 lama cth mcm sabit,energy,petir kalo aku lagi cpt pudar lagi bagus bg aku,nmpk lama busam2 gitu..

tntg gegar,aku slh sorg pngguna tegar coverset lokel,akan ada gegar kt kepuk dlm ala yg coverset tepi bakul tu,penyelesaiannya aku sendal kabus kiri kanan secukup rasa,kalo ada gegar kt tmpt lain pn aku sendal kabus gak,setel ilang gegar... sama gak tntg lubg skru ada lari2,x pe kita kejar sama dia,bg ngam lubang tu pakai besi panas,setel... lagi 1 kt kepala x rapat dgn cover itam meter tu,pn ak kasi bt lubang kecik comel2 amik kain perca warna itam kasi ikat,kalo ikat pakai cabel tai pn bole,tapi sbb x de,blasah je benda yg bole bt ikat,tapi kdg2 ada yg ngam trus kt cover itam meter,mugkin nsb kot,aku pnya x leh rapat,x tau la,tapi x pe,no hal la hehe lokel pn lokel la,,hentam ajer keh3x!!! oh lupa yg aku pakai coverset M-seki,murah sikit dari hLd
Back to top Go down
Azeri_conquistador
Bintara Kanan


Posts : 629
Join date : 07/08/2012
Location : Penang

PostSubject: Re: beza coverset hld   Thu Feb 20, 2014 10:39 pm

bro slip, kepala c.set gp ori motor ak pn tk rapat kt meter tu.. masa mula2 beli ok, tapi sejak tukar menukar c.set ni, semua c.set ori dgn yg local pn dh tk leh rapat  Sad
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: beza coverset hld   Today at 6:02 am

Back to top Go down
 
beza coverset hld
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Borak Rasmi Geng² 125Z Pantai Timur
» How To Starting Your Motorcycle Like Cubprix

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Perbincangan :: Diskusi Motosikal-
Jump to: