.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Bengkel Motor

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next
AuthorMessage
mantadkb
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2359
Join date : 22/03/2009
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Bengkel Motor   Sun May 03, 2009 11:02 pm

Huhu.. aku ni tak tau sebenarnye nak gi mane.. nak repair motor aku tu.. tapi takut ditipu@disembelih tokey kedai.. dalam kepala aku ni.. nak gi YY pang punye workshop.. atau nak gi kat area titiwangsa, tempat yang direkemen oleh sorang member MBC.. atau ade tempat lain yang geng2 tupai boleh rekemen.. hehehehe.. juga boleh rekemen bengkel korang buat motor kat area korang.. Razz Razz
Back to top Go down
WKQ4913
Support Crew
Support Crew


Posts : 1565
Join date : 04/04/2009
Age : 29
Location : Sentul KL

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Mon May 04, 2009 12:14 am

1.UTMRacing

-jalan setapak (bersebelahan taymen airbrushing,berhadapan dgn balai polis setapak,btul2 kat simpang kat depan pejabat pos)

kepakaran = sume jenis kapcai (pernah melibatkan dalam arena cubprix 2 stroke n 4 stroke,skang join venture ngan naza,nama team = NAZA SUKIMI RACING TEAM)

harge = x mahal,n x murah..pade aku la..hehe


2.DALMotorsport

-jalan kampung pandan dalam,dekat2 taman angsana

-kepakaran = sume jenis moto (aktif dalam sprint test satu mase dulu,klao korang tgk majalah ade tulis name adik bradik salihin diorang la tu..skang rider expert yypang adli salihin tu,ni bengkel adik bradik dia la ni)..

-LC yg diorang bikin rajin masuk trekday n MSS (leh tapau zxr250 kat sepang tuu)..

harge = murah cket dari utm kot..hehe
Back to top Go down
lanunlaut
Laskar Kelas I


Posts : 107
Join date : 14/04/2009
Age : 32
Location : Sepangar Bay, Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Mon May 04, 2009 12:18 am

kalau kat area sabah ni aku prefer bengkel Jadi Motor. pomen ni bekas pelumba..so mmg expert dlm bab kapcai ni.. satu je aku respect kat pomen ni..dia ni mmg low profile gile..tak riak pun..tapi hasil mmg mantap. harga pun pomen ni slalu bg diskaun.
Back to top Go down
HailToKing
Laskar Kanan


Posts : 321
Join date : 24/03/2009
Age : 36
Location : KK-Likas-Penampang-Keningau-Labuan

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Mon May 04, 2009 11:45 pm

lanunlaut wrote:
kalau kat area sabah ni aku prefer bengkel Jadi Motor. pomen ni bekas pelumba..so mmg expert dlm bab kapcai ni.. satu je aku respect kat pomen ni..dia ni mmg low profile gile..tak riak pun..tapi hasil mmg mantap. harga pun pomen ni slalu bg diskaun.

Pomen dia msih lg c Joseph sm Josh ke bro?
dorg ni mmg pernah men sprint test ngn team mbakut
Back to top Go down
lanunlaut
Laskar Kelas I


Posts : 107
Join date : 14/04/2009
Age : 32
Location : Sepangar Bay, Kota Kinabalu

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Tue May 05, 2009 2:08 am

aa aah..2 org yg rambut panjang tu...
Back to top Go down
osiris
Laskar Kanan


Posts : 275
Join date : 28/04/2009
Age : 28
Location : Miri-KK

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Tue May 05, 2009 10:02 am

lanunlaut wrote:
kalau kat area sabah ni aku prefer bengkel Jadi Motor. pomen ni bekas pelumba..so mmg expert dlm bab kapcai ni.. satu je aku respect kat pomen ni..dia ni mmg low profile gile..tak riak pun..tapi hasil mmg mantap. harga pun pomen ni slalu bg diskaun.

Jadi Motor tu kt mn geng?tringin plak nk try kt ctu..ak bengkel kt kk ni xtau lg yg mn ok..
Back to top Go down
HailToKing
Laskar Kanan


Posts : 321
Join date : 24/03/2009
Age : 36
Location : KK-Likas-Penampang-Keningau-Labuan

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Tue May 05, 2009 10:34 am

osiris wrote:
lanunlaut wrote:
kalau kat area sabah ni aku prefer bengkel Jadi Motor. pomen ni bekas pelumba..so mmg expert dlm bab kapcai ni.. satu je aku respect kat pomen ni..dia ni mmg low profile gile..tak riak pun..tapi hasil mmg mantap. harga pun pomen ni slalu bg diskaun.

Jadi Motor tu kt mn geng?tringin plak nk try kt ctu..ak bengkel kt kk ni xtau lg yg mn ok..

kat tuaran bro, sebelah balai bomba, dorg prefer 2 stroke tu
kalo kk g penang bikers kolombong
Back to top Go down
venom
Laskar Kanan


Posts : 343
Join date : 03/04/2009
Age : 41
Location : Semenyih - KL - Semenyih

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Tue May 05, 2009 2:52 pm

mantadkb wrote:
Huhu.. aku ni tak tau sebenarnye nak gi mane.. nak repair motor aku tu.. tapi takut ditipu@disembelih tokey kedai.. dalam kepala aku ni.. nak gi YY pang punye workshop.. atau nak gi kat area titiwangsa, tempat yang direkemen oleh sorang member MBC.. atau ade tempat lain yang geng2 tupai boleh rekemen.. hehehehe.. juga boleh rekemen bengkel korang buat motor kat area korang.. Razz Razz

ni tempat yg sama ke?? --> http://125zowners.21.forumer.com/viewtopic.php?t=159
Back to top Go down
andy-wkv
Laskar Muda


Posts : 28
Join date : 30/04/2009

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Tue May 05, 2009 8:01 pm

venom wrote:
mantadkb wrote:
Huhu.. aku ni tak tau sebenarnye nak gi mane.. nak repair motor aku tu.. tapi takut ditipu@disembelih tokey kedai.. dalam kepala aku ni.. nak gi YY pang punye workshop.. atau nak gi kat area titiwangsa, tempat yang direkemen oleh sorang member MBC.. atau ade tempat lain yang geng2 tupai boleh rekemen.. hehehehe.. juga boleh rekemen bengkel korang buat motor kat area korang.. Razz Razz

ni tempat yg sama ke?? --> http://125zowners.21.forumer.com/viewtopic.php?t=159

wah...mcm best je tmpt nih.. Shocked
Back to top Go down
HailToKing
Laskar Kanan


Posts : 321
Join date : 24/03/2009
Age : 36
Location : KK-Likas-Penampang-Keningau-Labuan

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Wed May 06, 2009 1:53 am

andy-wkv wrote:
venom wrote:
mantadkb wrote:
Huhu.. aku ni tak tau sebenarnye nak gi mane.. nak repair motor aku tu.. tapi takut ditipu@disembelih tokey kedai.. dalam kepala aku ni.. nak gi YY pang punye workshop.. atau nak gi kat area titiwangsa, tempat yang direkemen oleh sorang member MBC.. atau ade tempat lain yang geng2 tupai boleh rekemen.. hehehehe.. juga boleh rekemen bengkel korang buat motor kat area korang.. Razz Razz

ni tempat yg sama ke?? --> http://125zowners.21.forumer.com/viewtopic.php?t=159

wah...mcm best je tmpt nih.. Shocked

aah bro dulu lepak ctu tp skrg admin buat yg bru so skrg prefer forum ni
Back to top Go down
mantadkb
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2359
Join date : 22/03/2009
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Sun May 10, 2009 2:30 am

venom wrote:
mantadkb wrote:
Huhu.. aku ni tak tau sebenarnye nak gi mane.. nak repair motor aku tu.. tapi takut ditipu@disembelih tokey kedai.. dalam kepala aku ni.. nak gi YY pang punye workshop.. atau nak gi kat area titiwangsa, tempat yang direkemen oleh sorang member MBC.. atau ade tempat lain yang geng2 tupai boleh rekemen.. hehehehe.. juga boleh rekemen bengkel korang buat motor kat area korang.. Razz Razz

ni tempat yg sama ke?? --> http://125zowners.21.forumer.com/viewtopic.php?t=159

yu.. rasanya tempat yang sama sebab budak yang rekemen ni memang bagi saye number phone die.. memang same.. tapi tempat ni jauh la.. nak try gi sane jugak tapi xpasti lagi la.. sebab jauh.. susah nak gi tengok moto.. bro venom dah pernah try tempat ni tak.. tad saye pegi SCK.. mintak repair motor.. die charge saye RM214.. bagi saye memang mahal.. so harap2 kualiti same dengan harga la.. benda yang tukar+repair..
1. buat trait baru kat blok.. gara2 dijahanamkan oleh kedai sebelum ni..
2.tukar cable RPM
3. Rebore blok
4. Piston+ring+bearing
5. minyak hitam
6. upah repair
korang rase rege ni berpatutan ke? sebenarnyer.. pomen tu suruh saye overhaul.. tukar rod.. bearing n macam2 lagi.. lepas tu ade sorang pomen.. muda lagi.. gi bisik kat saye.. 'jangan overhaul.. rod bearing kat dalam tu still ok g.. memang semua motor macam tu.. ade goyang sikit.. rebore n tukar piston je dah cukup'.. huhu.. nasib aku sangat baik.. sebab pomen kecik tu bagi warning kat aku awal2.. kalau tak.. lagi mahal..
Back to top Go down
WKQ4913
Support Crew
Support Crew


Posts : 1565
Join date : 04/04/2009
Age : 29
Location : Sentul KL

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Sun May 10, 2009 4:07 pm

aku rase ok kot tapi cam makeup upah yg banyak je.. piston + ring + rebore kat sentul ni dalam rm80+ dah..kabel rm15+katekanla myk itam rm30,wat thread baru upah rm30..baru = 160+.. hehe tu anggaran kasar je.. em klau g tempat bangsa lain mmg camtu,bukan aku ckp x bagus tapi kita kene berkeras cket n kene tawu ape yg patot tuka atau x.. seb bek aku skola cina jd ngam la ngan cina,diorang nak tipu pun x dapat..

*aku prefer g bengkel melayu..hehe
Back to top Go down
mantadkb
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2359
Join date : 22/03/2009
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Sun May 10, 2009 10:56 pm

mang pon upah mahal sikit dari kedai lain.. even spare parts pon mahal sikit dari kedai belakang rumah haku.. bukan tak nak g kedai org melayu bro.. ade kedai dekat dgn rumah haku ni.. kerja cincai.. tak sampai seminggu.. head bocor.. lepas tu aku g sane.. pomen tu dengan selamba cakap kat aku dia tau tread blok n tread ejos aku dah rosak tapi mase aku g servis.. die tak sempat buat.. korang pikir la sendiri.. ada dua kemungkinan je..
1. pomen tu bodoh+pemalas.. apesal tak bagitau aku mase aku mintak servis sedangkan haku dah cakap repair n tukar ape yang patut... aku tak kisah pon kalau kena tinggalkan moto kat bengkel..
2. dia nak pow aku.. sebab mase haku tanya aku kena bayar extra atau tak.. dia jawab aku kena bayar upah bukak head+blok, upah buat tread n parts wear n tear.. benda ni salah pomen tu.. bukan salah saye.. apesal tak bagi tau benda tu rosak mase aku mintak dia buat servis..?? tu soalan yang memang korang pon dah boleh agak jawapannyer..
tu pasal aku g sck.. sebenarnya aku nak g y y pang tapi workshop die tutup semalam.. aku tak kisah kalau mahal sikit daripada kena buat kerja dua kali.. bukan aku nak condemn kedai ni atau owner die.. tapi itu lah kenyataan die.. macam mana nak tolong orang macam ni??
Back to top Go down
WKQ4913
Support Crew
Support Crew


Posts : 1565
Join date : 04/04/2009
Age : 29
Location : Sentul KL

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Mon May 11, 2009 12:56 am

mantadkb wrote:
mang pon upah mahal sikit dari kedai lain.. even spare parts pon mahal sikit dari kedai belakang rumah haku.. bukan tak nak g kedai org melayu bro.. ade kedai dekat dgn rumah haku ni.. kerja cincai.. tak sampai seminggu.. head bocor.. lepas tu aku g sane.. pomen tu dengan selamba cakap kat aku dia tau tread blok n tread ejos aku dah rosak tapi mase aku g servis.. die tak sempat buat.. korang pikir la sendiri.. ada dua kemungkinan je..
1. pomen tu bodoh+pemalas.. apesal tak bagitau aku mase aku mintak servis sedangkan haku dah cakap repair n tukar ape yang patut... aku tak kisah pon kalau kena tinggalkan moto kat bengkel..
2. dia nak pow aku.. sebab mase haku tanya aku kena bayar extra atau tak.. dia jawab aku kena bayar upah bukak head+blok, upah buat tread n parts wear n tear.. benda ni salah pomen tu.. bukan salah saye.. apesal tak bagi tau benda tu rosak mase aku mintak dia buat servis..?? tu soalan yang memang korang pon dah boleh agak jawapannyer..
tu pasal aku g sck.. sebenarnya aku nak g y y pang tapi workshop die tutup semalam.. aku tak kisah kalau mahal sikit daripada kena buat kerja dua kali.. bukan aku nak condemn kedai ni atau owner die.. tapi itu lah kenyataan die.. macam mana nak tolong orang macam ni??

hehe org camni kasi boikot je.. tula kite nak tlg majukan bangsa sendiri,tapi bangse sendiri buat taik..ishhh2..amacam melayu nak maju klau tikam2 blakang sesame sendiri kan...

*teroff topic plak..hehe
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Bengkel Motor   Mon May 11, 2009 6:09 am

sebab tu kalau nak repair motor... suruh kawan² yang kacip dgn kita buat...
kalau takde... kawan kepada kawan...
maka upah takde la tinggi sangat...

kalau setakat benda kecil... baru hantar bengkel...
Back to top Go down
venom
Laskar Kanan


Posts : 343
Join date : 03/04/2009
Age : 41
Location : Semenyih - KL - Semenyih

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Tue May 12, 2009 12:20 pm

aku kalau bab² bengkel ni mmg lemah.... payah nak jumpa bengkel yg betul² ikhlas nak repair/servis motor kita.. mmg payah. sama la bengkel kete gak... semua jenis nak cekik punya. Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top Go down
HailToKing
Laskar Kanan


Posts : 321
Join date : 24/03/2009
Age : 36
Location : KK-Likas-Penampang-Keningau-Labuan

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Wed May 13, 2009 12:07 am

aku bergantung pd servis yg dorg buat, cmne dorg wat keje, kalo cincai aku x pegi2 lg
kalo x mesra pn aku x g lg try yg lain plak

kalo friendly ngn rege pn ok aku slalu la dtg
Back to top Go down
WKQ4913
Support Crew
Support Crew


Posts : 1565
Join date : 04/04/2009
Age : 29
Location : Sentul KL

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Wed May 13, 2009 12:26 pm

HailToKing wrote:
aku bergantung pd servis yg dorg buat, cmne dorg wat keje, kalo cincai aku x pegi2 lg
kalo x mesra pn aku x g lg try yg lain plak

kalo friendly ngn rege pn ok aku slalu la dtg

btol sama la ngan aku,kalo mahal cket tapi kalau ramah n pandai jaga customer,n sentiase bagi pandangan yg bernas n bukan pandangan yg nak kaut untung,aku stay je kat situ.cam UTMRacing..
Back to top Go down
mantadkb
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2359
Join date : 22/03/2009
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Wed May 13, 2009 2:06 pm

WKQ4913 wrote:
HailToKing wrote:
aku bergantung pd servis yg dorg buat, cmne dorg wat keje, kalo cincai aku x pegi2 lg
kalo x mesra pn aku x g lg try yg lain plak

kalo friendly ngn rege pn ok aku slalu la dtg

btol sama la ngan aku,kalo mahal cket tapi kalau ramah n pandai jaga customer,n sentiase bagi pandangan yg bernas n bukan pandangan yg nak kaut untung,aku stay je kat situ.cam UTMRacing..

haha.. memang pon.. kalau tak ramah.. tokey sombong sangat.. pomen jenis nak komesen banyak sangat mmg susah la..

Deskcom wrote:
[sebab tu kalau nak repair motor... suruh kawan² yang kacip dgn kita buat...
kalau takde... kawan kepada kawan...
maka upah takde la tinggi sangat...

bro.. kalau takde kawan2 kacip macam mane??
Back to top Go down
HailToKing
Laskar Kanan


Posts : 321
Join date : 24/03/2009
Age : 36
Location : KK-Likas-Penampang-Keningau-Labuan

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Thu May 14, 2009 2:50 am

mantadkb wrote:
WKQ4913 wrote:
HailToKing wrote:
aku bergantung pd servis yg dorg buat, cmne dorg wat keje, kalo cincai aku x pegi2 lg
kalo x mesra pn aku x g lg try yg lain plak

kalo friendly ngn rege pn ok aku slalu la dtg

btol sama la ngan aku,kalo mahal cket tapi kalau ramah n pandai jaga customer,n sentiase bagi pandangan yg bernas n bukan pandangan yg nak kaut untung,aku stay je kat situ.cam UTMRacing..

haha.. memang pon.. kalau tak ramah.. tokey sombong sangat.. pomen jenis nak komesen banyak sangat mmg susah la..

Deskcom wrote:
[sebab tu kalau nak repair motor... suruh kawan² yang kacip dgn kita buat...
kalau takde... kawan kepada kawan...
maka upah takde la tinggi sangat...

bro.. kalau takde kawan2 kacip macam mane??

mustahil la x de bro Evil or Very Mad
Back to top Go down
venom
Laskar Kanan


Posts : 343
Join date : 03/04/2009
Age : 41
Location : Semenyih - KL - Semenyih

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Thu May 14, 2009 10:50 pm

WKQ4913 wrote:
HailToKing wrote:
aku bergantung pd servis yg dorg buat, cmne dorg wat keje, kalo cincai aku x pegi2 lg
kalo x mesra pn aku x g lg try yg lain plak

kalo friendly ngn rege pn ok aku slalu la dtg

btol sama la ngan aku,kalo mahal cket tapi kalau ramah n pandai jaga customer,n sentiase bagi pandangan yg bernas n bukan pandangan yg nak kaut untung,aku stay je kat situ.cam UTMRacing..

UTMracing kat mana??
Back to top Go down
UnCensored
Laskar Muda


Posts : 12
Join date : 13/05/2009
Age : 30
Location : KK-KB-Penang

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Fri May 15, 2009 9:27 am

venom wrote:
WKQ4913 wrote:
HailToKing wrote:
aku bergantung pd servis yg dorg buat, cmne dorg wat keje, kalo cincai aku x pegi2 lg
kalo x mesra pn aku x g lg try yg lain plak

kalo friendly ngn rege pn ok aku slalu la dtg

btol sama la ngan aku,kalo mahal cket tapi kalau ramah n pandai jaga customer,n sentiase bagi pandangan yg bernas n bukan pandangan yg nak kaut untung,aku stay je kat situ.cam UTMRacing..

UTMracing kat mana??

Nama Bengkel : UTM Racing
Alamat : No.14 Jln Gombak,53000 KL
Contact : Kecik
Tel : 012-7653052
Back to top Go down
WKQ4913
Support Crew
Support Crew


Posts : 1565
Join date : 04/04/2009
Age : 29
Location : Sentul KL

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Fri May 15, 2009 11:09 am

venom wrote:
WKQ4913 wrote:
HailToKing wrote:
aku bergantung pd servis yg dorg buat, cmne dorg wat keje, kalo cincai aku x pegi2 lg
kalo x mesra pn aku x g lg try yg lain plak

kalo friendly ngn rege pn ok aku slalu la dtg

btol sama la ngan aku,kalo mahal cket tapi kalau ramah n pandai jaga customer,n sentiase bagi pandangan yg bernas n bukan pandangan yg nak kaut untung,aku stay je kat situ.cam UTMRacing..

UTMracing kat mana??

alamat seperti diatas,ikut jalan pahang samapi lalu tawakal,mcd,shell,skola chong hwa (kat belah kiri),akan lalau deretan kedai2 moto n simpang ke DUKE,trus lagi sampai nampak susur ke kiri,(sebelah pejabat pos,n sebelum balai polis setapak),masuk kiri,then nmpak Taymen Airbrushing,sebelah die utmracing..
Back to top Go down
kick_ingoal
Laskar Kelas I


Posts : 145
Join date : 11/04/2009
Age : 28
Location : Subang-Perlis

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Thu May 28, 2009 9:31 am

venom wrote:
mantadkb wrote:
Huhu.. aku ni tak tau sebenarnye nak gi mane.. nak repair motor aku tu.. tapi takut ditipu@disembelih tokey kedai.. dalam kepala aku ni.. nak gi YY pang punye workshop.. atau nak gi kat area titiwangsa, tempat yang direkemen oleh sorang member MBC.. atau ade tempat lain yang geng2 tupai boleh rekemen.. hehehehe.. juga boleh rekemen bengkel korang buat motor kat area korang.. Razz Razz

ni tempat yg sama ke?? --> http://125zowners.21.forumer.com/viewtopic.php?t=159


masa aku kt KL dulu mmg aku hntr moto kt kedai tu...mmbe aku bdk mbc yg rekemen kedai tu...servis terbaek la,org melayu kita plak tu..depa suma tu peramah2 orangnya Very Happy
aku pn nk rekemen kedai tu la kalo mmbe2 suma da masalah ngan moto hampa...aku dgr cita pomen kedai tu mmg specialist 2 stroke...
Back to top Go down
mantadkb
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2359
Join date : 22/03/2009
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: Bengkel Motor   Thu May 28, 2009 2:16 pm

kick_ingoal wrote:
venom wrote:
mantadkb wrote:
Huhu.. aku ni tak tau sebenarnye nak gi mane.. nak repair motor aku tu.. tapi takut ditipu@disembelih tokey kedai.. dalam kepala aku ni.. nak gi YY pang punye workshop.. atau nak gi kat area titiwangsa, tempat yang direkemen oleh sorang member MBC.. atau ade tempat lain yang geng2 tupai boleh rekemen.. hehehehe.. juga boleh rekemen bengkel korang buat motor kat area korang.. Razz Razz

ni tempat yg sama ke?? --> http://125zowners.21.forumer.com/viewtopic.php?t=159


masa aku kt KL dulu mmg aku hntr moto kt kedai tu...mmbe aku bdk mbc yg rekemen kedai tu...servis terbaek la,org melayu kita plak tu..depa suma tu peramah2 orangnya Very Happy
aku pn nk rekemen kedai tu la kalo mmbe2 suma da masalah ngan moto hampa...aku dgr cita pomen kedai tu mmg specialist 2 stroke...

pergh.... memang charge service tak cekik darah la kirenyer... tapi kalau macam aku ni yang bukan org melayu macam mane pulak.. murah tak.. hehehe jangan marah ye... saje bertanya.. macam orang kate.. malu bertanya sesat jalan..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Bengkel Motor   Today at 7:35 pm

Back to top Go down
 
Bengkel Motor
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 13Go to page : 1, 2, 3 ... 11, 12, 13  Next
 Similar topics
-
» DRFC Camp Jasin,Melaka 29/30-5-2010
» 2T & 4T Pilihan Anda V4

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Perbincangan :: Diskusi Bengkel & D.I.Y.-
Jump to: