.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Tahun 2010

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ainadz
Support Crew
Support Crew


Posts : 22
Join date : 14/04/2009
Location : Penang

PostSubject: Tahun 2010   Tue Dec 29, 2009 8:11 pm

Salam...
Sebagai merasmikan topic ini...
terlebih dahulu saya ainadz mengucapkan terima kasih di atas sokongan semua ahli M125ZC...
admin kita yg berdedikasi di ucapkan agar terus menaikkan komuniti nie...
thanks di ats kepercayaan semua..walaupun buzy sejak beberapa bulan ini...
insyallah sy cuba perbaiki masa bersama nnti..
sebagai penutup 2009..sy mengucapkan agar komuniti ini berterusan dan akn bertambah ahli pada ahun hadapan...

admin mintak up k depan Very Happy>>

_________________
Back to top Go down
http://belum siap lagi...
superjoemanito
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2843
Join date : 12/06/2009

PostSubject: Re: Tahun 2010   Tue Dec 29, 2009 8:35 pm

serius mmg smart la
Back to top Go down
WKQ4913
Support Crew
Support Crew


Posts : 1565
Join date : 04/04/2009
Age : 29
Location : Sentul KL

PostSubject: Re: Tahun 2010   Tue Dec 29, 2009 8:41 pm

haha selamat tahun baru pada semua para2 mod,admin,crew,dan rider 125z..

moga tahun 2010 lebih success dari tahun 2009,insyaallah..

ape lagi,pikir azam baru masing2!

*azam aku dari beberape tahun yg lepas x pernah complete..hahaha
Back to top Go down
mantadkb
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2359
Join date : 22/03/2009
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: Tahun 2010   Tue Dec 29, 2009 9:42 pm

okok... aku pun nak ucap selamat tahun baru 2010.. lagi beberapa hari but.. i think these will be my last time log-in for 2010.. tahun 2009 mmg tahun yg tak berapa baik untuk saya.. banyak benda yg tak baik berlaku.. harap2 tahun 2010 akan lebih baik dari tahun ni... to admin, modss and crew.. saya akan aktif online semula lepas dapat laptop baru.. adioooooooooosssssssss so.. kalau ade ape2 just call@SMS@MMS my number 0138818765 thanks a lot to everybody.. ahakssssssssssss

_________________
dear m125zc forumer.. if u want to contact me, just contact me tru pm or facebook. my contact number listed in this forum unavailable at these moment. thanks
Back to top Go down
aus_ipoh
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2936
Join date : 19/05/2009
Age : 30
Location : ipoh dan kawasan yg sewaktu dengannya

PostSubject: Re: Tahun 2010   Wed Dec 30, 2009 12:31 pm

aku pon nk ucapkan slmt thn br 2010 kpd admin,para2 mod, crew2 n rider 125z yg selalu mengactivkn diri dlm forum nie..moga thn 2010 M125zC dpt menarik lbh byk ahli n lebih maju..

_________________
M125ZC





terus pecut sampai perut kecut
Back to top Go down
mazakim
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2181
Join date : 26/04/2009
Age : 30
Location : cheras

PostSubject: Re: Tahun 2010   Wed Dec 30, 2009 12:47 pm

semoga tahun baru nie community kita akan lebih aktif di alam maya
dan juga realiti huhu.....tahun baru nie jom kita perbanyakkan xtvt
konvoi jalan2 cari aweks eh cari makan hehehe...

_________________
Back to top Go down
chocolate
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 3215
Join date : 22/03/2009
Age : 30
Location : terengganu,bangi,kuala lumpur

PostSubject: Re: Tahun 2010   Wed Dec 30, 2009 1:28 pm

nape x bkk kat thread umum?

selamat tahun baru pada sumer rakan2 forumer

tahun ni mmg mcm2 jadi,bese lar tiap2 tahun camtu Laughing

tapi kat hujung2 tahun ni la 2 mende pelik berkaitan ngan muto aku terjadi

satu cdi rosak sblm nak panjat genting..thanks alot to superjoemanito,kelvin,wkq4139 ngan bro rizzal78 sbb sudi membantu

skali lagi wat hal masa 26hb 12,on d way balik dr puchong,muto aku masuk pasir ntah dr mana dtg..habis karb,reed,crank,blok aku penuh pasir ngan air..skali lagi thanks to superjoemanito,chang,mazakim ngan hanturaya sbb sanggup tunda ngan patah balik ke bengkel pomen aku..tq kpd hantu sbb sanggup tumpangkan aku ngan mazakim kat rumah dia

selamat awal muharram kepada umat islam dan selamat tahun baru 2010 kepada semua

_________________
i'am wearing a poker face,until when can i hold it?...
Back to top Go down
mazakim
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2181
Join date : 26/04/2009
Age : 30
Location : cheras

PostSubject: Re: Tahun 2010   Wed Dec 30, 2009 1:52 pm

a'ah la err en.admin boleh alih topic nie ke pengumuman & cadangan kot...
ak tarak kuasa nk alih2 topic dlm bilik menyuarat nie ekeke

_________________
Back to top Go down
kelvin45
Support Crew
Support Crew


Posts : 745
Join date : 19/04/2009
Age : 28
Location : Putrajaya,Dengkil,Semenyih,Kajang.....

PostSubject: Re: Tahun 2010   Wed Feb 03, 2010 12:56 am

We have 470 registered users

_________________
Back to stock...........
Standed mended..........
Never ever breakdown..........
2T lebih....
Asap lebih.....
Minyak lebih.......
Ader kelebihannya........^^
Back to top Go down
WKQ4913
Support Crew
Support Crew


Posts : 1565
Join date : 04/04/2009
Age : 29
Location : Sentul KL

PostSubject: Re: Tahun 2010   Wed Feb 03, 2010 2:40 am

kelvin45 wrote:
We have 470 registered users

registered je..yang active? truly active plak..?hahaha,ramai just use this forum as drop by je..
Back to top Go down
kelvin45
Support Crew
Support Crew


Posts : 745
Join date : 19/04/2009
Age : 28
Location : Putrajaya,Dengkil,Semenyih,Kajang.....

PostSubject: Re: Tahun 2010   Wed Feb 03, 2010 9:52 pm

WKQ4913 wrote:
kelvin45 wrote:
We have 470 registered users

registered je..yang active? truly active plak..?hahaha,ramai just use this forum as drop by je..
NI kita try ar camne nak bagi zon lain jadi aktif dlm atvt mcm2..............
Contoh upah cameraman..........asik update atvt diorang......or kita plan untuk diorang..........
Pastu post kat youtube ker..........facebook ker.......
Cam aku selalu post kat youtube,byk owner dapat imform ar WUJUD group 125Z ni...................
ahahahaa.......aku risau 1day geng2 rempit ajak aku keluar "main" woi.......byk video gila2 aku post.......heheee

_________________
Back to stock...........
Standed mended..........
Never ever breakdown..........
2T lebih....
Asap lebih.....
Minyak lebih.......
Ader kelebihannya........^^
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Tahun 2010   Today at 6:44 pm

Back to top Go down
 
Tahun 2010
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Konvoi Teluk Batik Perak
» Report Konvoi Ke Malaysian MotoGP 2010 Di Sic (8-10 Oktober)
» Ekzos yg korg pakai? V3
» Cadangan Konvoi dalam bulan 5 /6,Please Vote and Dont Spamming
» Gambar Majlis Perkahwinan Epin & Zeti 04-04-2010

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Arkib :: Arkib - Perbincangan-
Jump to: