.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Pomen Mtr Anda???

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
AuthorMessage
NCH_KU
Bintara Muda


Posts : 524
Join date : 19/06/2010
Location : gemencheh

PostSubject: Re: Pomen Mtr Anda???   Fri Sep 14, 2012 2:42 pm

bdk_sesat96 wrote:
NCH_KU wrote:
Quote :
td da srvey,tp x jmp p0wn..byk sgt kdai m0t0 kat situ.....kalau dari alam avenue 2,kena nek fly 0ver kan??lpas 2 bel0k kiri.
nm kdai 2 pe?

tukiran jaya rasanya..bro salah arah ni..tak naik fly over pon..kedai dia dekat2 esso ngan bhp..keluar dari padang jawa tu ada traffic light kn..lampu trafik tu belok kiri..jalan terus sampai jumpa kedai kasut bundle belah kiri..kedai dia kat dalam tu.. depan kedai kasut bundle tu ada esso..

0uh,pt0t laa x jmp cari...hahaha.tq byk2 br0.

ok2..takda hal..
Back to top Go down
Tomomi
Laskar Muda


Posts : 31
Join date : 10/06/2013
Age : 24
Location : Sarawak

PostSubject: Re: Pomen Mtr Anda???   Wed Jun 12, 2013 8:56 pm

Kat Sarawak ni, rasanya berlambak pomen mtor yg professionals...tapi kebanyakkan towkey "import" mekanik dr Kalimantan Indonesia sbb apa? Sebab pomen dr Indon ni datangnya drpd golongan racer..aku pernah antar mto utk diejas, time tu aku pkai legend..kena pula pomen yg keja kat situ mmg dr Kalimantan punya la...pomen tu ejas mto aku baik punya la..hasilnya motor aku tambah pikap tp top speed nak kata xda ..tak juga ada la naik sikit2...besa la brg perfomance belum pasang abih lg..mana nak naik top speed hehe..yang paling aku suka psl pomen indon ni...dia siap bawa masuk barang racing yg kebanyakknya xda kat malaysia..barang2 racing tu bukan yg cikai2 punya oww...aku ada beli jd aku tau la..yg paling buat aku rasa amazed ngn pomen ni..dia siap bagi khidmat nasihat psl kselamatan sedangkn aku xda nak pikir psl tu pun...betapa caringnya pomen tu kat rider malaysia..siyes ckp aku blh hitung dlm tgn berapa byk pomen yg nak bg nasihat psl keselamatan..rasa2 tak sampai 10 org la...itu ja la..meleleh hingus taip byk2 la..arigatou gozaimasshita
Back to top Go down
farith7479
Laskar Muda


Posts : 6
Join date : 24/01/2015
Age : 21
Location : kL-goMbak

PostSubject: Masalah enjin   Sat Jan 24, 2015 4:34 pm

Tumpang Tanya ... Enjin 125 tiptop pakai bearing jenis ape ? Sebab nak bukak injin ... Motor Keane tipu hbis Barang kene tukar ... Alang2 enjin pun leaking ... Harap dapat membantu
Back to top Go down
http://farith305@gmail.com
Sponsored content




PostSubject: Re: Pomen Mtr Anda???   Today at 6:10 pm

Back to top Go down
 
Pomen Mtr Anda???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 7 of 7Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-
» 2T & 4T Pilihan Anda V4

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Perbincangan :: Diskusi Bengkel & D.I.Y.-
Jump to: