.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3
AuthorMessage
mazakim
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2181
Join date : 26/04/2009
Age : 30
Location : cheras

PostSubject: Re: Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)   Tue Jan 05, 2010 1:58 pm

err kang ak jual tayar belakang tue rembat batelex utk dijual kang.....khex3
installment punya package takde ker hehehe... tongue

_________________
Back to top Go down
encik hariz
Laskar Kelas I


Posts : 146
Join date : 30/05/2009

PostSubject: Re: Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)   Wed Jan 06, 2010 1:33 pm

mazakim wrote:
kelvin ckp time koner tayar ak da habis limit lg sikit mau kena tar.....
brader kips tue pun ckp menda yg sama...tp nape ak yg bawak rs macam
ak blum turun habis..??? nie efek tayar kecik ker...???

weh korang yg follow belakang ak kasi la review skit...ak amat memerlukan
review korang tue....tgk dlm video cam bulih turun lg jer ngeee

masa aku follow blkg ko aku nampak tayar ko mmg dah sampai limit..
tp ko macam x turun habes jer aku tengok...pada aku ko still bleh turun lg..
bran x bran jer...sbb aku tau ko sayang ejos chamber ko..tkt calar balar nnt dah x chantek
Back to top Go down
WKQ4913
Support Crew
Support Crew


Posts : 1565
Join date : 04/04/2009
Age : 29
Location : Sentul KL

PostSubject: Re: Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)   Wed Jan 06, 2010 1:49 pm

haha turun je beb,kalau dah sesah stand ke ekzos ke tu dah limit dah..jangan dah cecah korang turun lagi,kang berparut cam aku kang..hehehe,pakai battlax bt 39 depan bt09 blakang pun leh jatuh high side.. jalan x rate kat stage 2 tu,klau dah cecah pandai2 la..

*sedikit info,ade kemalangan time kat satge1 tu on the same day,sebijik zzr250 head on ngan fully 4wd,rider down kat situ,innallilah.. sumber MBC..rider dah habis meleper tapi patah balik niat nak tolong geng ducati yang down n nsr + tzm yang menunda kat ujung stage 1 b4 stage 2..
Back to top Go down
mazakim
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2181
Join date : 26/04/2009
Age : 30
Location : cheras

PostSubject: Re: Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)   Wed Jan 06, 2010 2:06 pm

al-fatihah(sedekah).....

kt stage 3 pun ader kete xciden...jalan masih basah coz hujan pepagi tue,
nasib kita baik pasal panjat time matahari bersinar terang membakar battlax
choco huhu...

*pepagi kt klawang tue mmg wa tarak belani mau naik penuh ngan motot wooo

_________________
Back to top Go down
mazakim
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2181
Join date : 26/04/2009
Age : 30
Location : cheras

PostSubject: Re: Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)   Wed Jan 06, 2010 2:08 pm

turun kang takut jadik cam ko la...keteekaaannnnggggg melambung motot tue
hanya gara2 stand berlaga tar Shocked tayar kecik confiden kureng hati tak kering... Laughing

_________________
Back to top Go down
encik hariz
Laskar Kelas I


Posts : 146
Join date : 30/05/2009

PostSubject: Re: Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)   Wed Jan 06, 2010 2:24 pm

yup...betol...aku kalo dah sagat futrest tu dah kire limit aku la tu..
xyah cari penyakit nak turun2 lg...memandangkan stage 2 skrg jalan teruk..
x rata, byk lobang, berpasir...so...sgt bahaya & x leh nak hardcore sgt..
tp agak x puas hati lar sbb dulu aku bleh sagat ejos ngan tongkat dua kat bawah tu

*Innalillah...Al-Fatihah...semoga roh arwah dicucuri rahmat...
igtlah wahai rakan2 ku sekalian...kiter ni ibarat mentimun...melanggar
parah...dilanggar pon parah...so..berhati2...
Back to top Go down
WKQ4913
Support Crew
Support Crew


Posts : 1565
Join date : 04/04/2009
Age : 29
Location : Sentul KL

PostSubject: Re: Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)   Wed Jan 06, 2010 4:07 pm

encik hariz wrote:
yup...betol...aku kalo dah sagat futrest tu dah kire limit aku la tu..
xyah cari penyakit nak turun2 lg...memandangkan stage 2 skrg jalan teruk..
x rata, byk lobang, berpasir...so...sgt bahaya & x leh nak hardcore sgt..
tp agak x puas hati lar sbb dulu aku bleh sagat ejos ngan tongkat dua kat bawah tu

*Innalillah...Al-Fatihah...semoga roh arwah dicucuri rahmat...
igtlah wahai rakan2 ku sekalian...kiter ni ibarat mentimun...melanggar
parah...dilanggar pon parah...so..berhati2...



hahaha bleh tahan perumpamaan ko..tapi aku x pernah dgr..DIY ke??hehehe
Back to top Go down
encik hariz
Laskar Kelas I


Posts : 146
Join date : 30/05/2009

PostSubject: Re: Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)   Wed Jan 06, 2010 5:13 pm

kah kah kah
itu ayat aku amik dari magazine mane ntah..roda-roda kot.
tp ada la serba sedkit tokok tambah...agak DIY gak la.
ahakz!
Back to top Go down
mazakim
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2181
Join date : 26/04/2009
Age : 30
Location : cheras

PostSubject: Re: Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)   Wed Jan 06, 2010 5:20 pm

banyak la ko punya madah berhelah huhu....jom tunjukkan ak rumah ko
tempat ko simpan jentera racing ko tue...bulih ak plan baik punya ngee...

nnt kt penang ko p la crk port koner yg baru....crk koner yg tak sempat
tarik nafas Shocked baru mencabar jiwa kelakian ko tue ekekeke... Twisted Evil

_________________
Back to top Go down
mantadkb
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2359
Join date : 22/03/2009
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)   Sun Jan 10, 2010 12:11 pm

pergh.... layan klawang time aku tadak ar... chisss.... tapi kalau aku pegi pun confirm paling slow punyer...

_________________
dear m125zc forumer.. if u want to contact me, just contact me tru pm or facebook. my contact number listed in this forum unavailable at these moment. thanks
Back to top Go down
soNa
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 522
Join date : 30/03/2009
Location : kelana jaya|puncak jalil|gemas

PostSubject: Re: Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)   Sun Jan 10, 2010 12:43 pm

mazakim,sapa yang akan ke penang?..datang sekejap ke berpindah?..

_________________

soNa - 0194485713
Back to top Go down
fizerpool
Bintara Kanan


Posts : 697
Join date : 11/08/2009
Location : Penang / kdg2 bidor,perak

PostSubject: Re: Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)   Sun Jan 10, 2010 3:00 pm

encik hariz kot sona....smbung blaja katenye...
Back to top Go down
aus_ipoh
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2936
Join date : 19/05/2009
Age : 30
Location : ipoh dan kawasan yg sewaktu dengannya

PostSubject: Re: Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)   Sun Jan 10, 2010 6:05 pm

yup..hariz smbg blaja kat penang free scholl

_________________
M125ZC





terus pecut sampai perut kecut
Back to top Go down
soNa
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 522
Join date : 30/03/2009
Location : kelana jaya|puncak jalil|gemas

PostSubject: Re: Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)   Sun Jan 10, 2010 10:40 pm

oh,yeke?..sambung belajar kat mane tu en hariz?..bile register?..roger2 la kat geng2 sini k..

_________________

soNa - 0194485713
Back to top Go down
mazakim
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2181
Join date : 26/04/2009
Age : 30
Location : cheras

PostSubject: Re: Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)   Mon Jan 11, 2010 8:25 am

sapa lagi klu tak lain tak bukan "musuh klawang" ak la ekekeke....
tue la pindah sana sambung blajar(crk aweks penang kut) Razz

en.sona tulun ler tenguk2 kan en.hariz yer..patik risau klu apa2 jdk
pada dier nnt di sana patik tak dapat tulun... Laughing

_________________
Back to top Go down
soNa
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 522
Join date : 30/03/2009
Location : kelana jaya|puncak jalil|gemas

PostSubject: Re: Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)   Mon Jan 11, 2010 9:21 am

mazakim wrote:
sapa lagi klu tak lain tak bukan "musuh klawang" ak la ekekeke....
tue la pindah sana sambung blajar(crk aweks penang kut) Razz

en.sona tulun ler tenguk2 kan en.hariz yer..patik risau klu apa2 jdk
pada dier nnt di sana patik tak dapat tulun... Laughing
hehe..jgn risau..kat sini nanti ape2 roger je geng2 penang..

*nanti aku bawak ko g port meleper penang..titi kerawang..tapi aku bawa g tgk je la..leper2 ni tak reti..kecut wooo...

_________________

soNa - 0194485713
Back to top Go down
amex
Laskar Kelas II


Posts : 806
Join date : 10/07/2009
Location : kepala batas n seberang jaya

PostSubject: Re: Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)   Mon Jan 11, 2010 4:58 pm

soNa wrote:
mazakim wrote:
sapa lagi klu tak lain tak bukan "musuh klawang" ak la ekekeke....
tue la pindah sana sambung blajar(crk aweks penang kut) Razz

en.sona tulun ler tenguk2 kan en.hariz yer..patik risau klu apa2 jdk
pada dier nnt di sana patik tak dapat tulun... Laughing
hehe..jgn risau..kat sini nanti ape2 roger je geng2 penang..

*nanti aku bawak ko g port meleper penang..titi kerawang..tapi aku bawa g tgk je la..leper2 ni tak reti..kecut wooo...

ape lg round irland r.....main kat roundbord bayan lepas ke......x pon lap tesco je kita bedal
**korang main aku tgk...
Back to top Go down
hydar
Bintara Kanan


Posts : 737
Join date : 22/06/2009
Location : shah alam

PostSubject: Re: Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)   Mon Jan 11, 2010 5:55 pm

amex wrote:
soNa wrote:
mazakim wrote:
sapa lagi klu tak lain tak bukan "musuh klawang" ak la ekekeke....
tue la pindah sana sambung blajar(crk aweks penang kut) Razz

en.sona tulun ler tenguk2 kan en.hariz yer..patik risau klu apa2 jdk
pada dier nnt di sana patik tak dapat tulun... Laughing
hehe..jgn risau..kat sini nanti ape2 roger je geng2 penang..

*nanti aku bawak ko g port meleper penang..titi kerawang..tapi aku bawa g tgk je la..leper2 ni tak reti..kecut wooo...

ape lg round irland r.....main kat roundbord bayan lepas ke......x pon lap tesco je kita bedal
**korang main aku tgk...

korg tgk! sifu nk tgk korg main. baik2. kang ada yg silap sifu amex terus kuar menunjukkn skill2 dye. haha!
Back to top Go down
amex
Laskar Kelas II


Posts : 806
Join date : 10/07/2009
Location : kepala batas n seberang jaya

PostSubject: Re: Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)   Mon Jan 11, 2010 8:10 pm

hydar wrote:
amex wrote:
soNa wrote:
mazakim wrote:
sapa lagi klu tak lain tak bukan "musuh klawang" ak la ekekeke....
tue la pindah sana sambung blajar(crk aweks penang kut) Razz

en.sona tulun ler tenguk2 kan en.hariz yer..patik risau klu apa2 jdk
pada dier nnt di sana patik tak dapat tulun... Laughing
hehe..jgn risau..kat sini nanti ape2 roger je geng2 penang..

*nanti aku bawak ko g port meleper penang..titi kerawang..tapi aku bawa g tgk je la..leper2 ni tak reti..kecut wooo...

ape lg round irland r.....main kat roundbord bayan lepas ke......x pon lap tesco je kita bedal
**korang main aku tgk...

korg tgk! sifu nk tgk korg main. baik2. kang ada yg silap sifu amex terus kuar menunjukkn skill2 dye. haha!

kah3...mane layak sy jd sifu,jd sifu tongga blh r....
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)   Today at 4:10 pm

Back to top Go down
 
Aktiviti Meleper Kuala Klawang(03-01-2010)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» Report : Aktiviti Meleper Kuala Klawang (16-8-2009)
» DRFC Camp Jasin,Melaka 29/30-5-2010
» Ekzos yg korg pakai? V3
» Cadangan Konvoi dalam bulan 5 /6,Please Vote and Dont Spamming
» 22/10/2010-TT Bangsar Yg Sgt Meriah + Bukit Ampang

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Arkib :: Arkib - Galeri-
Jump to: