.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
deen
Laskar Muda


Posts : 85
Join date : 22/06/2009
Age : 28
Location : kinrara

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Wed Dec 30, 2009 10:08 pm

erk.. npe ak kat kinrara pon x dpt lg nih??

Back to top Go down
mantadkb
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2359
Join date : 22/03/2009
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Wed Dec 30, 2009 10:22 pm

mazakim wrote:
salam sume geng2 125z...

secara jujur ak tak puas hati ngan baju baru nie coz nama & logo
kecik dari asal,nama tue ak leh terima nmpk cantik lagi tp tang
logo tue adusss kecewa teramat la comot habis + senget.....
kolar pun senget bila dibutangkan....jahitan dilengan pun kureng
klu basuh mesin rasa cam benang tue mudah putus......
sume nie kt baju ak ler...baju org lain harap2 tak mcm ak punya.

apa2pun menda dah siap tahniah pada sume yg menjayakan
baju second edition nie huhu.....design mmg cun habis nmpk gempak
jer dari jauh mahupun dekat ngehehee...

sbb baju tak sampai lagi.. aku taknak komen ape2 lagi.. tapi ikut info ainaz, aku kenal budak yang buat baju tu... kira orang yg buat baju seken edition ni, bukan orag yang sama buat baju 1st edition.. tapi ape2 pon aku respek kat bro ainaz, dier dah buat ape yang dier mampu.. so incik mazakim jangan la komen lebih2 plak.. mmg aku pernah beli baju 3 kali kat budak tu... kalau betul la orang yang sama... 1st baju.. mmg ok... seken baju.. kalau korang perasan baju yang aku pakai masa malam grand TT kat leeya tu.. itu baju yang aku beli kat mamat tu.. bahan mmg baek tapi finishing n jahitan tu (tapi bini aku cakap ok, dier suka baju tu).. aku takleh cakap lebih2 la.. n baju yg ke-3 aku beli kat dia.. dia bagi aku saiz yg salah.. n aku tak baper puas hati kat baju tu.. aku campak katner dah tak ingat dah.. lepas tu aku dah tak beli baju kat dier lagi.. anywhere 2 thumb to everybody especially ainaz n ejos sbb beri komitmen sepenuhnya untuk baju seken edition ni...

_________________
dear m125zc forumer.. if u want to contact me, just contact me tru pm or facebook. my contact number listed in this forum unavailable at these moment. thanks
Back to top Go down
conandetective
Laskar Muda


Posts : 6
Join date : 07/09/2009
Age : 31
Location : KULIM KEDAH

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Thu Dec 31, 2009 7:51 pm

ahaaa.. gud luck semua...

###to bro deen
myb bju bro posmen cuti kot.. haaaa.. abihkan cuti tahun. heee.
sabar kk...
Back to top Go down
rizzal78
Laskar Muda


Posts : 52
Join date : 07/09/2009
Age : 38
Location : Kangar, Perlis

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Thu Dec 31, 2009 9:14 pm

Aku pun tak dapat lg...dok ternanti2 gak....sabar...sabar....
Back to top Go down
tupai_tempur
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 411
Join date : 21/07/2009
Location : Taman molek,jb

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Thu Dec 31, 2009 9:53 pm

cikgu nak pakai time mengajar ke? leh promote kat budak2. jgn marah cikgu.
hehee

_________________
always get what you need,not what you want
Back to top Go down
ainadz
Support Crew
Support Crew


Posts : 22
Join date : 14/04/2009
Location : Penang

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Fri Jan 01, 2010 3:03 am

P/s: pada yang xpuas hati berkenaan baju sy mohon beribu ampun dan
maaf..ak bukan jenis kira untung or aper2..yg penting puas hati..tapi
mmg ak pun xleh nak ckap ape da hasil camtue..
utk pengetahuan semua baju 1st edition aku n member ak yg buat..so mmg
ok tp xbrape puashati..anyway sy mohon maaf sekali lg...tahun nie kalau
ada yg nak buat..sila kan...sy buat yg termampu sebgai yg di
amanahkan...

ampun dan maaf buat semua..

ainadz

_________________
Back to top Go down
http://belum siap lagi...
xapex
Pegawai Waran II


Posts : 1040
Join date : 02/12/2009
Age : 21

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Fri Jan 01, 2010 5:13 pm

nk bli gak bju!!!!!!!

waaa!!!!ta sempat da...
Back to top Go down
rizzal78
Laskar Muda


Posts : 52
Join date : 07/09/2009
Age : 38
Location : Kangar, Perlis

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Fri Jan 01, 2010 7:09 pm

tupai_tempur wrote:
cikgu nak pakai time mengajar ke? leh promote kat budak2. jgn marah cikgu.
hehee

Ckit2 nk promote comunity kita boleh kn...
At least leh tarik diorang drp merempit sana sini...tul tak...
harap2 hari isnin ni dapat ler bj aku tu....
Back to top Go down
rizzal78
Laskar Muda


Posts : 52
Join date : 07/09/2009
Age : 38
Location : Kangar, Perlis

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Fri Jan 01, 2010 7:11 pm

ainadz wrote:
P/s: pada yang xpuas hati berkenaan baju sy mohon beribu ampun dan
maaf..ak bukan jenis kira untung or aper2..yg penting puas hati..tapi
mmg ak pun xleh nak ckap ape da hasil camtue..
utk pengetahuan semua baju 1st edition aku n member ak yg buat..so mmg
ok tp xbrape puashati..anyway sy mohon maaf sekali lg...tahun nie kalau
ada yg nak buat..sila kan...sy buat yg termampu sebgai yg di
amanahkan...

ampun dan maaf buat semua..

ainadz

Ainadz....at least ada gak ko yg nk usahakan bj ni...so bg aku syukur ada org yg sudi watkn bj...
Back to top Go down
xapex
Pegawai Waran II


Posts : 1040
Join date : 02/12/2009
Age : 21

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Fri Jan 01, 2010 7:14 pm

kepada sesapa yg ta ske bju 2 leh la pos kan ke alamat aq and aq byar suku drpd arge asl....sbb aq ta de ag bju tu
Back to top Go down
ekzosboorukipoh
Laskar Kanan


Posts : 325
Join date : 20/06/2009
Age : 28
Location : petaling jaya & ipoh...

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Sun Jan 03, 2010 11:28 pm

kengkawan,yg area zon tgh nt lmbt cikit aku kasi yer...sperti yg diinfomkn encik kelvin,2 mggu lg..aku kena keja 2 wekend berturut2..sori...arap bersabar yer...lgpn aku nk ' belasah2 ' dlu baju korg kt org2 ipoh dlu..sbb special edition..hehehe.....xde la,gurau jek...korg tggu yer,nt aku bgtaw korg...n + plak aku da xde tenet...agak susah...huhu....tq.
Back to top Go down
geeks
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 1556
Join date : 12/09/2009
Location : shah alam/puchong/saujana putra/kuala pilah

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Mon Jan 04, 2010 4:42 pm

bju da dapat dah...cun wooo... hehe.. tq2...

_________________


blind and could not see, deaf and could not hear, stupid and could not understand

Bayerische Motoren Werke
Back to top Go down
125zM_Epin
Laskar Kelas I


Posts : 161
Join date : 21/10/2009

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Tue Jan 05, 2010 12:11 pm

ekkk... 2 minggu lame nye...

zuzai nak belasah dulu tu...

nasib la kalau dapat baju dah ade baw 2t moto zuzai.. tol tak?!
Back to top Go down
rizzal78
Laskar Muda


Posts : 52
Join date : 07/09/2009
Age : 38
Location : Kangar, Perlis

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Tue Jan 05, 2010 11:22 pm

hmmm...kena sabar ag....teluk intan pun kena tunggu jugak ker?huhuhuhu
Back to top Go down
geeks
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 1556
Join date : 12/09/2009
Location : shah alam/puchong/saujana putra/kuala pilah

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Wed Jan 06, 2010 9:34 am

sabar2... die anta gune pos laju mase aku dapat arituh... baju cun... lepas dpt kasi basuh.. kasi ilang bau kedai... Very Happy

_________________


blind and could not see, deaf and could not hear, stupid and could not understand

Bayerische Motoren Werke
Back to top Go down
ekzosboorukipoh
Laskar Kanan


Posts : 325
Join date : 20/06/2009
Age : 28
Location : petaling jaya & ipoh...

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Fri Jan 08, 2010 6:45 pm

baju da spai da,cuma nk tggu aku blik ipoh lmbt skit..aku kena keja,agak bz le...huhu...insyaAllah next week aku distribute kt korg...sori kengkawan...sabar yer...sori...tenet xde ni ssah skit..huhu..
Back to top Go down
wan2pai
Laskar Kelas I


Posts : 119
Join date : 09/12/2009
Location : sabah

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Sat Jan 09, 2010 12:35 pm

long shirt ade buat tak ? barapa rege? Razz
Back to top Go down
tupai comel
Pegawai Kadet Kanan


Posts : 1677
Join date : 22/12/2009
Age : 27
Location : Segamat ShahAlam

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Sun Jan 10, 2010 6:24 pm

baju ade lg x?
dak2 rumah aku ramai nak..tp xde acc dlm m125zc ni..huu
Back to top Go down
aus_ipoh
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2936
Join date : 19/05/2009
Age : 30
Location : ipoh dan kawasan yg sewaktu dengannya

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Sun Jan 10, 2010 6:27 pm

utk pengetahuan semua..sesape yg ada order baju je yg dapat..yg terlepas order 2 melepas la..hahaha..

_________________
M125ZC





terus pecut sampai perut kecut
Back to top Go down
mazakim
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2181
Join date : 26/04/2009
Age : 30
Location : cheras

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Mon Jan 11, 2010 5:23 pm

igt nie pasar malam haper Razz .......
yg tak dapat/melepas/terlepas/new members/dll korang terpaksa tgu
sehingga edition seterusnya keluar......huhu PEACE cheers

_________________
Back to top Go down
Are_riff
Laskar Muda


Posts : 67
Join date : 28/12/2009
Age : 30
Location : penang/arau

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Mon Jan 11, 2010 5:42 pm

da spa2 nak tolak baju 2nd kat mmber2 yg tak dpat?

2nd edition nie aku tngok design dia lawa ar...

aku harap 3th nie lg lawa...truskan semangat anda tuk 3th design..

aku compom blie.... Crying or Very sad
Back to top Go down
mantadkb
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2359
Join date : 22/03/2009
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Mon Jan 11, 2010 6:47 pm

ohoho... naseb baek hari tu aku tadak $$$.. kalau ade.. mmg aku borong sekali.. 20 helai pas tu jual kat korang RM50 sehelai.. ahakssss... aku ade lebih sehelai.. tapi ade nama aku.. tu yg tak besh.. esok nak gi ipoh.. kalau tadak aral melintang, mungkin aku akan tapau baju kat umah zuzai.. bawak balik zon tengah.. ahahahahahaa memang ada aral melintang.. sori kepada aus n zuzai... aku gi ipoh tapi masa tu rush sangat.. itu bos bosar takleh tunggu sikit pun.. cissshhh.. baju tak sempat ambik.. cissshhh

_________________
dear m125zc forumer.. if u want to contact me, just contact me tru pm or facebook. my contact number listed in this forum unavailable at these moment. thanks


Last edited by mantadkb on Tue Jan 12, 2010 10:53 pm; edited 1 time in total
Back to top Go down
Are_riff
Laskar Muda


Posts : 67
Join date : 28/12/2009
Age : 30
Location : penang/arau

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Mon Jan 11, 2010 7:13 pm

pandai cri makan no....
Back to top Go down
mantadkb
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2359
Join date : 22/03/2009
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Wed Jan 20, 2010 5:50 pm

kepada member2 yang ada order tapi tak dapat baju lagi.. boleh bagi detail kat sini ea.. sebab saya nak contact orang yang buat baju komuniti kita ni. so tolong jangan spam kat sini n untuk order baru buat masa ni belum ade 3rd edition lagi. ini untuk makluman buyer baju seken edition je. thanks...

_________________
dear m125zc forumer.. if u want to contact me, just contact me tru pm or facebook. my contact number listed in this forum unavailable at these moment. thanks
Back to top Go down
125zM_Epin
Laskar Kelas I


Posts : 161
Join date : 21/10/2009

PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Wed Jan 20, 2010 5:53 pm

saye belom dapat lagi.. tunggu zuzai sms saje..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION   Today at 7:34 pm

Back to top Go down
 
BAJU RASMI M125ZC 2ND EDITION
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Baju M125ZC 2nd Batch
» Konvoi Teluk Batik Perak

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Arkib :: Arkib - Perbincangan-
Jump to: