.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Plug Terbaik Untuk 125z?

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Tomomi
Laskar Muda


Posts : 31
Join date : 10/06/2013
Age : 24
Location : Sarawak

PostSubject: Plug Terbaik Untuk 125z?    Mon Jul 15, 2013 11:48 am

Haloww semua..plug apa yg bagus utk 125z? Apa yg aku maksudkan ialah plug yg tak kotor dgn cepat, tak "sedut" karan trlampau kuat..( hehe soe sbb byk sgt guna prkataan tak lol! rasa ingin tahu mdorong utk tanya )..dan korang pernah tak spark plug kepala dua? Setakat yg aku tau la..spark plug kepala 2 ni byk dgunakan kat perlumbaan cup prix
..aku betul2 nak tau psl plug jenis tu..kalau aku dah tau..konpom beli la utk 125z (aku tgh loaded masa ni pasaltu nak tau lebih ) silakan mengomen geng Very Happy 
Back to top Go down
 
Plug Terbaik Untuk 125z?
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» 2T & 4T Pilihan Anda V5
» 2T & 4T Pilihan Anda V4
» Segala Persoalan V7
» DRFC Camp Jasin,Melaka 29/30-5-2010
» Segala Persoalan V6

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Perbincangan :: Diskusi Motosikal-
Jump to: