.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 BBQ PANTAI TIMUR (CADANGAN)

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
najmi125
Laskar Muda


Posts : 14
Join date : 06/12/2010

PostSubject: BBQ PANTAI TIMUR (CADANGAN)   Fri May 20, 2011 11:03 pm

As salam kepada semua 125zian area pantai timur,
Nie nak bagi cadangan je dulu,
saya cadang nak buat BBQ kat Pantai Marina, Kmn, Trg ..

Sebab : Nak kenal dengan semua 125zian area Pantai Timur
Cuti panjang minggu depan (2minggu)
Release Tension

Nak post kat Pantai Timur tapi sebab cadangan je dulu kan ..

Kalau jadi 28 @ 29 dah nak buat sebab lepas tuw saya dah x ada kat area kmn,
nk menggembara pulak ..(HUHU)

Cepat2 lah ye reply ..

Kalau setuju angkat tangan macam saya (tulis SETUJU)
Kalau tak setuju angkat kaki macam saya (tulis TAK SETUJU)
Kalau nk beri cadangan (comment2 lah ye)

3 @ 5 ringgit je kalo jadi ..

REPLY FASTERRRRRRRRRRRR
Back to top Go down
wormzx
Support Crew
Support Crew


Posts : 1825
Join date : 05/04/2010
Location : kemaman<--->kerteh

PostSubject: Re: BBQ PANTAI TIMUR (CADANGAN)   Sat May 21, 2011 7:52 pm

hahaha..xper najmi kalu ade cadangan camni post je kt pntai timor..lagipon ni cadangan kecil-kceilan je..huhuhu...tkut mber2 kter ukar nk kesan thread ni...

28/29 ek? sabtu n ahad...ermmmm..ak lum sure...try tgu mber2 yg lain
Back to top Go down
Apislegend
Laskar Kanan


Posts : 377
Join date : 01/08/2010
Age : 28
Location : kuantown-ganu-kelate

PostSubject: Re: BBQ PANTAI TIMUR (CADANGAN)   Sun May 22, 2011 11:56 am

worm...ko setuju x??? klu ramai yg setuju aku pun join jgk.....sbb skrang tgh cuti sem....bosan dok umah....huhuhu
Back to top Go down
najmi125
Laskar Muda


Posts : 14
Join date : 06/12/2010

PostSubject: Re: BBQ PANTAI TIMUR (CADANGAN)   Sun May 22, 2011 9:26 pm

aQ dah post ..
Back to top Go down
ariffm0hd
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 1058
Join date : 16/02/2010
Age : 30
Location : baru nak merangkak~

PostSubject: Re: BBQ PANTAI TIMUR (CADANGAN)   Sun Jul 24, 2011 11:59 am

locked

_________________
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: BBQ PANTAI TIMUR (CADANGAN)   Today at 9:01 am

Back to top Go down
 
BBQ PANTAI TIMUR (CADANGAN)
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Borak Rasmi GengĀ² 125Z Pantai Timur
» Cadangan Konvoi dalam bulan 5 /6,Please Vote and Dont Spamming

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Arkib :: Arkib - Galeri-
Jump to: