.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 2T & 4T Pilihan Anda V10

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next
AuthorMessage
nurkaye_akmal
Pegawai Waran I


Posts : 1229
Join date : 25/11/2010
Age : 26
Location : Kuale Kangsor

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Sat Aug 06, 2011 6:39 pm

dari upm tu ko straight je ke arah bangi, jgn korner2, jgn ikut highway, ikut yg lalu depan uniten tu, lepas tu straight je sampai ade la sungai merab, signboard kedai dye pkai shell advance nye, name kedai tk ingat plak
Back to top Go down
amer_horatio
Laskar Kelas I


Posts : 102
Join date : 27/05/2011
Age : 27
Location : KAJANG

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Sat Aug 06, 2011 7:14 pm

name kedai die NOR motor kalau tk silap.....
tk pn name owner bengkel tu nor...lebih kurang mcm tu la....
sbb dkt dgn rumah aku tp aku jarang g bengkel tu...
Back to top Go down
qayyum_qz
Laskar Kelas I


Posts : 112
Join date : 17/01/2011

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Sat Aug 06, 2011 8:17 pm

nurkaye_akmal wrote:
dari upm tu ko straight je ke arah bangi, jgn korner2, jgn ikut highway, ikut yg lalu depan uniten tu, lepas tu straight je sampai ade la sungai merab, signboard kedai dye pkai shell advance nye, name kedai tk ingat plak

owh..yeker?kedai 2 sblom simpang nk masok putrajaya ke selepas?
kn klo straight smpai uniten 2 kite akan jumpe masjid(blah kanan),paz 2 simpang 4,paz2 simpang nk masok putrajaya(sblah kanan gak).
hehe...aq mmg nk ni...tp ari 2 da bli 3 btol 2T-CW3 maxoil...2pon ade lg 2 btol..huhu...
Back to top Go down
nurkaye_akmal
Pegawai Waran I


Posts : 1229
Join date : 25/11/2010
Age : 26
Location : Kuale Kangsor

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Sat Aug 06, 2011 8:30 pm

ha btol dah tu, ko straight lagi lepas simpang ke putrajaya tuh, sampai ko nampak petronas belah kanan ko, then naik flyover tuh, trun je flyover tuh ko slow skit then usha belah kanan, ade kedai motor melayu kt situ
Back to top Go down
nurkaye_akmal
Pegawai Waran I


Posts : 1229
Join date : 25/11/2010
Age : 26
Location : Kuale Kangsor

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Sat Aug 06, 2011 8:31 pm

amer_horatio wrote:
name kedai die NOR motor kalau tk silap.....
tk pn name owner bengkel tu nor...lebih kurang mcm tu la....
sbb dkt dgn rumah aku tp aku jarang g bengkel tu...

btol dah tu bro aku rase, memang owner melayu kt situ, tpi kedai tu kalo nk servis2 mahal la, owner dye pkai spek kan
Back to top Go down
qayyum_qz
Laskar Kelas I


Posts : 112
Join date : 17/01/2011

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Sat Aug 06, 2011 8:51 pm

ok2...hehe..klo free aq g la nnt.hehe...sanggop redah berpuloh kilometer kerane sbotol 2T=P
thnks nurkaye akmal...eh,ko pon sbaye dgn aq la kn.
Back to top Go down
Pure_Soul
Laskar Kelas I


Posts : 134
Join date : 30/01/2011
Age : 24
Location : Alor Setar

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Sat Aug 06, 2011 8:56 pm

siput sedut wrote:
bender wrote:
Pure_Soul wrote:
bender wrote:
pure_soul : ada lg ka HI-REV.. kat mna nak dapat? ak melilau rata x pena jumpa pon...

ada la....ni area mana??

dok cheras..kg kedah... lau kedah kat mna nak dapat HI REV..?
aku pkai hi-rev 700 gk,g bli kt kdai blkg yawata jtra 2 ja..hahaha,dkat pn dkat..

hahaha...sama citarasa neh....aku area as ja beli... harga stendet 18 tp ada kedai yg paw 20...
Back to top Go down
amer_horatio
Laskar Kelas I


Posts : 102
Join date : 27/05/2011
Age : 27
Location : KAJANG

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Sun Aug 07, 2011 5:34 am

nurkaye_akmal wrote:
amer_horatio wrote:
name kedai die NOR motor kalau tk silap.....
tk pn name owner bengkel tu nor...lebih kurang mcm tu la....
sbb dkt dgn rumah aku tp aku jarang g bengkel tu...

btol dah tu bro aku rase, memang owner melayu kt situ, tpi kedai tu kalo nk servis2 mahal la, owner dye pkai spek kan

ye betul....t dtg roger2 la....leh lpk2...huhuhuhuhuh....rumah aku area2 masjid yg ko lalu sebelom sampai petronas tu...
Back to top Go down
emi melaka
Laskar Muda


Posts : 21
Join date : 20/07/2011
Age : 28
Location : masjid tanah (melaka) - upm (serdang)

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Sun Aug 07, 2011 6:22 pm

oh, cantiklah...byk lg ke stok die simpan bro?
Back to top Go down
monster block
Laskar Kanan


Posts : 200
Join date : 21/02/2011
Age : 27
Location : melaka

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Sun Aug 07, 2011 7:48 pm

emi melaka wrote:
oh, cantiklah...byk lg ke stok die simpan bro?
xyah cari jaoh2 , kt tct sungai udang ada.....
Back to top Go down
emi melaka
Laskar Muda


Posts : 21
Join date : 20/07/2011
Age : 28
Location : masjid tanah (melaka) - upm (serdang)

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Sun Aug 07, 2011 10:06 pm

monster block wrote:
emi melaka wrote:
oh, cantiklah...byk lg ke stok die simpan bro?
xyah cari jaoh2 , kt tct sungai udang ada.....

harga brape kat tct bro?
Back to top Go down
siput sedut
Laskar Kanan


Posts : 238
Join date : 27/03/2011
Age : 24
Location : alor setar,kedah

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Mon Aug 08, 2011 2:10 am

Pure_Soul wrote:
siput sedut wrote:
bender wrote:
Pure_Soul wrote:
bender wrote:
pure_soul : ada lg ka HI-REV.. kat mna nak dapat? ak melilau rata x pena jumpa pon...

ada la....ni area mana??

dok cheras..kg kedah... lau kedah kat mna nak dapat HI REV..?
aku pkai hi-rev 700 gk,g bli kt kdai blkg yawata jtra 2 ja..hahaha,dkat pn dkat..

hahaha...sama citarasa neh....aku area as ja beli... harga stendet 18 tp ada kedai yg paw 20...
haha,bsa ar..niat hti nk bli max oil,tp hrga byk m'dadak..heheh,aku bli 18 ja,klau da yg 20 kasi tapaw i2 olang sja maa..hahaha
Back to top Go down
wanhaniff
Laskar Muda


Posts : 19
Join date : 27/07/2011
Age : 34
Location : KL/Putrajaya/Kelate

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Mon Aug 08, 2011 8:52 am

amer_horatio wrote:
nurkaye_akmal wrote:
amer_horatio wrote:
name kedai die NOR motor kalau tk silap.....
tk pn name owner bengkel tu nor...lebih kurang mcm tu la....
sbb dkt dgn rumah aku tp aku jarang g bengkel tu...

btol dah tu bro aku rase, memang owner melayu kt situ, tpi kedai tu kalo nk servis2 mahal la, owner dye pkai spek kan

ye betul....t dtg roger2 la....leh lpk2...huhuhuhuhuh....rumah aku area2 masjid yg ko lalu sebelom sampai petronas tu...

bagus2...nanti aku pun nak dtg lepak ngan korang jugak laa..aku duk kt presint 15 jee..dekat je la ngan pintu blkg nk kuar ke sg merab tuh..nak usya2 jugak kedai motor tuh..biasa lalu je depan kedai dia tp x berenti pun...huhuhu
Back to top Go down
nurkaye_akmal
Pegawai Waran I


Posts : 1229
Join date : 25/11/2010
Age : 26
Location : Kuale Kangsor

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Mon Aug 08, 2011 11:19 am

wah dah ramai dah ni puak2 putrajaya, bleh la makan2 bebuka pose same
Back to top Go down
wanhaniff
Laskar Muda


Posts : 19
Join date : 27/07/2011
Age : 34
Location : KL/Putrajaya/Kelate

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Mon Aug 08, 2011 1:52 pm

nurkaye_akmal wrote:
wah dah ramai dah ni puak2 putrajaya, bleh la makan2 bebuka pose same
boleh ajee...set je date n place..boleh la konvoi berbuka ramai2..huhu
Back to top Go down
amer_horatio
Laskar Kelas I


Posts : 102
Join date : 27/05/2011
Age : 27
Location : KAJANG

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Mon Aug 08, 2011 8:20 pm

wanhaniff wrote:
nurkaye_akmal wrote:
wah dah ramai dah ni puak2 putrajaya, bleh la makan2 bebuka pose same
boleh ajee...set je date n place..boleh la konvoi berbuka ramai2..huhu

boleh je nk lpk2....bnyk kn kwn2.....pape pm la no fon t senang
Back to top Go down
nurkaye_akmal
Pegawai Waran I


Posts : 1229
Join date : 25/11/2010
Age : 26
Location : Kuale Kangsor

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Wed Aug 10, 2011 12:15 am

jom ar minggu ni lepak memane, lepak kt brother corner pun okay je
Back to top Go down
nurkaye_akmal
Pegawai Waran I


Posts : 1229
Join date : 25/11/2010
Age : 26
Location : Kuale Kangsor

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Wed Aug 10, 2011 12:16 am

haha mcm dah larik thread je ni wakaka, jgn marah mod
Back to top Go down
qayyum_qz
Laskar Kelas I


Posts : 112
Join date : 17/01/2011

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Wed Aug 10, 2011 10:18 pm

hehehe...dak putrajaya lepak...tringin nk join.....
Back to top Go down
WVG 9651
Laskar Muda


Posts : 80
Join date : 13/08/2011
Age : 24
Location : Kuala Lumpur !

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Sat Aug 13, 2011 9:01 pm

aq bli 2t tcw3 maxoil rm23 shell sx rm15 stok lme(botol lme) at slayang aq bli !!!!
IM NEWBIE !!!
Back to top Go down
chrome
Bintara Muda


Posts : 476
Join date : 01/09/2009
Age : 29
Location : dungun,shah alam

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Sat Aug 13, 2011 10:15 pm

shell sx botol lame kt s alam still rm13....aku pon xtaw cmne kdai tu leh ade lg stok lame..hahah
Back to top Go down
WVG 9651
Laskar Muda


Posts : 80
Join date : 13/08/2011
Age : 24
Location : Kuala Lumpur !

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Sun Aug 14, 2011 11:19 am

chrome wrote:
shell sx botol lame kt s alam still rm13....aku pon xtaw cmne kdai tu leh ade lg stok lame..hahah


kt kdai mto slayang byk agy stok lama !!!
Back to top Go down
amer_horatio
Laskar Kelas I


Posts : 102
Join date : 27/05/2011
Age : 27
Location : KAJANG

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Sun Aug 14, 2011 8:17 pm

sape penah try pennzoil nye 2t tcw3????
same tk dgn maxoil tcw3....
Back to top Go down
Pure_Soul
Laskar Kelas I


Posts : 134
Join date : 30/01/2011
Age : 24
Location : Alor Setar

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Tue Aug 16, 2011 8:36 pm





pengguna tegar.....hahahaha
Back to top Go down
siput sedut
Laskar Kanan


Posts : 238
Join date : 27/03/2011
Age : 24
Location : alor setar,kedah

PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Wed Aug 17, 2011 11:33 pm

Pure_Soul wrote:




pengguna tegar.....hahahaha
murah dan bgs..heheh
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: 2T & 4T Pilihan Anda V10   Today at 6:28 pm

Back to top Go down
 
2T & 4T Pilihan Anda V10
View previous topic View next topic Back to top 
Page 14 of 16Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next
 Similar topics
-
» 2T & 4T Pilihan Anda V4

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Arkib :: Arkib - Perbincangan-
Jump to: