.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Pertandingan Motosikal Klasik, Lambretta dan Vespa Kuala Kangsar, Perak

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
nurkaye_akmal
Pegawai Waran I


Posts : 1229
Join date : 25/11/2010
Age : 26
Location : Kuale Kangsor

PostSubject: Pertandingan Motosikal Klasik, Lambretta dan Vespa Kuala Kangsar, Perak   Sun May 01, 2011 2:07 am

assalamualaikum semua, harap post yang aku bukak ni berada di tempat yg betol and kalo salah parking mod tolong ubah ek

Tarikh 29 April 2011
Lokasi: Kuala Kangsar

satu pertandingan motor2 klasik telah diadakan di perkarangan arena square kuala kangsar, boleh katakan sume jenis motor buat gathering kt cni and aku rase orang siam pon ade kot, motor2 dolu2 sampe skrg ade kt sane, tp yg di highlight kan just for motor2 klasik la, aku tk taw berape ratus biji yg ade, tp boleh kate kt situ memang sume tempat penuh ngan motor, anggaran aku dlm 500 biji kot. lagi satu byk gak orang jual lelong brang2 motor, and antara yg ping port orang jual spotrim la beb, , spotrim lelame mcm ar125, ar80, gto, enkei tk nampak plak, daytona mcm ade, and jacket2 rider yg memang agak mahal gak la huhu, sedikit gambirun di bawah, layannnnnnnnnn......


kete2 MR BEAN ni ade gak hahaks




giliran2 vespa plak

















then beralih plak kepada motor2 honda lame2













yg ni maybe RX kot,tmpat aku panggil jipang, entah aku pon tk sure la hihi


















sila perhatikan dekat gambar tu btol2 hehe, ade jual spotrim beb





next baru la up skit, geng motor besar





















baru lah ade geng2 moped ni hehe, tp ramai beb, cume byk kelompok je: here come 125zr ngan RXZ, LC tkde hehe






















boleh kate geng2 moped ni lagi banyak sebenarnye dari motor2 klasik tu, cume banyak gler kelompok2 dyeorang ni, tp memang best gler ar aku rase, t tahun depan kite buat ride p sini plak, amacam ngeh2, anyway pemenang dye aku tak sempat nk tgk, ramesh sgt la orang huhu......sekian terima kasih
Back to top Go down
AdHwA
Bintara Muda


Posts : 429
Join date : 04/03/2011
Age : 26
Location : Dungun

PostSubject: Re: Pertandingan Motosikal Klasik, Lambretta dan Vespa Kuala Kangsar, Perak   Sun May 01, 2011 1:10 pm

mcm laporan dr media plk. ahakz. tp gudjob r bro.. kgsi ngn mber2 klab kite.. ade gaye jd cameraman nih. gmbr pon cntek.. tahniah cheers
Back to top Go down
nurkaye_akmal
Pegawai Waran I


Posts : 1229
Join date : 25/11/2010
Age : 26
Location : Kuale Kangsor

PostSubject: Re: Pertandingan Motosikal Klasik, Lambretta dan Vespa Kuala Kangsar, Perak   Sun May 01, 2011 1:15 pm

huahua aku geram tgk geng2 motor kt sini smlm, kalo dapat geng m125zc gather skali semalam memang best gler la
Back to top Go down
AdHwA
Bintara Muda


Posts : 429
Join date : 04/03/2011
Age : 26
Location : Dungun

PostSubject: Re: Pertandingan Motosikal Klasik, Lambretta dan Vespa Kuala Kangsar, Perak   Sun May 01, 2011 1:23 pm

la aq engtkn tupai2 lam gmbr 2 mber m125zc.. huhuhu
Back to top Go down
nurkaye_akmal
Pegawai Waran I


Posts : 1229
Join date : 25/11/2010
Age : 26
Location : Kuale Kangsor

PostSubject: Re: Pertandingan Motosikal Klasik, Lambretta dan Vespa Kuala Kangsar, Perak   Sun May 01, 2011 1:33 pm

aku rase mcm bukan jer, aku usha dkt2 tk nampak pon sticker dyeorang, jadik mcm segan la nk tegur hahaks
Back to top Go down
Man4822
Bintara Muda


Posts : 511
Join date : 24/03/2011
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Pertandingan Motosikal Klasik, Lambretta dan Vespa Kuala Kangsar, Perak   Sun May 01, 2011 2:42 pm

honda bulat~~
idaman sepanjang zaman~~
Back to top Go down
nurkaye_akmal
Pegawai Waran I


Posts : 1229
Join date : 25/11/2010
Age : 26
Location : Kuale Kangsor

PostSubject: Re: Pertandingan Motosikal Klasik, Lambretta dan Vespa Kuala Kangsar, Perak   Sun May 01, 2011 6:16 pm

haish lagi 20 tahun motor kite la plak jadik klasik haha
Back to top Go down
mazakim
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2181
Join date : 26/04/2009
Age : 30
Location : cheras

PostSubject: Re: Pertandingan Motosikal Klasik, Lambretta dan Vespa Kuala Kangsar, Perak   Tue Aug 23, 2011 2:02 pm

EXPIRED SUDAH TOPIC LOCKED


_________________
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Pertandingan Motosikal Klasik, Lambretta dan Vespa Kuala Kangsar, Perak   Today at 2:01 pm

Back to top Go down
 
Pertandingan Motosikal Klasik, Lambretta dan Vespa Kuala Kangsar, Perak
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Segala Persoalan V8
» Borak Rasmi GengĀ² 125Z Pantai Timur
» How To Starting Your Motorcycle Like Cubprix
» Report : Aktiviti Meleper Kuala Klawang (16-8-2009)

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Arkib :: Arkib - Perbincangan-
Jump to: