.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
AuthorMessage
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Mar 14, 2011 12:01 pm

ye ar dah citer pasal maen bola je...pastu upload lagi gmbr cam kantungan tu...aku mngekek sorg2 dlm opis sampai bdk2 opis tanye aku...ko n nape wan gembire je aku tgk ko rini...
Back to top Go down
syamsk891
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 13/01/2011
Age : 25
Location : Ipoh mali

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Mar 14, 2011 12:02 pm



spam sat.

hahahahaha..
haa lupe lak teman nk kabo hahaha
bulan dpan deme nk uat 2 lagi TT.. 2/4 ngan 23/4.
hehehe leh la ko join aku xleh la join dah kot nk pegi k.l dah
Back to top Go down
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Mar 14, 2011 12:04 pm

owh yeke? 2/4 n cm cun je tarikh nye...uih jgn ujan lagi dah la...
amcam tt sabtu ritu? ramai dtg?
nak blik KL?
Back to top Go down
syamsk891
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 13/01/2011
Age : 25
Location : Ipoh mali

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Mar 14, 2011 12:34 pm

pasquale wrote:
owh yeke? 2/4 n cm cun je tarikh nye...uih jgn ujan lagi dah la...
amcam tt sabtu ritu? ramai dtg?
nak blik KL?

dak.. aku nk keje kat k.l nnt..
maybe aku x leh join tgk lah..
ritu 11 bijik moto join~
mmg sejuk gile kul 11 / 12 dah x ujan dah =.=..

haaa back to topik hehehehe



Back to top Go down
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Mar 14, 2011 12:36 pm

pe maksud die? aku lemah la bi n..hahahaha...
Back to top Go down
Que Danealle
Bintara Muda


Posts : 582
Join date : 03/01/2011
Age : 24
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Mar 14, 2011 9:55 pm

hanjeng tu dah weng.. balls tu maksud die bagai.. hehehehe..
yang tergantung tu ape korang maksudkan.? tak faham akuu..
Back to top Go down
syamsk891
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 13/01/2011
Age : 25
Location : Ipoh mali

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Mar 14, 2011 11:10 pm

pasquale wrote:
pe maksud die? aku lemah la bi n..hahahaha...

mksd die cam.. dah ting tong smpai leh jd gile.. hahahaha
Back to top Go down
syamsk891
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 13/01/2011
Age : 25
Location : Ipoh mali

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Mar 14, 2011 11:11 pm

Que Danealle wrote:
hanjeng tu dah weng.. balls tu maksud die bagai.. hehehehe..
yang tergantung tu ape korang maksudkan.? tak faham akuu..


hahahaha.. :-P 18sx.. hahahaha
Back to top Go down
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Tue Mar 15, 2011 8:32 am

ait2...back to real topik...no more balls
Back to top Go down
Ultra-Z
Support Crew
Support Crew


Posts : 2250
Join date : 13/07/2009
Age : 29
Location : sebelah ko.. haa, cuak..~ cuak...~

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Tue Mar 15, 2011 2:07 pm

ini mcm punye topic pn ade ke?
hahaha..
keciknyew bidang yg bleh diminati lelaki sejati..
bola..?
sukan paling maskulin ke?
wrestling?
drag/sprint racing?
rugby?
congkak?<----ganti guli dgn bearing kachang..
cliff diving?
skateboard/bmx/inline?
hmm,
rasenye kalo cte bola pn msti cte EPL, spanish league, champion league..
bangga habes dgn team org.
gua bangga la gak SMK Tinggi Batu Pahat pnh jd 1st runner up premier school league taun 1999..
Neutral

_________________
Like a Star @ heaven moto saya dah lama tak basuh...... Suspect ......moto anda bagaimana? Like a Star @ heaven
Back to top Go down
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Tue Mar 15, 2011 2:12 pm

kih2...geli ati aku...
Back to top Go down
Que Danealle
Bintara Muda


Posts : 582
Join date : 03/01/2011
Age : 24
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Wed Mar 16, 2011 9:56 pm

aku minat parkour, tapi tak pandai.. hahahaa..
takde orang nak tunjukkan camane nak buat..
Back to top Go down
Ultra-Z
Support Crew
Support Crew


Posts : 2250
Join date : 13/07/2009
Age : 29
Location : sebelah ko.. haa, cuak..~ cuak...~

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Thu Mar 17, 2011 12:16 am

Que Danealle wrote:
aku minat parkour, tapi tak pandai.. hahahaa..
takde orang nak tunjukkan camane nak buat..

video kt youtube byk..
kehkehkeh..~
leh try wall climbing dlu bro..
byk men kekuatan upper body, n balance.
try pkai kasut new balance tgk~~!! Razz

_________________
Like a Star @ heaven moto saya dah lama tak basuh...... Suspect ......moto anda bagaimana? Like a Star @ heaven
Back to top Go down
Que Danealle
Bintara Muda


Posts : 582
Join date : 03/01/2011
Age : 24
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Fri Mar 18, 2011 2:24 am

ahaa.. terima kasih atas cadangan anda pakai kasut nb.. hehehe..
video tu payah le nak uplod, kat sini line cam harem.. takpe2,,
kelak dan menyusul nanti aku nengok.. thanx..
Back to top Go down
125zRskala
Bintara Muda


Posts : 484
Join date : 22/06/2010
Age : 30
Location : liang lahad dan masih hidup....

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Wed Mar 23, 2011 12:02 pm

dari sembang bola last2.. meraban ke benda len plak....
tak paham aku...
aku pung kaki bangku....
sukan? jauh skali...
sukan haram ble...
Back to top Go down
twopark tupa
Laskar Muda


Posts : 3
Join date : 21/03/2011
Age : 30

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Thu Mar 24, 2011 1:59 pm

normal la tu xminat....

BUAT JE APE YG MINAT Suspect
Back to top Go down
Chang
Laskar Kanan


Posts : 304
Join date : 26/04/2009
Age : 30
Location : From Kuantan, now PJ, Dmnsara, Kerinchi..

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Fri Apr 01, 2011 3:07 pm

huhuhuhu.... saya suke membaca...!!! sekian.....
Back to top Go down
dtk3a
Laskar Kanan


Posts : 339
Join date : 22/08/2010
Age : 27
Location : Sitiawan --> IpoH --> Manjung

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Fri May 20, 2011 7:38 am

hahahah ak kalo tgk match bola.....komporm ak tertido....haha

cam time FIFA piala Dunia....ermm kwn ajak p kedai mamak..

last3 tertidoe....wakaka

apa pun bab bola nie ak suka tgk time berita sukan jer...hahaha

kalo bab Main game Bola....ahaha no 1....hehe

PES 2011,Fifa2011...ermmm FIFA ONLINE ..ak layannnnn~~~~~~~~
Back to top Go down
syamaleeto
Laskar Kanan


Posts : 333
Join date : 21/03/2011
Age : 28
Location : puchong

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon May 30, 2011 5:09 pm

ak minat gle bola~ ahaha,, pelik gak ak tgk mamat 125 macho2 kat atas2 ni tak minat bola~ hu3.. lawak2~!!
Back to top Go down
siput sedut
Laskar Kanan


Posts : 238
Join date : 27/03/2011
Age : 24
Location : alor setar,kedah

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Tue May 31, 2011 12:09 am

mmg plg mnat ar bola..fevret2
Back to top Go down
are_d7
Laskar Muda


Posts : 15
Join date : 10/07/2011

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Sun Jul 10, 2011 9:02 pm

Salam..

Xde salahnyer,

hidup nie bkn ade bola jew.. Byk Ag benda laen.. hihihi
Back to top Go down
tupajet
Laskar Muda


Posts : 27
Join date : 01/11/2012

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Tue Nov 06, 2012 10:30 pm

ape susah bro ? tanye lah gegurl tu balik , awak minat barbie tak ?
tak minat .
kenapa tak minat ? keras la kau ni . settle ~ haha
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Today at 10:05 pm

Back to top Go down
 
bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 4 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4
 Similar topics
-
» Futsal N Bola Sepak

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Perbincangan :: Diskusi Hobi, Sukan & Permainan-
Jump to: