.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Thu Feb 17, 2011 10:46 am

syamsk891 wrote:

dak.. awek minat moto 125.. hahaha bkn xde.. ade..
yg dah miliki pn ade.. cam member (pmpuan) aku dulu bwk katak.. pastu die bwk arrr
area dataran ipoh.. area byk gerai2 ar kpd sapa yg x taw.. suma org tgk jeeee..

tp awek mmg minat laki bwk 125 pn hihihihiihihihi Razz Razz Razz

alamak lari topik gile2 dah.

mmg tak dpt dinafikan lagi...ade awek mmbr aku tanye moto 125 n ko punye ke? aku jawab la iye thats rite...pastu awek mmbr aku ckp "i suke dak laki nek 125 nmpk cute" pergh kembang idung aku mase tu...mmbr aku bengng je...n btul n bkn tpu...hehehe
Back to top Go down
Que Danealle
Bintara Muda


Posts : 582
Join date : 03/01/2011
Age : 24
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Thu Feb 17, 2011 2:27 pm

hehehe,, arsenal menang lawan barca beb semalam.. nice..!!
chaos, tunggu score goal le best.. xde le lost kat kedai mamak tu..
Back to top Go down
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Thu Feb 17, 2011 3:17 pm

man u maen bile weh? mlm n ke? lwn ape?
Back to top Go down
syamsk891
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 13/01/2011
Age : 25
Location : Ipoh mali

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Thu Feb 17, 2011 3:46 pm

pasquale wrote:
syamsk891 wrote:

dak.. awek minat moto 125.. hahaha bkn xde.. ade..
yg dah miliki pn ade.. cam member (pmpuan) aku dulu bwk katak.. pastu die bwk arrr
area dataran ipoh.. area byk gerai2 ar kpd sapa yg x taw.. suma org tgk jeeee..

tp awek mmg minat laki bwk 125 pn hihihihiihihihi Razz Razz Razz

alamak lari topik gile2 dah.

mmg tak dpt dinafikan lagi...ade awek mmbr aku tanye moto 125 n ko punye ke? aku jawab la iye thats rite...pastu awek mmbr aku ckp "i suke dak laki nek 125 nmpk cute" pergh kembang idung aku mase tu...mmbr aku bengng je...n btul n bkn tpu...hehehe

kan aku ckp..
I like 125 Razz
Back to top Go down
jiwameracau
Laskar Muda


Posts : 25
Join date : 19/01/2011
Age : 32
Location : gombak kelate pahang perak

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Thu Feb 17, 2011 3:55 pm

[b]moh kite main premier league plak...sape ader tu aku nk join..kite tgk sape point paling best..hehehe bounce
Back to top Go down
N.A.M.I
Pegawai Waran II


Posts : 1131
Join date : 25/07/2010
Age : 27
Location : MELAKA BANDARRAYA BERSEJARAH

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Thu Feb 17, 2011 8:15 pm

pasquale wrote:
syamsk891 wrote:

dak.. awek minat moto 125.. hahaha bkn xde.. ade..
yg dah miliki pn ade.. cam member (pmpuan) aku dulu bwk katak.. pastu die bwk arrr
area dataran ipoh.. area byk gerai2 ar kpd sapa yg x taw.. suma org tgk jeeee..

tp awek mmg minat laki bwk 125 pn hihihihiihihihi Razz Razz Razz

alamak lari topik gile2 dah.

mmg tak dpt dinafikan lagi...ade awek mmbr aku tanye moto 125 n ko punye ke? aku jawab la iye thats rite...pastu awek mmbr aku ckp "i suke dak laki nek 125 nmpk cute" pergh kembang idung aku mase tu...mmbr aku bengng je...n btul n bkn tpu...hehehe

habih tu membe ko dah beli 125 x cik pasquale???
wawawa..ne tau tercabar ngan ayat awek dier ke..huhuhu
sape yg bawak 125 memang sure market r....awek2 skolah atau lepasan skolah ramai pandang kot mamat yg bawak 125 ni..hehe
Back to top Go down
syamsk891
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 13/01/2011
Age : 25
Location : Ipoh mali

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Thu Feb 17, 2011 8:28 pm

N.A.M.I wrote:
pasquale wrote:
syamsk891 wrote:

dak.. awek minat moto 125.. hahaha bkn xde.. ade..
yg dah miliki pn ade.. cam member (pmpuan) aku dulu bwk katak.. pastu die bwk arrr
area dataran ipoh.. area byk gerai2 ar kpd sapa yg x taw.. suma org tgk jeeee..

tp awek mmg minat laki bwk 125 pn hihihihiihihihi Razz Razz Razz

alamak lari topik gile2 dah.

mmg tak dpt dinafikan lagi...ade awek mmbr aku tanye moto 125 n ko punye ke? aku jawab la iye thats rite...pastu awek mmbr aku ckp "i suke dak laki nek 125 nmpk cute" pergh kembang idung aku mase tu...mmbr aku bengng je...n btul n bkn tpu...hehehe

habih tu membe ko dah beli 125 x cik pasquale???
wawawa..ne tau tercabar ngan ayat awek dier ke..huhuhu
sape yg bawak 125 memang sure market r....awek2 skolah atau lepasan skolah ramai pandang kot mamat yg bawak 125 ni..hehe


I like 125. hahahahahaha cube jgn meng-ia-kan pasal market tu.. aku segan dowh.. hahaha..
sbb tringat tiap2 kali aku balik dr kelas confem awek usya aku Embarassed malu taw haha
Back to top Go down
Que Danealle
Bintara Muda


Posts : 582
Join date : 03/01/2011
Age : 24
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Thu Feb 17, 2011 9:58 pm

cehh syam.. hahaha,, aku tawu kenape kau malu.. sebab diorang usha tupai kau tuu.. diorang tak usha kau pun... hahaha,, jangan marah.. kidding..
Back to top Go down
Que Danealle
Bintara Muda


Posts : 582
Join date : 03/01/2011
Age : 24
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Thu Feb 17, 2011 9:59 pm

pasquale wrote:
man u maen bile weh? mlm n ke? lwn ape?
man u.? ntah le paskal.. tak tawu pulak kawan.. cube nengok jadual die kat tenet.. kawan pun tak tawu ape website die..
Back to top Go down
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Fri Feb 18, 2011 8:37 am

N.A.M.I wrote:
pasquale wrote:
syamsk891 wrote:

dak.. awek minat moto 125.. hahaha bkn xde.. ade..
yg dah miliki pn ade.. cam member (pmpuan) aku dulu bwk katak.. pastu die bwk arrr
area dataran ipoh.. area byk gerai2 ar kpd sapa yg x taw.. suma org tgk jeeee..

tp awek mmg minat laki bwk 125 pn hihihihiihihihi Razz Razz Razz

alamak lari topik gile2 dah.

mmg tak dpt dinafikan lagi...ade awek mmbr aku tanye moto 125 n ko punye ke? aku jawab la iye thats rite...pastu awek mmbr aku ckp "i suke dak laki nek 125 nmpk cute" pergh kembang idung aku mase tu...mmbr aku bengng je...n btul n bkn tpu...hehehe

habih tu membe ko dah beli 125 x cik pasquale???
wawawa..ne tau tercabar ngan ayat awek dier ke..huhuhu
sape yg bawak 125 memang sure market r....awek2 skolah atau lepasan skolah ramai pandang kot mamat yg bawak 125 ni..hehe

die tak beli pun...die bdk scooot...
Back to top Go down
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Fri Feb 18, 2011 8:39 am

hahaha...bukan nak bangge..tapi mmg btul kn org usha...jgn kate awek dak2 duk mnum kat kdai pun usha panas2...tapi aku senyum blik je...tapi dlm ati "nape org duk tgk aku je n? nsem sgt ke aku n?" wakaka
Back to top Go down
Que Danealle
Bintara Muda


Posts : 582
Join date : 03/01/2011
Age : 24
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Fri Feb 18, 2011 9:28 pm

paskal, kau tak rase cam segan ke kalau orang pandang2 macam kau ade buat salah.?
aku cam kau gak, orang usha semacam je pakai tupai.. even tupai stendet..
tapi segan gile,, cam rase ade je bende yang aku buat memalukan diri aku.. bhahahah..!!
Back to top Go down
N.A.M.I
Pegawai Waran II


Posts : 1131
Join date : 25/07/2010
Age : 27
Location : MELAKA BANDARRAYA BERSEJARAH

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Fri Feb 18, 2011 10:51 pm

haha depa usha moto 125 kite je...
xder makna nak usha owner 125 tersebut..hehe
Back to top Go down
Que Danealle
Bintara Muda


Posts : 582
Join date : 03/01/2011
Age : 24
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Fri Feb 18, 2011 11:13 pm

N.A.M.I wrote:
haha depa usha moto 125 kite je...
xder makna nak usha owner 125 tersebut..hehe
itu yang aku agak.. tapi owner le jadik mangse.. hahaha.. tak tawu nak buat ape..
bese kalau orang usha pelik je, terpakse le bawak diri..
(menghidapi penyakit kurang keyakinan diri.)
Back to top Go down
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Feb 21, 2011 8:46 am

Que Danealle wrote:
paskal, kau tak rase cam segan ke kalau orang pandang2 macam kau ade buat salah.?
aku cam kau gak, orang usha semacam je pakai tupai.. even tupai stendet..
tapi segan gile,, cam rase ade je bende yang aku buat memalukan diri aku.. bhahahah..!!

aku takde la segan...angkat tangan je ataupun senyum...hehehe
Back to top Go down
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Feb 21, 2011 8:52 am

tapi ade je tgk moto kte sbb nak aim tuk merembat or ajak maen...
jage2 tu...ajak maen takpe lagi...hehehe
Back to top Go down
Que Danealle
Bintara Muda


Posts : 582
Join date : 03/01/2011
Age : 24
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Feb 21, 2011 1:52 pm

weyy nami..!! giler ah.. cun siot..!!
paskal, aku ni pemalu orangnyee..sebab tu le aku rase pelik.. hehehee,,
Back to top Go down
N.A.M.I
Pegawai Waran II


Posts : 1131
Join date : 25/07/2010
Age : 27
Location : MELAKA BANDARRAYA BERSEJARAH

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Feb 21, 2011 2:03 pm

eh ape yg cun ni Q?tetibe je
Back to top Go down
Que Danealle
Bintara Muda


Posts : 582
Join date : 03/01/2011
Age : 24
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Feb 21, 2011 2:26 pm

N.A.M.I wrote:
eh ape yg cun ni Q?tetibe je

oo.. kau buad2 tak tawu yee.. hahahaha,, takpe2..
Back to top Go down
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Feb 21, 2011 2:33 pm

awek nami mmg cun2 Q...
kalo baru lagi mmg cmtu...cube kalo dah lame moto dah set baek nye...ramai la tu usha panas t...tapi kte kene cool je....hahaha
Back to top Go down
N.A.M.I
Pegawai Waran II


Posts : 1131
Join date : 25/07/2010
Age : 27
Location : MELAKA BANDARRAYA BERSEJARAH

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Feb 21, 2011 2:34 pm

back to topic..
so sape2 lg mau kongsi citer?hehe
Back to top Go down
N.A.M.I
Pegawai Waran II


Posts : 1131
Join date : 25/07/2010
Age : 27
Location : MELAKA BANDARRAYA BERSEJARAH

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Feb 21, 2011 2:35 pm

pasquale wrote:
awek nami mmg cun2 Q...
kalo baru lagi mmg cmtu...cube kalo dah lame moto dah set baek nye...ramai la tu usha panas t...tapi kte kene cool je....hahaha

haha jngn ckp camtu pasquele...
membe2 je kot....
Very Happy
Back to top Go down
Que Danealle
Bintara Muda


Posts : 582
Join date : 03/01/2011
Age : 24
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Feb 21, 2011 2:40 pm

pasquale wrote:
awek nami mmg cun2 Q...
kalo baru lagi mmg cmtu...cube kalo dah lame moto dah set baek nye...ramai la tu usha panas t...tapi kte kene cool je....hahaha

belajar menjadi cool..
Back to top Go down
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Feb 21, 2011 2:54 pm

cool tapi kte mesre ngn tupai laen...itu yg penting...
Back to top Go down
N.A.M.I
Pegawai Waran II


Posts : 1131
Join date : 25/07/2010
Age : 27
Location : MELAKA BANDARRAYA BERSEJARAH

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Feb 21, 2011 3:38 pm

yeah tol kate pasquele tu...
campor je semua lg baik..
pape hal senang..haha
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Today at 1:48 pm

Back to top Go down
 
bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 2 of 4Go to page : Previous  1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Futsal N Bola Sepak

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Perbincangan :: Diskusi Hobi, Sukan & Permainan-
Jump to: