.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
AuthorMessage
syamsk891
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 13/01/2011
Age : 25
Location : Ipoh mali

PostSubject: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Sun Feb 13, 2011 6:28 pm


salam..

nk tny pdnt korg2 la.. kalau laki x minat tgk bola dikategorikn sbagai "lembut" ke??
Back to top Go down
NCH_KU
Bintara Muda


Posts : 524
Join date : 19/06/2010
Location : gemencheh

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Sun Feb 13, 2011 7:07 pm

haha..padahal dengan bola..mcam r benda lain xbleh minat..aku xberapa minat bola..
tapi aku tak lembut pulak..haha
Back to top Go down
syamsk891
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 13/01/2011
Age : 25
Location : Ipoh mali

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Sun Feb 13, 2011 7:11 pm


haha. aku dah tensen dah melayan pmpuan2 yg dok tny aku..
smlm kan ade match..
aku ckp ar x layan x minat..
truih ckp "lembut".. dah x minat nk uat camne an?..
Back to top Go down
NCH_KU
Bintara Muda


Posts : 524
Join date : 19/06/2010
Location : gemencheh

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Sun Feb 13, 2011 7:23 pm

eh..tapi semalam aku tertengok pulak..sebab time tu tengah makan kt kedai bwah pokok seksyen 7 tertengok lah..haha
Back to top Go down
syamsk891
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 13/01/2011
Age : 25
Location : Ipoh mali

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Sun Feb 13, 2011 7:29 pm


tp aku no hal je.. kalau member ajak lepak an.. aku tgk la.. cume x update la.. hoho
smlm kat ipoh, perak ade match dgn n9
pastu m.u vs man.city an..
Back to top Go down
NCH_KU
Bintara Muda


Posts : 524
Join date : 19/06/2010
Location : gemencheh

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Sun Feb 13, 2011 7:32 pm

samo la kito..haha..ada mmber ok je..lg 1'orang rumah' xska bola...haha
Back to top Go down
N.A.M.I
Pegawai Waran II


Posts : 1131
Join date : 25/07/2010
Age : 27
Location : MELAKA BANDARRAYA BERSEJARAH

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Sun Feb 13, 2011 8:24 pm

membe girl:x minat men bola ke?
ngan slumber aku jawab: aku kaki bangku doew dari kecik..
membe girl: la yeke?rilax sudey.....x semua laki perfect k..hehe
aku:tau xpe Razz

tapi even aku kaki bangku pun,membe2 aku yg paling expert men bola kat padang atau futsal pun sampai skang xleh kalahkan aku kalo men winningeleven atau prosoccer kot....
maybe kelebihan bola kat aku hanye di dunia maya kot.....hakikat nye aku tetap seorang kaki bangku..hahaha

sekian-n.a.m.i-
Back to top Go down
syamsk891
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 13/01/2011
Age : 25
Location : Ipoh mali

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Sun Feb 13, 2011 8:35 pm

N.A.M.I wrote:
membe girl:x minat men bola ke?
ngan slumber aku jawab: aku kaki bangku doew dari kecik..
membe girl: la yeke?rilax sudey.....x semua laki perfect k..hehe
aku:tau xpe Razz

tapi even aku kaki bangku pun,membe2 aku yg paling expert men bola kat padang atau futsal pun sampai skang xleh kalahkan aku kalo men winningeleven atau prosoccer kot....
maybe kelebihan bola kat aku hanye di dunia maya kot.....hakikat nye aku tetap seorang kaki bangku..hahaha

sekian-n.a.m.i-

hahaha nami.. kalau kwn pmpuan ko sporting gile camtu.. dah lame aku tackle die..
susah gile nk jumpe pmpuan camtu.. Razz
ahak3.
Back to top Go down
geeks
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 1556
Join date : 12/09/2009
Location : shah alam/puchong/saujana putra/kuala pilah

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Feb 14, 2011 10:11 am

syamsk891 wrote:
N.A.M.I wrote:
membe girl:x minat men bola ke?
ngan slumber aku jawab: aku kaki bangku doew dari kecik..
membe girl: la yeke?rilax sudey.....x semua laki perfect k..hehe
aku:tau xpe Razz

tapi even aku kaki bangku pun,membe2 aku yg paling expert men bola kat padang atau futsal pun sampai skang xleh kalahkan aku kalo men winningeleven atau prosoccer kot....
maybe kelebihan bola kat aku hanye di dunia maya kot.....hakikat nye aku tetap seorang kaki bangku..hahaha

sekian-n.a.m.i-

hahaha nami.. kalau kwn pmpuan ko sporting gile camtu.. dah lame aku tackle die..
susah gile nk jumpe pmpuan camtu.. Razz
ahak3.

nami high taste.. nak pempuan kulit putih macam avatar die tuhh.. wakaka..

_________________


blind and could not see, deaf and could not hear, stupid and could not understand

Bayerische Motoren Werke
Back to top Go down
N.A.M.I
Pegawai Waran II


Posts : 1131
Join date : 25/07/2010
Age : 27
Location : MELAKA BANDARRAYA BERSEJARAH

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Feb 14, 2011 8:41 pm

geeks wrote:
syamsk891 wrote:
N.A.M.I wrote:
membe girl:x minat men bola ke?
ngan slumber aku jawab: aku kaki bangku doew dari kecik..
membe girl: la yeke?rilax sudey.....x semua laki perfect k..hehe
aku:tau xpe Razz

tapi even aku kaki bangku pun,membe2 aku yg paling expert men bola kat padang atau futsal pun sampai skang xleh kalahkan aku kalo men winningeleven atau prosoccer kot....
maybe kelebihan bola kat aku hanye di dunia maya kot.....hakikat nye aku tetap seorang kaki bangku..hahaha

sekian-n.a.m.i-

hahaha nami.. kalau kwn pmpuan ko sporting gile camtu.. dah lame aku tackle die..
susah gile nk jumpe pmpuan camtu.. Razz
ahak3.

nami high taste.. nak pempuan kulit putih macam avatar die tuhh.. wakaka..

wawawa...membe girl yg kat avartar aku tu r cakap kat aku camtu Razz
masalahnye dier pun dah de special boy pun n we just friend je k..haha

Back to top Go down
N.A.M.I
Pegawai Waran II


Posts : 1131
Join date : 25/07/2010
Age : 27
Location : MELAKA BANDARRAYA BERSEJARAH

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Feb 14, 2011 8:43 pm

syamsk891 wrote:
N.A.M.I wrote:
membe girl:x minat men bola ke?
ngan slumber aku jawab: aku kaki bangku doew dari kecik..
membe girl: la yeke?rilax sudey.....x semua laki perfect k..hehe
aku:tau xpe Razz

tapi even aku kaki bangku pun,membe2 aku yg paling expert men bola kat padang atau futsal pun sampai skang xleh kalahkan aku kalo men winningeleven atau prosoccer kot....
maybe kelebihan bola kat aku hanye di dunia maya kot.....hakikat nye aku tetap seorang kaki bangku..hahaha

sekian-n.a.m.i-

hahaha nami.. kalau kwn pmpuan ko sporting gile camtu.. dah lame aku tackle die..
susah gile nk jumpe pmpuan camtu.. Razz
ahak3.

haha yeke syam??
xkan semua pompuan ko jumpe selama ni nak boy yg minat or pandai men bola kot???
gile kentang tempat ko..
tempat aku rilax je x kisah pun pandai or x pandai men bola ni same jee...hehe
Back to top Go down
syamsk891
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 13/01/2011
Age : 25
Location : Ipoh mali

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Mon Feb 14, 2011 11:10 pm

N.A.M.I wrote:
syamsk891 wrote:
N.A.M.I wrote:
membe girl:x minat men bola ke?
ngan slumber aku jawab: aku kaki bangku doew dari kecik..
membe girl: la yeke?rilax sudey.....x semua laki perfect k..hehe
aku:tau xpe Razz

tapi even aku kaki bangku pun,membe2 aku yg paling expert men bola kat padang atau futsal pun sampai skang xleh kalahkan aku kalo men winningeleven atau prosoccer kot....
maybe kelebihan bola kat aku hanye di dunia maya kot.....hakikat nye aku tetap seorang kaki bangku..hahaha

sekian-n.a.m.i-

hahaha nami.. kalau kwn pmpuan ko sporting gile camtu.. dah lame aku tackle die..
susah gile nk jumpe pmpuan camtu.. Razz
ahak3.

haha yeke syam??
xkan semua pompuan ko jumpe selama ni nak boy yg minat or pandai men bola kot???
gile kentang tempat ko..
tempat aku rilax je x kisah pun pandai or x pandai men bola ni same jee...hehe


leh dikatakan begitu.. sedih an.. tp bagus pn sbb dorg bkn taste aku.. hahahahahaha
Back to top Go down
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Wed Feb 16, 2011 12:49 pm

yeke tak tgk bola n laki lembut...hahaha
kalo laki lembut tgk bola kire laki keras la?
kih2...
Back to top Go down
syamsk891
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 13/01/2011
Age : 25
Location : Ipoh mali

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Wed Feb 16, 2011 3:59 pm

soklan 10 juta tu. Razz
Back to top Go down
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Wed Feb 16, 2011 4:49 pm

yela...aku terpk gak mcm mane kalo kte puta blik soklan tu? penin2 nak mmikir blik jawapan nye...wakaka
Back to top Go down
syamsk891
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 13/01/2011
Age : 25
Location : Ipoh mali

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Wed Feb 16, 2011 7:02 pm

nnt kite tny lak..

125, salah x kalau awek minat? dikategorikan sbgai rempit kah? Razz
Back to top Go down
N.A.M.I
Pegawai Waran II


Posts : 1131
Join date : 25/07/2010
Age : 27
Location : MELAKA BANDARRAYA BERSEJARAH

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Wed Feb 16, 2011 9:36 pm

means awek minat laki yg ade 125 ke soalan ko?
rempit???
means awek tu rempit kalo nek 125?
haha serius pening soklan ko syam..hehehe
detail skit baru leh komen t..
hehe
Back to top Go down
syamsk891
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 13/01/2011
Age : 25
Location : Ipoh mali

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Wed Feb 16, 2011 9:40 pm


dak.. awek minat moto 125.. hahaha bkn xde.. ade..
yg dah miliki pn ade.. cam member (pmpuan) aku dulu bwk katak.. pastu die bwk arrr
area dataran ipoh.. area byk gerai2 ar kpd sapa yg x taw.. suma org tgk jeeee..

tp awek mmg minat laki bwk 125 pn hihihihiihihihi Razz Razz Razz

alamak lari topik gile2 dah.
Back to top Go down
N.A.M.I
Pegawai Waran II


Posts : 1131
Join date : 25/07/2010
Age : 27
Location : MELAKA BANDARRAYA BERSEJARAH

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Wed Feb 16, 2011 10:08 pm

syamsk891 wrote:

dak.. awek minat moto 125.. hahaha bkn xde.. ade..
yg dah miliki pn ade.. cam member (pmpuan) aku dulu bwk katak.. pastu die bwk arrr
area dataran ipoh.. area byk gerai2 ar kpd sapa yg x taw.. suma org tgk jeeee..

tp awek mmg minat laki bwk 125 pn hihihihiihihihi Razz Razz Razz

alamak lari topik gile2 dah.

tempat aku dah 4 orang kot awek bawak 125 aku jumpe....
salah sorang dak forum melaka.....
tadi jumpe lg sorang...awek tu baru dapat 125 baru kot...hehe

bagi aku style r awek2 yg lyn moto 2 stroke....
smart je pandang..hehe
Back to top Go down
chaosworld
Leftenan Muda


Posts : 1928
Join date : 26/07/2010
Location : pekan-kuantan

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Wed Feb 16, 2011 10:10 pm

oit nami..ko ngan budak kat avatar ko tu fren ke skang? haaa bak mai nombor.. jgn nk kedekut lar.. aku sekeh kang.. aku pun xmnat bola ni..bosan gile nk tunggu score goal..
haha.. nami, jom lwn fifa 2010 nk? haha..
Back to top Go down
syamsk891
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 13/01/2011
Age : 25
Location : Ipoh mali

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Wed Feb 16, 2011 10:13 pm


ahak3.. tgk motogp ah.. leh kaji leklok teknik meleper
Razz
Back to top Go down
chocolate
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 3215
Join date : 22/03/2009
Age : 30
Location : terengganu,bangi,kuala lumpur

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Wed Feb 16, 2011 10:13 pm

x minat tgk bola..ntah napa..tp kl ada depan mata layan jer,nak carik?xkan kot.....

_________________
i'am wearing a poker face,until when can i hold it?...
Back to top Go down
syamsk891
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 13/01/2011
Age : 25
Location : Ipoh mali

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Wed Feb 16, 2011 10:14 pm

N.A.M.I wrote:
syamsk891 wrote:

dak.. awek minat moto 125.. hahaha bkn xde.. ade..
yg dah miliki pn ade.. cam member (pmpuan) aku dulu bwk katak.. pastu die bwk arrr
area dataran ipoh.. area byk gerai2 ar kpd sapa yg x taw.. suma org tgk jeeee..

tp awek mmg minat laki bwk 125 pn hihihihiihihihi Razz Razz Razz

alamak lari topik gile2 dah.

tempat aku dah 4 orang kot awek bawak 125 aku jumpe....
salah sorang dak forum melaka.....
tadi jumpe lg sorang...awek tu baru dapat 125 baru kot...hehe

bagi aku style r awek2 yg lyn moto 2 stroke....
smart je pandang..hehe


ish nami.. ko nih.. sume awek2 sporting ko jumpe..
mane adil doooowhh.. silent
Back to top Go down
N.A.M.I
Pegawai Waran II


Posts : 1131
Join date : 25/07/2010
Age : 27
Location : MELAKA BANDARRAYA BERSEJARAH

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Wed Feb 16, 2011 11:23 pm

chaosworld wrote:
oit nami..ko ngan budak kat avatar ko tu fren ke skang? haaa bak mai nombor.. jgn nk kedekut lar.. aku sekeh kang.. aku pun xmnat bola ni..bosan gile nk tunggu score goal..
haha.. nami, jom lwn fifa 2010 nk? haha..

fifa ni aku kureng skit r...
kalo winning11 ngan prosoccer baru layan..
nak2 yg paling update r....
hehe
Back to top Go down
N.A.M.I
Pegawai Waran II


Posts : 1131
Join date : 25/07/2010
Age : 27
Location : MELAKA BANDARRAYA BERSEJARAH

PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Wed Feb 16, 2011 11:24 pm

syamsk891 wrote:
N.A.M.I wrote:
syamsk891 wrote:

dak.. awek minat moto 125.. hahaha bkn xde.. ade..
yg dah miliki pn ade.. cam member (pmpuan) aku dulu bwk katak.. pastu die bwk arrr
area dataran ipoh.. area byk gerai2 ar kpd sapa yg x taw.. suma org tgk jeeee..

tp awek mmg minat laki bwk 125 pn hihihihiihihihi Razz Razz Razz

alamak lari topik gile2 dah.

tempat aku dah 4 orang kot awek bawak 125 aku jumpe....
salah sorang dak forum melaka.....
tadi jumpe lg sorang...awek tu baru dapat 125 baru kot...hehe

bagi aku style r awek2 yg lyn moto 2 stroke....
smart je pandang..hehe


ish nami.. ko nih.. sume awek2 sporting ko jumpe..
mane adil doooowhh.. silent

ala ade gak yg sporting..
yg aku cite tu yg sporting r..haha
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??   Today at 7:33 pm

Back to top Go down
 
bola sepak.. salah ke kalau laki x minat??
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 4Go to page : 1, 2, 3, 4  Next
 Similar topics
-
» Futsal N Bola Sepak

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Perbincangan :: Diskusi Hobi, Sukan & Permainan-
Jump to: