.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Selangor And KL Area V6

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next
AuthorMessage
MaGNum_1721
Laskar Kanan


Posts : 307
Join date : 10/12/2010
Age : 25
Location : Kay-L ~ Bangi ~ KL

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Sun Apr 24, 2011 2:20 pm

komi wrote:
tt jumaat lepas cmne??aku blk kg...ni br smpai kl td jem panas mase tgh roket...lepak dalam 15 minit kt tepi highway..huhu.

ok jek...rami gak....lpas lpak tt sume pkat2 trun dtaran....lpak...
tp..............lpas tu kne halau dngan pak polisi.....hahahhah
Back to top Go down
malaon7
Laskar Muda


Posts : 76
Join date : 08/11/2010
Age : 25
Location : shah alam

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Sun Apr 24, 2011 9:10 pm

MaGNum_1721 wrote:
nova wrote:
salu tt katne? nk join bole? Very Happy

boley jek...join ler....
slalu ktorang wat tt kat pantai dlam...restoran amjal...kat ngan stadium hoki...tau x...???

situ memang port dak2x zon tengah kew??
Back to top Go down
malaon7
Laskar Muda


Posts : 76
Join date : 08/11/2010
Age : 25
Location : shah alam

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Sun Apr 24, 2011 9:11 pm

AmeeyStylo wrote:
Bg aku lah kecik ke besar ke semua same je..yg penting jiwa motor tu ada...yg suke lepak minum2 ni ..tu dyowg nye hal..tu jenis main motor tp suke lepak minum..bg aku lepak minum tggu kwn ramai2 kumpul then gerak satu kumpulan jalan2 test machine, tu lg best .. so setiap minggu ade aktiviti, masing2 ada machine sendiri..kite bley tgk machine sape best..yg lepak town ni..aku sarankan , bwk awek duk kat tepi dataran tu becinta..hehehe nak wat panas kat dataran ni..baik ko serah diri je kat polis..

yaaaaa!!!! aku sokong.. hahahahaha.. dataran kl kew shah alam?? hahahaha
Back to top Go down
malaon7
Laskar Muda


Posts : 76
Join date : 08/11/2010
Age : 25
Location : shah alam

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Sun Apr 24, 2011 9:15 pm

tupai comel wrote:
cane nk tarik forumer baru..tak byk kot yg minat duduk2 minum2 je..
rasenye lg ramai yg minat wat aktiviti..
bg org2 baru tu..drpd borak2 dgn kite ni yg die tak kenal..bek lepak dgn kwn2 dorang..
lg ramai yg minat aktiviti dari menimba ilmu..
tgk je facebook official malaysian 125z community, 3600 peoples likes, tp yg join forum brape org je..
sume asek tanye pasal aktiviti..
aktiviti tu tak semestinye weng2 cam org sakai je..
begerak ramai2..pastu berhenti kt mane2 port besh..pastu sambung lg borak2..
baru seronot..

ni pendapat aku jela..


aku sokong ko tupai.. tapi aku x dew member dol nak ikot korang gi TT.. aku sowang jew kot pkai 125z..
Back to top Go down
malaon7
Laskar Muda


Posts : 76
Join date : 08/11/2010
Age : 25
Location : shah alam

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Sun Apr 24, 2011 9:20 pm

chrome wrote:
AmeeyStylo wrote:
tupai comel wrote:
cane nk tarik forumer baru..tak byk kot yg minat duduk2 minum2 je..
rasenye lg ramai yg minat wat aktiviti..
bg org2 baru tu..drpd borak2 dgn kite ni yg die tak kenal..bek lepak dgn kwn2 dorang..
lg ramai yg minat aktiviti dari menimba ilmu..
tgk je facebook official malaysian 125z community, 3600 peoples likes, tp yg join forum brape org je..
sume asek tanye pasal aktiviti..
aktiviti tu tak semestinye weng2 cam org sakai je..
begerak ramai2..pastu berhenti kt mane2 port besh..pastu sambung lg borak2..
baru seronot..

ni pendapat aku jela..

HA..yg ni aku setuju..sbg komuniti 125z malaysia ..aku rase aktiviti2 utk TT perlu di jalankan setiap minggu..
kite boleh bergabung ngan bdk2 shah alam..ape kata kite wat TT on the saturday..kite lepak satu port baik nye minum makn , then kumpul ramai2 ... then kite masuk highway , atau mungkin kite bley jalan2 g ke port klang ke , bukit ampang ke , kolam air panas ke , mane2 tmpt yg kite ley singgah ... nak masuk highway pun best gak ..ley join ngan bdk2 aku..hahaha test machine.. lol!


tt zon tgh dh tetap pd hari jmaat..lg pn klu wt ari sab2,crowded sgt ..mat2 moto yg btol2 rempit time 2 byk..polis pon byk..klu bleh,kte nk elakkn sume 2...


lah... wat ari jumaat kew... adoi.. slalu buat kat mnew/?? kat shah alam x dew kew?? aku dak shah alam nih 1 mukew pon x penah nampak.. adew member sowang leh lah aku ikot.. nih.. 1 pon x dew.. x kan aku nak join org x knal.. tol x... segan aku.. x tegor terus duduk.. hahahaha
Back to top Go down
MaGNum_1721
Laskar Kanan


Posts : 307
Join date : 10/12/2010
Age : 25
Location : Kay-L ~ Bangi ~ KL

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Sun Apr 24, 2011 9:47 pm

malaon7 wrote:
MaGNum_1721 wrote:
nova wrote:
salu tt katne? nk join bole? Very Happy

boley jek...join ler....
slalu ktorang wat tt kat pantai dlam...restoran amjal...kat ngan stadium hoki...tau x...???

situ memang port dak2x zon tengah kew??

tu mmg port rasmi zon tngah.....kalo nk dtg dri s.alam downg slalu tnggu kat shell dpan carlberg tu...kalo nk lbih lnjut
try tnye eddy jr.....huuhuhuh...
stiap hari jumaat.....hehehe
Back to top Go down
nurkaye_akmal
Pegawai Waran I


Posts : 1229
Join date : 25/11/2010
Age : 26
Location : Kuale Kangsor

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Sun Apr 24, 2011 11:16 pm

malaon7 wrote:
chrome wrote:
AmeeyStylo wrote:
tupai comel wrote:
cane nk tarik forumer baru..tak byk kot yg minat duduk2 minum2 je..
rasenye lg ramai yg minat wat aktiviti..
bg org2 baru tu..drpd borak2 dgn kite ni yg die tak kenal..bek lepak dgn kwn2 dorang..
lg ramai yg minat aktiviti dari menimba ilmu..
tgk je facebook official malaysian 125z community, 3600 peoples likes, tp yg join forum brape org je..
sume asek tanye pasal aktiviti..
aktiviti tu tak semestinye weng2 cam org sakai je..
begerak ramai2..pastu berhenti kt mane2 port besh..pastu sambung lg borak2..
baru seronot..

ni pendapat aku jela..

HA..yg ni aku setuju..sbg komuniti 125z malaysia ..aku rase aktiviti2 utk TT perlu di jalankan setiap minggu..
kite boleh bergabung ngan bdk2 shah alam..ape kata kite wat TT on the saturday..kite lepak satu port baik nye minum makn , then kumpul ramai2 ... then kite masuk highway , atau mungkin kite bley jalan2 g ke port klang ke , bukit ampang ke , kolam air panas ke , mane2 tmpt yg kite ley singgah ... nak masuk highway pun best gak ..ley join ngan bdk2 aku..hahaha test machine.. lol!


tt zon tgh dh tetap pd hari jmaat..lg pn klu wt ari sab2,crowded sgt ..mat2 moto yg btol2 rempit time 2 byk..polis pon byk..klu bleh,kte nk elakkn sume 2...


lah... wat ari jumaat kew... adoi.. slalu buat kat mnew/?? kat shah alam x dew kew?? aku dak shah alam nih 1 mukew pon x penah nampak.. adew member sowang leh lah aku ikot.. nih.. 1 pon x dew.. x kan aku nak join org x knal.. tol x... segan aku.. x tegor terus duduk.. hahahaha


haha malaon, aku dulu pun tk kenal sape2 dowh, tp aku dtg ngan choco ngan kaer, first time dtg tu segan gak la sbb tk knal lagi kan, then lpas 2,3 kali pg baru dpt sembang2 skit hehe
Back to top Go down
syamaleeto
Laskar Kanan


Posts : 333
Join date : 21/03/2011
Age : 28
Location : puchong

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Mon Apr 25, 2011 1:20 pm

malaon7: ko pon takde member gak ke? aha! same ar ngan ak,, tak pnah join tt lg,, segan gak,, heh~ tp, tu ar,, nnt ak join gak kot, walopon moto tak laju,, hu3,, jom ar dol,, lu s.alam area mane?
Back to top Go down
MaGNum_1721
Laskar Kanan


Posts : 307
Join date : 10/12/2010
Age : 25
Location : Kay-L ~ Bangi ~ KL

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Mon Apr 25, 2011 2:01 pm

syamaleeto wrote:
malaon7: ko pon takde member gak ke? aha! same ar ngan ak,, tak pnah join tt lg,, segan gak,, heh~ tp, tu ar,, nnt ak join gak kot, walopon moto tak laju,, hu3,, jom ar dol,, lu s.alam area mane?

eleks la....aq dlu lgi gemble...dtg tt sorang2 je...xde nk infom2 otai.....
smpe2 je trus...d'layan ngan baek...dtg je...msti besh....
mule2 tu mmg la x knal sngat x bnyak ckap....tp..lme2...
heheh..pham2 la....
p/s//syiok owww...lepak2 ngan otai...dpat bnyak info..n tngok moto downg dpan mate nye...hehhehehe....
Back to top Go down
malaon7
Laskar Muda


Posts : 76
Join date : 08/11/2010
Age : 25
Location : shah alam

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Mon Apr 25, 2011 5:34 pm

syamaleeto wrote:
malaon7: ko pon takde member gak ke? aha! same ar ngan ak,, tak pnah join tt lg,, segan gak,, heh~ tp, tu ar,, nnt ak join gak kot, walopon moto tak laju,, hu3,, jom ar dol,, lu s.alam area mane?



hhahahaha.. bgos.. leh gi sesama.. hahahaha.. moto aku pon bkan laju.. buruk lagi.. strike pon dah tertanggal.. hahahaha.. aku blah seksyen 32.. alah.. jalan kebun.. tau kew???
Back to top Go down
malaon7
Laskar Muda


Posts : 76
Join date : 08/11/2010
Age : 25
Location : shah alam

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Mon Apr 25, 2011 5:36 pm

nurkaye_akmal wrote:
malaon7 wrote:
chrome wrote:
AmeeyStylo wrote:
tupai comel wrote:
cane nk tarik forumer baru..tak byk kot yg minat duduk2 minum2 je..
rasenye lg ramai yg minat wat aktiviti..
bg org2 baru tu..drpd borak2 dgn kite ni yg die tak kenal..bek lepak dgn kwn2 dorang..
lg ramai yg minat aktiviti dari menimba ilmu..
tgk je facebook official malaysian 125z community, 3600 peoples likes, tp yg join forum brape org je..
sume asek tanye pasal aktiviti..
aktiviti tu tak semestinye weng2 cam org sakai je..
begerak ramai2..pastu berhenti kt mane2 port besh..pastu sambung lg borak2..
baru seronot..

ni pendapat aku jela..

HA..yg ni aku setuju..sbg komuniti 125z malaysia ..aku rase aktiviti2 utk TT perlu di jalankan setiap minggu..
kite boleh bergabung ngan bdk2 shah alam..ape kata kite wat TT on the saturday..kite lepak satu port baik nye minum makn , then kumpul ramai2 ... then kite masuk highway , atau mungkin kite bley jalan2 g ke port klang ke , bukit ampang ke , kolam air panas ke , mane2 tmpt yg kite ley singgah ... nak masuk highway pun best gak ..ley join ngan bdk2 aku..hahaha test machine.. lol!


tt zon tgh dh tetap pd hari jmaat..lg pn klu wt ari sab2,crowded sgt ..mat2 moto yg btol2 rempit time 2 byk..polis pon byk..klu bleh,kte nk elakkn sume 2...


lah... wat ari jumaat kew... adoi.. slalu buat kat mnew/?? kat shah alam x dew kew?? aku dak shah alam nih 1 mukew pon x penah nampak.. adew member sowang leh lah aku ikot.. nih.. 1 pon x dew.. x kan aku nak join org x knal.. tol x... segan aku.. x tegor terus duduk.. hahahaha


haha malaon, aku dulu pun tk kenal sape2 dowh, tp aku dtg ngan choco ngan kaer, first time dtg tu segan gak la sbb tk knal lagi kan, then lpas 2,3 kali pg baru dpt sembang2 skit hehe



lah.. yew kew... kumpul kat mnew??? jalan nak kesanew manew lah aku tau.. maksud aku nak ke tempat lepak 2.. x kan selalu lepak sanew jew?? mesti dak2x nyew laju.. moto aku bkan laju.. moto buruk jew... Very Happy
Back to top Go down
komi
Bintara Muda


Posts : 593
Join date : 14/09/2009
Age : 30
Location : Bukit Katil, Melaka

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Mon Apr 25, 2011 5:44 pm

malaon, kontek je eddy junior no fon sume kt page 1...pastu tnye la nak kumpul ktne,grk kul bpe....moto buruk ke lawa laju ke slow x jd masalah..aku dlu 1st time dtg tt coverset nak roboh dh nasib baik ikat cable tide..hehehe.
Back to top Go down
malaon7
Laskar Muda


Posts : 76
Join date : 08/11/2010
Age : 25
Location : shah alam

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Mon Apr 25, 2011 5:50 pm

komi wrote:
malaon, kontek je eddy junior no fon sume kt page 1...pastu tnye la nak kumpul ktne,grk kul bpe....moto buruk ke lawa laju ke slow x jd masalah..aku dlu 1st time dtg tt coverset nak roboh dh nasib baik ikat cable tide..hehehe.

hahahaha.. ok2x.. moto eddy 2 kuat x?? sumew knal diew.. cam kuat jew.. hahahahaha.. addy.. jngan marah.. just tanyew.. hahahaha
Back to top Go down
nurkaye_akmal
Pegawai Waran I


Posts : 1229
Join date : 25/11/2010
Age : 26
Location : Kuale Kangsor

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Mon Apr 25, 2011 7:28 pm

malaon7 wrote:
komi wrote:
malaon, kontek je eddy junior no fon sume kt page 1...pastu tnye la nak kumpul ktne,grk kul bpe....moto buruk ke lawa laju ke slow x jd masalah..aku dlu 1st time dtg tt coverset nak roboh dh nasib baik ikat cable tide..hehehe.

hahahaha.. ok2x.. moto eddy 2 kuat x?? sumew knal diew.. cam kuat jew.. hahahahaha.. addy.. jngan marah.. just tanyew.. hahahaha

hehe nk kate kuat tu kuatla jugak, takat budak2 shah alam tu dye pegang la hihi, ngeh2 jgn mare, melawok je
Back to top Go down
malaon7
Laskar Muda


Posts : 76
Join date : 08/11/2010
Age : 25
Location : shah alam

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Mon Apr 25, 2011 7:51 pm

nurkaye_akmal wrote:
malaon7 wrote:
komi wrote:
malaon, kontek je eddy junior no fon sume kt page 1...pastu tnye la nak kumpul ktne,grk kul bpe....moto buruk ke lawa laju ke slow x jd masalah..aku dlu 1st time dtg tt coverset nak roboh dh nasib baik ikat cable tide..hehehe.

hahahaha.. ok2x.. moto eddy 2 kuat x?? sumew knal diew.. cam kuat jew.. hahahahaha.. addy.. jngan marah.. just tanyew.. hahahaha

hehe nk kate kuat tu kuatla jugak, takat budak2 shah alam tu dye pegang la hihi, ngeh2 jgn mare, melawok je



wah... power.. hehehehe.. jumaat nih adew lagi x?? selalu berkumpul kol bapew??'
Back to top Go down
nurkaye_akmal
Pegawai Waran I


Posts : 1229
Join date : 25/11/2010
Age : 26
Location : Kuale Kangsor

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Mon Apr 25, 2011 8:04 pm

hehe eddy ni macam orang kuat la TT ni, ape2 je orang trus roger dyer, dye tiap2 minggu dtg support tt, rasenye setiap jumaat ade, try la kol dye, slalunye dlm pkul 10 tu dah ade dah hahaks
Back to top Go down
remiey_125z
Laskar Muda


Posts : 41
Join date : 03/03/2011
Age : 31
Location : Shah Alam

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Tue Apr 26, 2011 2:59 am

salam sume .... saja tumpang nyibuk sat ..
just nak tnya pasal pngkor je ....
klau ada perubahan sila hubungi saya okey ..
Back to top Go down
tupai comel
Pegawai Kadet Kanan


Posts : 1677
Join date : 22/12/2009
Age : 27
Location : Segamat ShahAlam

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Tue Apr 26, 2011 4:02 am

ape nk segan..
dulu aku mule2 join tt..tak kenal sape2 jgk..
balek tt eksiden teruk lak tu..
terharu abes bile budak2 yg join tt tu gi patah balek ke tempat aku eksiden tolong2 aku..
relek je..
budak2 ni mungkin muke bengis macam naga..tp ati selembut sutera..wakakaka
Back to top Go down
eddy8075
Support Crew
Support Crew


Posts : 971
Join date : 03/02/2010
Age : 29
Location : shah alam-k.lumpur

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Tue Apr 26, 2011 8:25 am

suit je korg..
pttla aku t'sedak2 kt umh.br nk lyn stim..err..Laughing
mto aku kuat?sp ckp?perli ke pe ni?.
mto aku biase2 kot.xlaju pon.170km/h klajuan mksimum.
tu pn kne tegangkn rantai, bubuh mnyk skit..hehe

_________________
Back to top Go down
MaGNum_1721
Laskar Kanan


Posts : 307
Join date : 10/12/2010
Age : 25
Location : Kay-L ~ Bangi ~ KL

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Tue Apr 26, 2011 9:01 am

eddy8075 wrote:
suit je korg..
pttla aku t'sedak2 kt umh.br nk lyn stim..err..Laughing
mto aku kuat?sp ckp?perli ke pe ni?.
mto aku biase2 kot.xlaju pon.170km/h klajuan mksimum.
tu pn kne tegangkn rantai, bubuh mnyk skit..hehe

yeke ni eddy....
bley caye ke ni eddy.....
kasi test skit dlam town...
msti ko pegi dlu....
heheheheh.......

jgan wat muke ngan aq nnt....hahahhahaaaaa.....
Back to top Go down
nurkaye_akmal
Pegawai Waran I


Posts : 1229
Join date : 25/11/2010
Age : 26
Location : Kuale Kangsor

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Tue Apr 26, 2011 11:03 am

rumah dah sempit ni hehe, spam sedas sebelum terlambat haha
Back to top Go down
syamaleeto
Laskar Kanan


Posts : 333
Join date : 21/03/2011
Age : 28
Location : puchong

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Tue Apr 26, 2011 11:15 am

malaon7 wrote:
syamaleeto wrote:
malaon7: ko pon takde member gak ke? aha! same ar ngan ak,, tak pnah join tt lg,, segan gak,, heh~ tp, tu ar,, nnt ak join gak kot, walopon moto tak laju,, hu3,, jom ar dol,, lu s.alam area mane?



hhahahaha.. bgos.. leh gi sesama.. hahahaha.. moto aku pon bkan laju.. buruk lagi.. strike pon dah tertanggal.. hahahaha.. aku blah seksyen 32.. alah.. jalan kebun.. tau kew???

uish~ ak tatau! ahaha,, tp uitm shah alam ak tau! hu3,, alaa, dtg jer nnt,, jumaat ni ade kan? kat amjal? hu3, jom ar gerak~
Back to top Go down
yi_tupaijek01
Leftenan Madya


Posts : 2078
Join date : 05/01/2010
Age : 29
Location : KUALA TERENGGANU-SHAH ALAM

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Tue Apr 26, 2011 12:00 pm

jom3..tt amjal...aku boleh follow x?tkt jgk nk jmp abam2 otai ni...
Back to top Go down
syamaleeto
Laskar Kanan


Posts : 333
Join date : 21/03/2011
Age : 28
Location : puchong

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Tue Apr 26, 2011 12:12 pm

ahaa,, ape2jal, ak tggu eddy! the king of tt! haha
Back to top Go down
yi_tupaijek01
Leftenan Madya


Posts : 2078
Join date : 05/01/2010
Age : 29
Location : KUALA TERENGGANU-SHAH ALAM

PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Tue Apr 26, 2011 12:37 pm

eddy tu sape?ensem ka dia?
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Selangor And KL Area V6   Today at 1:58 pm

Back to top Go down
 
Selangor And KL Area V6
View previous topic View next topic Back to top 
Page 16 of 17Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Arkib :: Arkib - Zon Kawasan-
Jump to: