.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Helmet yang anda pakai???

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next
AuthorMessage
amex
Laskar Kelas II


Posts : 806
Join date : 10/07/2009
Location : kepala batas n seberang jaya

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Aug 19, 2009 7:10 am

he3....x sanggup aku beli sampai ribu2,baik aku beli moto sebijik lg he3....
Back to top Go down
assasin_lunxe
Pegawai Waran I


Posts : 1222
Join date : 22/06/2009
Age : 26
Location : kuantan--->pinang

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Aug 19, 2009 10:23 am

superjoemanito wrote:
mcm robokop,kuah3x Very Happy ,helmet aku kene rembat smlm,dh le buruk,kene rembat jgk,adus..

helmet aper yg kene rembat ?
Back to top Go down
WKQ4913
Support Crew
Support Crew


Posts : 1565
Join date : 04/04/2009
Age : 29
Location : Sentul KL

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Aug 19, 2009 10:35 am

tau xpe,dari bazir duit riban2 bek aku upgrade moto.. beli fullfaace lagi murah..hehe..
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Aug 19, 2009 10:38 am

RM2.6K ... ?? helmet... ??

tapi...

banyak benda lain boleh buat....
Back to top Go down
neomerc
Laskar Muda


Posts : 74
Join date : 22/05/2009
Location : K Trg

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Aug 19, 2009 5:39 pm

tp kenape ramai org pakai helmet arai ram3 (mostly mat rempit kot) sdgkan helmet tersebut amat mahaal..
Back to top Go down
superjoemanito
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2843
Join date : 12/06/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Aug 19, 2009 7:09 pm

minat,seme blh jln Very Happy
Back to top Go down
mazakim
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2181
Join date : 26/04/2009
Age : 30
Location : cheras

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Aug 19, 2009 7:20 pm

ikut gaji sendiri ler...gaji ciput cam ak riban2 tu posa setahun pon xcukup nk
beli huhuhu yg riban2 nie pangkat manager bley la setaraf ler ngan gaji diorg..
2 ribu diorg rs cam 2 ratus jekkk....hehehe(ader manager ker kt cney ampun)

klu rs mahal n membazir maknanya mende tuh bkn tuk anda beli dlm bahasa
kasarnya.....bukan taraf ko hahahahaha....

klu mende tu ko rs murah n berbaloi maknanya...lu pikir la sndr wahahahaha
Back to top Go down
encik hariz
Laskar Kelas I


Posts : 146
Join date : 30/05/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Aug 19, 2009 7:27 pm

adalah lebih baik aku beli arai fullface nakano darpada aku beli arai ram3 nih..
kalo korang tengok ram3 nakano ngan arai fullface nakano...ram3 nakano lg mahal..
apa yg membuatkan ram3 nih lg mahal pon aku x tau...nak kate design..
lebih kurang jer...nak kate safety...kalo dah tersembam muka tu atas jalan paham2 jer la mane lg safety..
baik aku mody moto buat masuk trek x pon beli moto secondhand lg sejibik..
lg puas hati...
Back to top Go down
chocolate
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 3215
Join date : 22/03/2009
Age : 30
Location : terengganu,bangi,kuala lumpur

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Aug 19, 2009 9:43 pm

ingat kl nak beli helmet nak cari sol lar..sol fullface patern drift tu cam ok gak
Back to top Go down
arjuna86
Laskar Kanan


Posts : 344
Join date : 15/05/2009
Age : 30
Location : tlk intan - sah alam - tlk intan.....

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Aug 19, 2009 10:38 pm

hehehe.. nak arai murah... sape ade member 2 yg balaja kat jepun tu mntak tlg r belikn... huhuhuhu
Back to top Go down
neomerc
Laskar Muda


Posts : 74
Join date : 22/05/2009
Location : K Trg

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Aug 19, 2009 11:37 pm

tp helmet fulface yg murah skali cap LTD laa kan?
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Thu Aug 20, 2009 1:40 am

tak payah nak berarai arai... aku pakai arc pun dah pening kepala usung kehulu kehilir... tinggal kat motor anggap bagi free je la kat pencuri...

ribu² beli compressor air cond, tinted v-kool, sport rim baru... fuhh.. cukup²...
Back to top Go down
sk8jaybees
Laskar Kanan


Posts : 239
Join date : 07/06/2009
Age : 27

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Sun Aug 23, 2009 10:50 am

dari pakai ARai baik bli 125z second..

membazir je..

klu superbike leh la ngam ngn arai ni Very Happy

baru market

klu setakat kapcai 125z ni mcm x kne kot Very Happy
Back to top Go down
superjoemanito
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2843
Join date : 12/06/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Sun Aug 23, 2009 11:59 am

assasin_lunxe wrote:
superjoemanito wrote:
mcm robokop,kuah3x Very Happy ,helmet aku kene rembat smlm,dh le buruk,kene rembat jgk,adus..

helmet aper yg kene rembat ?

ms88 cabuk la aku pakai,tue pun kene rem..
Back to top Go down
hydar
Bintara Kanan


Posts : 737
Join date : 22/06/2009
Location : shah alam

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Sun Aug 23, 2009 12:35 pm

superjoemanito wrote:
assasin_lunxe wrote:
superjoemanito wrote:
mcm robokop,kuah3x Very Happy ,helmet aku kene rembat smlm,dh le buruk,kene rembat jgk,adus..

helmet aper yg kene rembat ?

ms88 cabuk la aku pakai,tue pun kene rem..

bodoh gila.
dah terdesak sgt ke mat rembat tuh?
sakai!
Back to top Go down
superjoemanito
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2843
Join date : 12/06/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Sun Aug 23, 2009 1:10 pm

kui3x,dh aku kene pki helmet sgv yg dpt dri jkjr tue Very Happy
Back to top Go down
arjuna86
Laskar Kanan


Posts : 344
Join date : 15/05/2009
Age : 30
Location : tlk intan - sah alam - tlk intan.....

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Sun Aug 23, 2009 4:33 pm

superjoemanito wrote:
kui3x,dh aku kene pki helmet sgv yg dpt dri jkjr tue Very Happy

helmet yg kuning tu ke? yg tu pun ok gak.. tahan hentakan... hehehe afro
Back to top Go down
kick_ingoal
Laskar Kelas I


Posts : 145
Join date : 11/04/2009
Age : 28
Location : Subang-Perlis

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Sun Aug 23, 2009 5:32 pm

hydar wrote:
superjoemanito wrote:
assasin_lunxe wrote:
superjoemanito wrote:
mcm robokop,kuah3x Very Happy ,helmet aku kene rembat smlm,dh le buruk,kene rembat jgk,adus..

helmet aper yg kene rembat ?

ms88 cabuk la aku pakai,tue pun kene rem..

bodoh gila.
dah terdesak sgt ke mat rembat tuh?
sakai!

dah terdesak sgt la tu..
aku punya helmet mhr steng dulu pn penah kena rembat tp pencuri tu x rembat suma,dia rembat span dlm helmet tu ja Mad Evil or Very Mad
bikin wa panas ja,x pasal2 aku blk pakai helmet xda span bom
Back to top Go down
superjoemanito
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2843
Join date : 12/06/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Sun Aug 23, 2009 7:14 pm

xde span,kuah3x,msti klako,aku pakai helmet sgv putih susu,aritu mmb aku dpt,sbb helmet die blh dikatakn tahap tmpt ayam bertelur,pstu aku pakai le..
Back to top Go down
haizamlee
Laskar Kelas I


Posts : 150
Join date : 21/08/2009
Age : 30
Location : kuching

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Sun Aug 23, 2009 9:55 pm

aq pakai khi jer..
Back to top Go down
kick_ingoal
Laskar Kelas I


Posts : 145
Join date : 11/04/2009
Age : 28
Location : Subang-Perlis

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Sun Aug 23, 2009 11:26 pm

superjoemanito wrote:
xde span,kuah3x,msti klako,aku pakai helmet sgv putih susu,aritu mmb aku dpt,sbb helmet die blh dikatakn tahap tmpt ayam bertelur,pstu aku pakai le..

aku pakai untuk balik hostel ja la..
esoknya aku beli baru la,rugi duit aku Evil or Very Mad
Back to top Go down
hydar
Bintara Kanan


Posts : 737
Join date : 22/06/2009
Location : shah alam

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Mon Aug 24, 2009 8:31 am

superjoemanito wrote:
xde span,kuah3x,msti klako,aku pakai helmet sgv putih susu,aritu mmb aku dpt,sbb helmet die blh dikatakn tahap tmpt ayam bertelur,pstu aku pakai le..

satu geng lar kita sgv.
hahaha.
weh sparjo,helmet magnum tuh ori ke?
yg ada stiker bell kat dpn.
Back to top Go down
superjoemanito
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2843
Join date : 12/06/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Mon Aug 24, 2009 6:39 pm

kick_ingoal wrote:
aku pakai untuk balik hostel ja la..
esoknya aku beli baru la,rugi duit aku Evil or Very Mad..

tue la psl,kali nie dah 3 kali aku kene,aku rase mls dah nk beli helmet,pakai je la ape yg ade,janji ok sudah Very Happy
Back to top Go down
superjoemanito
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2843
Join date : 12/06/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Mon Aug 24, 2009 6:41 pm

hydar wrote:
satu geng lar kita sgv.
hahaha.
weh sparjo,helmet magnum tuh ori ke?
yg ada stiker bell kat dpn.

helmet magnum mane lak nie bro?..
Back to top Go down
feederxv
Laskar Kelas I


Posts : 152
Join date : 13/08/2009
Age : 28
Location : sanglang, KEDAH

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Fri Aug 28, 2009 4:35 am

LTD yg design mcam KHI ade tanduk 2 ok x??
pkai sdap jer rase..macam arc ni skit kpala skit arr..ketat sket..
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Today at 7:35 pm

Back to top Go down
 
Helmet yang anda pakai???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 13 of 16Go to page : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next
 Similar topics
-
» Borak Rasmi Geng² 125Z Pantai Timur
» Ekzos yg korg pakai? V3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Arkib :: Arkib - Perbincangan-
Jump to: