.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Helmet yang anda pakai???

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next
AuthorMessage
aus_ipoh
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2936
Join date : 19/05/2009
Age : 30
Location : ipoh dan kawasan yg sewaktu dengannya

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Jul 01, 2009 8:33 pm

cm aku ada 3 helmet..ms88 aku pakai g keje je..arc steng ikut suka aku je bila nk pakai..arc full time aku nk jalan jauh or nk rasa bergaya je lol! lol!
Back to top Go down
Admin
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 518
Join date : 22/03/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Jul 01, 2009 8:37 pm

ingat nak cari helmet 1 lagi lah... ARC Astro kot...
KHI x last longer sebab ada tanduk tu... asal jatuh je patah...
Back to top Go down
superjoemanito
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2843
Join date : 12/06/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Jul 01, 2009 8:41 pm

Admin wrote:
ingat nak cari helmet 1 lagi lah... ARC Astro kot...
KHI x last longer sebab ada tanduk tu... asal jatuh je patah...

ha3x,klu asyik jatuh je hbs la,amik ARC Astro la bro,best pun best.. Very Happy
Back to top Go down
Admin
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 518
Join date : 22/03/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Jul 01, 2009 8:44 pm

ARC Astro warna merah + ARC Discovery warna hitam...

slrpppp.... pakai gilir².... slrpppp lagi.... What a Face What a Face What a Face
Back to top Go down
superjoemanito
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2843
Join date : 12/06/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Jul 01, 2009 8:50 pm

Admin wrote:
ARC Astro warna merah + ARC Discovery warna hitam...

slrpppp.... pakai gilir².... slrpppp lagi.... What a Face What a Face What a Face

amboi smpi dua tue,tp aku plg mnt hitam,hitam itu menwn..
Back to top Go down
Admin
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 518
Join date : 22/03/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Jul 01, 2009 9:03 pm

hitam dah ada bro... kena la cari warna lain pulak... merah atau putih... tapi aku tak suka helmet warna putih... time baru mmg lawa... dah lama... perghh...
Back to top Go down
assasin_lunxe
Pegawai Waran I


Posts : 1222
Join date : 22/06/2009
Age : 26
Location : kuantan--->pinang

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Jul 01, 2009 9:05 pm

aku pakai ms88 jek skang lol! lol!
Back to top Go down
Admin
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 518
Join date : 22/03/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Jul 01, 2009 9:07 pm

ms fiberglass?? sape pernah dgr??
Back to top Go down
assasin_lunxe
Pegawai Waran I


Posts : 1222
Join date : 22/06/2009
Age : 26
Location : kuantan--->pinang

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Jul 01, 2009 9:09 pm

ntah scratch scratch
Back to top Go down
aus_ipoh
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2936
Join date : 19/05/2009
Age : 30
Location : ipoh dan kawasan yg sewaktu dengannya

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Jul 01, 2009 9:35 pm

ada ke jenama 2
Back to top Go down
superjoemanito
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2843
Join date : 12/06/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Jul 01, 2009 9:40 pm

Admin wrote:
ms fiberglass?? sape pernah dgr??

aku tau,aku pnh beli,aku pnh pki n skrg dah hilang Very Happy
Back to top Go down
Admin
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 518
Join date : 22/03/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Jul 01, 2009 10:12 pm

berapa hang beli, best tak hang pakai, camne leh hilang... ho ho ho... potong tali eh??
Back to top Go down
superjoemanito
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2843
Join date : 12/06/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Wed Jul 01, 2009 10:50 pm

Admin wrote:
berapa hang beli, best tak hang pakai, camne leh hilang... ho ho ho... potong tali eh??

aku beli bwh rm50 rasenye,aku pun dh lupe ar,tp die ade tulis kt blkg fibre cmtu la,klu tgk helmetnye lain skit je,sticker melintng tue je nmpk beza,yg lain aku rase same,aku xingt sgt sbb baru je beli dh hlg,aku tggl kt motor,naik rumah jp,trn dh lesap,hampeh btl..
Back to top Go down
ridsect
Laskar Kanan


Posts : 225
Join date : 05/04/2009
Age : 27
Location : kelantan - melaka(stdy)

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Thu Jul 02, 2009 2:03 am

aku pkai helmet ms88 je..
tupun leh hilang.......
gilo betol!!
Back to top Go down
aus_ipoh
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2936
Join date : 19/05/2009
Age : 30
Location : ipoh dan kawasan yg sewaktu dengannya

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Thu Jul 02, 2009 2:13 am

superjoemanito wrote:
Admin wrote:
berapa hang beli, best tak hang pakai, camne leh hilang... ho ho ho... potong tali eh??

aku beli bwh rm50 rasenye,aku pun dh lupe ar,tp die ade tulis kt blkg fibre cmtu la,klu tgk helmetnye lain skit je,sticker melintng tue je nmpk beza,yg lain aku rase same,aku xingt sgt sbb baru je beli dh hlg,aku tggl kt motor,naik rumah jp,trn dh lesap,hampeh btl..

ow 2 bkn hilang..2 helmet ko larikn diri dari ko..
Back to top Go down
Admin
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 518
Join date : 22/03/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Thu Jul 02, 2009 5:41 am

aus_ipoh wrote:
superjoemanito wrote:
Admin wrote:
berapa hang beli, best tak hang pakai, camne leh hilang... ho ho ho... potong tali eh??

aku beli bwh rm50 rasenye,aku pun dh lupe ar,tp die ade tulis kt blkg fibre cmtu la,klu tgk helmetnye lain skit je,sticker melintng tue je nmpk beza,yg lain aku rase same,aku xingt sgt sbb baru je beli dh hlg,aku tggl kt motor,naik rumah jp,trn dh lesap,hampeh btl..

ow 2 bkn hilang..2 helmet ko larikn diri dari ko..

serius beb... aku pun rasa itulah sebenarnya yang terjadi...
Back to top Go down
aus_ipoh
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2936
Join date : 19/05/2009
Age : 30
Location : ipoh dan kawasan yg sewaktu dengannya

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Thu Jul 02, 2009 6:12 pm

Admin wrote:
aus_ipoh wrote:
superjoemanito wrote:
Admin wrote:
berapa hang beli, best tak hang pakai, camne leh hilang... ho ho ho... potong tali eh??

aku beli bwh rm50 rasenye,aku pun dh lupe ar,tp die ade tulis kt blkg fibre cmtu la,klu tgk helmetnye lain skit je,sticker melintng tue je nmpk beza,yg lain aku rase same,aku xingt sgt sbb baru je beli dh hlg,aku tggl kt motor,naik rumah jp,trn dh lesap,hampeh btl..

ow 2 bkn hilang..2 helmet ko larikn diri dari ko..

serius beb... aku pun rasa itulah sebenarnya yang terjadi...

lol! lol!
Back to top Go down
superjoemanito
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2843
Join date : 12/06/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Thu Jul 02, 2009 6:25 pm

yela,die pegi kt tuan plg sesuai kot.. Very Happy
Back to top Go down
aus_ipoh
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2936
Join date : 19/05/2009
Age : 30
Location : ipoh dan kawasan yg sewaktu dengannya

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Thu Jul 02, 2009 8:45 pm

superjoemanito wrote:
yela,die pegi kt tuan plg sesuai kot.. Very Happy

aah kot..tp tlg jgn ckap ko tuan br dia skg Laughing Laughing
Back to top Go down
superjoemanito
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2843
Join date : 12/06/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Thu Jul 02, 2009 9:48 pm

skrg aku tuan kepada helmet ms88 Very Happy
Back to top Go down
aus_ipoh
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2936
Join date : 19/05/2009
Age : 30
Location : ipoh dan kawasan yg sewaktu dengannya

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Thu Jul 02, 2009 10:45 pm

superjoemanito wrote:
skrg aku tuan kepada helmet ms88 Very Happy

helmet ms88 aku warna putih hbs calar balar..byk kali jatuh(helmet je yg jatuh..aku xjatuh)..helmet arc steng aku lak hilang kat umah..adui ada penyangak da rembat helmet aku..tp aku masih ada arc discovery What a Face
Back to top Go down
superjoemanito
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2843
Join date : 12/06/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Thu Jul 02, 2009 11:32 pm

arc discovery aku mnt gk,skrg aku ade 2 helmet je,mss88 untuk pegi keje ke,mane2 ke,cm funtion2 n blk kmpg aku dh ade magnum III,local la tpnye.. Very Happy
Back to top Go down
aus_ipoh
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2936
Join date : 19/05/2009
Age : 30
Location : ipoh dan kawasan yg sewaktu dengannya

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Fri Jul 03, 2009 8:33 pm

bg aku jela magnum ko 2 lol!
Back to top Go down
superjoemanito
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2843
Join date : 12/06/2009

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Fri Jul 03, 2009 8:55 pm

aus_ipoh wrote:
bg aku jela magnum ko 2 lol!

satu je xbest pki helmet tue,tgglm kepale aku dibtnye.. Very Happy
Back to top Go down
aus_ipoh
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2936
Join date : 19/05/2009
Age : 30
Location : ipoh dan kawasan yg sewaktu dengannya

PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Fri Jul 03, 2009 9:02 pm

superjoemanito wrote:
aus_ipoh wrote:
bg aku jela magnum ko 2 lol!

satu je xbest pki helmet tue,tgglm kepale aku dibtnye.. Very Happy

cancel la bro lol!
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Helmet yang anda pakai???   Today at 11:58 am

Back to top Go down
 
Helmet yang anda pakai???
View previous topic View next topic Back to top 
Page 6 of 16Go to page : Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next
 Similar topics
-
» Borak Rasmi Geng² 125Z Pantai Timur
» Ekzos yg korg pakai? V3

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Arkib :: Arkib - Perbincangan-
Jump to: