.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
superjoemanito
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2843
Join date : 12/06/2009

PostSubject: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Sun Jan 02, 2011 11:53 pm

smpi gk rumah walaupun cm nk pengsan,kt sini mane riders2x yg join ride ke pengkalan balak blh luahkan perasaan,ucapan n report kt sini,jgn segan n jgn malu..
ucapan aku..
thanks bbyk kt riders2x m125zc yg sempoi n dpt mematuhi setiap arahan2x dari leader..
thanks gk kt yg terlibat lgsg untuk menjayakan ride kali nie,terutama nami n mmbnye tue yg byk membantu pegi runner beli piston la,khemah la,ape la..
thanks kt riders2x zon tgh yg menerajui ride kali nie,ultra-z n riders2x seangkatannye..
thanks kt leader zon memasing yg dpt uruskan pegi n balik spnjg ride kali nie,k hbs..

nk upload pic n video pegi sini..
http://125z.darkbb.com/t1769-pic2x-n-video2x-ride-ke-pengkalan-balak-melaka#109681
Back to top Go down
faiznbf6719
Laskar Kelas I


Posts : 188
Join date : 15/06/2010
Location : ipoh--->>>seremban-->>>ipoh-->>PD

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 12:09 am

haha....selamat gak ku sampai di rumah walaupon tertido atas moto gamat~
kne sound ngan gamat segar trus smpai PD...
wakakaka
btw thanks to leader yg pnat2 cari tempat pnginapan..
n thanks to acapxx psal sudi tumpangkn aku g~
sian tupaijek aku sbb kne dok ward lebih mase...
nnt bulan 2 kami kembali bersama blk...
aku da rindu tahap kamen rider da kat tupai aku tu~


i lap u nbf6719!!!
Back to top Go down
paan1171
Support Crew
Support Crew


Posts : 1523
Join date : 04/07/2010
Location : jb - p.j

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 12:13 am

salam...

Trima ksih pd rider2 yg mnjaya kn GTT kali ni... alhamdullilah berjalan lncar.. cuaca ok.. rider ok.. mtor jem biasa la... hahaha... aq mntak maaf ats sgala kkurngan @ lyanan.. pape je lah yg kurng.. penghargaan pd team2 breakdown , penunda,pngurus n rider2 yg menjaya kn GTT kali...

PERHATIAN KPD YG RIDER YG CANCEL PNGINAPAN...!!!

psal rider yg cancel pnginapan last mnit aq cuba lah usaha kn tok return duit korng... spptutnya half byaran korng BEND... sbb buat temphan n byaran half deposit..pkai duit korng gak.. soo lau ad pon mgkin akn lewat skit aq return duit byaran tu... ni pon aq dh kluar duit poket sndri nk cover bilik2 yg cancel.. sbb mmg dh x bleh cancel dgan owner chalet.. brape byk aq tmbah tu mlas la nk ckap... dgan duit srapan short.. sory to ultra-z... aq dh x leh tlong... aq rase korng pham LAW tntng tempahan2 n byran deposit ni... klau ad pape nti aq update pd yg berkenaan by PM @ MSJ...

segala kkurangan ats urusan yg aku handle,terkasar bhase ke aq mntak maaf.. insyallah next GTT jmpe lg..

RIBUAN TERIMA KASIH KPD SEMUA...!!!

_________________
Back to top Go down
Ultra-Z
Support Crew
Support Crew


Posts : 2250
Join date : 13/07/2009
Age : 29
Location : sebelah ko.. haa, cuak..~ cuak...~

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 1:55 am

Salam sumer..~
Like a Star @ heaven firstly, thanx kpd sumer yg terlibat secara langsung n mahupun siaran tertunda, juga syukur alhamdulillah; tkde major breakdown mahupun kemalangan jiwa yg berlaku. kaki luka n melecet tu adat la mandi laut pantai byk batu.. huhuhu.. Razz apepn rakan2 riders sumer mmg tiptop, friendly, n sudi bekerjasama serta boleh bertoleransi dlm byk hal..
Arrow thanx kpd tuan rumah; terutamanya, N.A.M.I, zam, Ijat666 n bro kimi @ hamdan
Arrow thanx kpd ajk penganjuran; Paan1171, moderator n state leader yg join; chocolate, superjoemanito, geeks, ariffm0hd, aus_ipoh, jack_ktn07
Arrow thanx kpd marshall setiap zon yg turut 'berbuih kepala' handle riders zon masing2, pomen2 superbakat settle moto breakdown(beserta bhn bukti, sila rujuk topic gambar ride), juga marshall sepanjang event berlangsung serta skuad penunda... Great job brothers~~
Arrow owner2 moto breakdown jgn cdey atau rase bersalah, sesungguhnye segala insiden mmg tk dijangka namun mungkin juga bleh dielakkan pada masa2 akan datang. dlm dok serabut2 tu seronot gak gurau2 n bahan2.. muke je ketat tp klaka2 sbnrnye dak2 neh sumer.. wakakaka~~ lol!
Arrow credit kpd kudaunismall n oliey2u(still support M125zC wlaupn hanya ex-owner tupaijet), last minute join/jage moto cyclops .. takziah kpd yg tk dpt join, n lg cdey, last minute tk dpt join.. next ride/GTT insyaAllah korg dpt join.. makin lame makin besh aktiviti2 M125zC neh!! drunken

Like a Star @ heaven sori bebanyak kalo tergurau kasar, ter'bahan' lelebey, terkurang layanan n sbgainye.. segala delay/kelewatan n kekurangan hrp2 dpt diupgrade dlm next ride.

Like a Star @ heaven segala pendapat ikhlas n komen membina amat2 dialu2kan.

Like a Star @ heaven eee...~ tk sabau betol nk usha gambau2 GTT!!

sekian,
Ultra-Z
Pengurus Projek GTT 2 Shocked 1 Shocked /2 Shocked 1 1

_________________
Like a Star @ heaven moto saya dah lama tak basuh...... Suspect ......moto anda bagaimana? Like a Star @ heaven
Back to top Go down
ame jamil
Bintara Muda


Posts : 466
Join date : 01/06/2010
Age : 27
Location : Perak

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 2:52 am

aslamualaikum,... pertama kali ingin aku mengucapkan tahniah kepada semua yg terlibat dalam aktiviti gtt malaysian 125z community ini.. penginapan yg selesa, panorama yg indah serta deruman tupai yg menarik...malaupun WHW tupai ijau ada wat masalah sikit thanx to ultra dan zul kerana sudi men-towing tupai ijau... syok dpt jumpa banyak tupai...indah mata memandang sakit lagi hidung yg mennyedut asap...hehehee
thanx kerana wat konvoi ni.....dgn ini, aku akan cuba meluangkan masa untuk menyertai lagi apa-apa aktiviti rides malaysian 125z community... syabas semua... makasih ya...
Back to top Go down
sya102003
Laskar Muda


Posts : 30
Join date : 19/11/2009

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 8:56 am

GTT kli ni mmg best...wlupn ak smpai lmbt kt pntai ptri smlm,tp ak njoy gak smpai ke tol a'kroh...hahaha..time kaseh pd kwan2 sume...kowg mmg sempoi gle...xpnh jmp pn jd cm da lme knl...hahaha...last2 minit dpt lak mrembat gn bro 125 kuning..hahaha...xknl sape...pape pn,GTT kli ni mmg best...tq to all riders...
Back to top Go down
musesaddiq
Laskar Kelas I


Posts : 178
Join date : 07/01/2010
Age : 28
Location : Petaling Jaya

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 10:07 am

Salam kepada semua riders, GTT memang best first time join aktiviti m125z.
Gembira hati spat jumpa tupai2 hijau... love all riders.
Back to top Go down
N.A.M.I
Pegawai Waran II


Posts : 1131
Join date : 25/07/2010
Age : 27
Location : MELAKA BANDARRAYA BERSEJARAH

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 10:12 am

salam semua haha..thanx tuk zon utara,zon pantai timur,zon tengah dan zon selatan yg sudi hadir ke negeri melaka bandarraya bersejarah bagi menjayakan grand tt pada kali ni...
saye mewakili geng2 melaka ingin memohon maaf jika ade terkasar bahasa,tersilap perilaku dan kekurangan yg tidak dapat dielakkan... bagi pihak chalet RESTU RESORT jugak berpuas hati dengan kerjasama yang telah anda berikan dan mengucapkan selamat maju jaya bagi MALAYSIAN 125Z COMUNITY...hehe syabas!!!!!!! semoga kite berjumpe lagi dilain hari..hehe
Back to top Go down
ame jamil
Bintara Muda


Posts : 466
Join date : 01/06/2010
Age : 27
Location : Perak

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 10:19 am

musesaddiq wrote:
Salam kepada semua riders, GTT memang best first time join aktiviti m125z.
Gembira hati spat jumpa tupai2 hijau... love all riders.

semangat tupai ijau....!!!! yeeeaaarrhh...... huhuhuuuu....
Back to top Go down
mousepink
Bintara Muda


Posts : 400
Join date : 19/04/2009
Age : 28
Location : Kuala Perlis

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 11:49 am

alhamdulillah selamat juga aku sampai ke perlis...sory lah xdpt join sesi photoshoot dgn korang semua...ada hal peribadi sedikit...smlm pas turun johor terus gerak balik ke perlis.. walaupun balik gerak sorang2 alhamdulillah tiada perkara buruk yg berlaku. terima kasih kepada kawan2 semua yg memberi kerjasama...dari aktiviti konvoi nie bnyk gak pengalaman baru yg aku dapat...cume mana yg kurang boleh diperbaiki lagi..cume yg nk ditegur di sini adalah ketepatan masa. aku respek kat geng pantai timur..menepati masa. mungkin nie kali terakhir aku join korang berkonvoi..apepun ucapan tahniah buat anda semua cheers
Back to top Go down
tupai comel
Pegawai Kadet Kanan


Posts : 1677
Join date : 22/12/2009
Age : 27
Location : Segamat ShahAlam

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 1:42 pm

syabas rider2 yg menjayakan GTT kali ini..

kips RR 150 hijau jem panas kt highway elite sbb keja geng2 tupai jet yg maseng2 superman...
huuu...ekekeke


p/s: saba ye kawan2..internet kene potong..tak leh nk upload skrg.. all the pics will be uploaded soon..coming soon...hehe
Back to top Go down
Chang
Laskar Kanan


Posts : 304
Join date : 26/04/2009
Age : 30
Location : From Kuantan, now PJ, Dmnsara, Kerinchi..

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 2:11 pm

ASSALAMUALAIKUM...

ride kali ni berjaye mngumpul paling ramai owner tetupai, x kire la dak forum @ x... so, satu penghargaan utk korg yg dah berjaya wat ride GTT ni...

terbaek utk...
Like a Star @ heaven pengelola... dan AJK yg terlibat...
Like a Star @ heaven abg2 pomen, pembantu...
Like a Star @ heaven skuad penunde yg laju tahap gaban... ceehhh...
Like a Star @ heaven sume yg saling bertungkus lumus utk melancarkan ride kali ni..

5 Like a Star @ heaven utk M125ZC...!!!
mohon maaf dari aku andai ade silap, @ over2 gurau... sowie....
sowie gak utk 'abg belang'
Back to top Go down
bujang
Laskar Kanan


Posts : 223
Join date : 03/04/2009
Age : 29
Location : koTa TinGGi

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 2:37 pm

SALAM 1 MALAYSIA SEMUA...
saya wakilkan utk zon selatan yg join konvoi ni..(tebalkan muka) Kami nak ucapkan MAAF TERSANGAT-SANGAT kepada sume geng zon lain. Terpaksa kami tebalkan muka..sampai di Simpang Ampat terlalu lambat.Ee..malunya. MAAF SEKALI LAGI. Kami tau kami salah..maaf..sorry..maaf..sorry 1000x yer kwn2 sume.
Back to top Go down
http://www.facebook.com/mohdnoorhelmi
Guest
Guest



PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 2:40 pm

Ride pertama yg xde ujan pegi or balik...
cuaca yg sgt baek...cayalah clown
Back to top Go down
N.A.M.I
Pegawai Waran II


Posts : 1131
Join date : 25/07/2010
Age : 27
Location : MELAKA BANDARRAYA BERSEJARAH

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 2:48 pm

darksics wrote:
Ride pertama yg xde ujan pegi or balik...
cuaca yg sgt baek...cayalah clown

haha sebenarnye faktor cuace yg aku sangat risokan cik darksics..
tapi syukur semua x lencun pada kali ini...
Back to top Go down
N.A.M.I
Pegawai Waran II


Posts : 1131
Join date : 25/07/2010
Age : 27
Location : MELAKA BANDARRAYA BERSEJARAH

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 2:50 pm

bujang wrote:
SALAM 1 MALAYSIA SEMUA...
saya wakilkan utk zon selatan yg join konvoi ni..(tebalkan muka) Kami nak ucapkan MAAF TERSANGAT-SANGAT kepada sume geng zon lain. Terpaksa kami tebalkan muka..sampai di Simpang Ampat terlalu lambat.Ee..malunya. MAAF SEKALI LAGI. Kami tau kami salah..maaf..sorry..maaf..sorry 1000x yer kwn2 sume.

haha bende kecik je bro...rilax sudey...
Back to top Go down
ariffm0hd
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 1058
Join date : 16/02/2010
Age : 30
Location : baru nak merangkak~

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 2:52 pm

salam.
diam2 engkorang bukak thread ni ek.haha.
ape2 pon aku wakil zon pantai timur nak ucapkan terima kasih kpd semua terutama pihak penganjur.nak arrange event besar camni bukan senang beb.kalut2, timing lari, adat la tu.

tp superjoe, paan, ultra z, choco, chang dan sepaper yg terlibat dgn keje2 mempomen moto TAC malam td yg nama dia aku tak sebut, aku ucapkan tima kasih byk2.tanpa engkorang sapelah kami.wakaka

last but not least,to brader kelisa kelabu, thanks kerana memandu di lorong kecemasan.gua f**k ingat lu beb.

_________________
Back to top Go down
MegatBLA3089
Laskar Kelas I


Posts : 106
Join date : 13/12/2010

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 2:54 pm

yaallah ruginya tk dapat pergi. ni semua bos aku punya pasal la bagi gaji lambat sgt.
Back to top Go down
N.A.M.I
Pegawai Waran II


Posts : 1131
Join date : 25/07/2010
Age : 27
Location : MELAKA BANDARRAYA BERSEJARAH

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 2:58 pm

ariffm0hd wrote:
salam.
diam2 engkorang bukak thread ni ek.haha.
ape2 pon aku wakil zon pantai timur nak ucapkan terima kasih kpd semua terutama pihak penganjur.nak arrange event besar camni bukan senang beb.kalut2, timing lari, adat la tu.

tp superjoe, paan, ultra z, choco, chang dan sepaper yg terlibat dgn keje2 mempomen moto TAC malam td yg nama dia aku tak sebut, aku ucapkan tima kasih byk2.tanpa engkorang sapelah kami.wakaka

last but not least,to brader kelisa kelabu, thanks kerana memandu di lorong kecemasan.gua f**k ingat lu beb.

hehe...zon pantai timur sampai kul brp arif mohd?
semua balik ngan selamat x?ade pape prob?

kelisa kelabu tu wat hal cmnr ngan korang?
Back to top Go down
ariffm0hd
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 1058
Join date : 16/02/2010
Age : 30
Location : baru nak merangkak~

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 3:05 pm

N.A.M.I wrote:
ariffm0hd wrote:
salam.
diam2 engkorang bukak thread ni ek.haha.
ape2 pon aku wakil zon pantai timur nak ucapkan terima kasih kpd semua terutama pihak penganjur.nak arrange event besar camni bukan senang beb.kalut2, timing lari, adat la tu.

tp superjoe, paan, ultra z, choco, chang dan sepaper yg terlibat dgn keje2 mempomen moto TAC malam td yg nama dia aku tak sebut, aku ucapkan tima kasih byk2.tanpa engkorang sapelah kami.wakaka

last but not least,to brader kelisa kelabu, thanks kerana memandu di lorong kecemasan.gua f**k ingat lu beb.

hehe...zon pantai timur sampai kul brp arif mohd?
semua balik ngan selamat x?ade pape prob?

kelisa kelabu tu wat hal cmnr ngan korang?

tolak dari bangi pukul 10 ++, aku sampai rmh ngam2 pukul 4.20 pagi gitu.
alhamdulillah takde ape2 prob.sume steady.tengokla tangan sape yg mempomen.

_________________
Back to top Go down
N.A.M.I
Pegawai Waran II


Posts : 1131
Join date : 25/07/2010
Age : 27
Location : MELAKA BANDARRAYA BERSEJARAH

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 3:08 pm

haha
alhamdulillah gak korang semua selamat sampai..hehe
k pasni plan tempat baek nye kat terengganu boh...
biar geng melaka plak ride jauh2 t..hehe
bleh jumpe kobis bunge skali..hehe
Back to top Go down
Guest
Guest



PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 3:12 pm

Salam kepada semua... Terima Kasih yg x terhingga kepada semua...

Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Like a Star @ heaven ~ Ride yg paling Best Utk tahun 2010 n 2011...

Like a Star @ heaven ~ Terima Kasih pada Ultra Z & ManJGN sbb tunggu aku.. wakaka..

Like a Star @ heaven ~ Terima Kasih pada Eddyjr & Tupai Comel boy sbb tolong tunda
moto aku yg abes minyak..

Like a Star @ heaven ~ Terima Kasih pada Nami & rakan2 beliau kerana menjayakan xtvt2 kat sana.. segala kekurangan atau apa2 pown, no hal bro... mmg terbaik dr kowg..

Like a Star @ heaven ~ Terima kasih pemilik challet yg aku x knl sbb bnrkan aku mandi.. terima kasih sgt2.. kowg mmg best walaupun x knl g.. He....

Like a Star @ heaven ~ Terima Kasih pada Eddy jr, Tupai Comel boy, bujal, oliey, chang, dan pd pemilik bilik kowg la yg aku x sebutkan, sbb bnrkan aku mandi n solat.. Trima Kasih pd Allah S.W.T kerana makbulkan doa tolak hujan N bala.. Allhamdulillah..

Like a Star @ heaven ~ Terima Kasih yg x Terhingga Pada Semua Yg terlibat.. Terbaik dr kowg semua.. Hubungan yg terjalin ini biarlah berkekalan Selama2ny...

Like a Star @ heaven ~ GTT akan dtg mybe aku dah kawin n akan turun ngan isteri.. InsyaALLAH..

Like a Star @ heaven ~ I LOVE M125ZC FOREVER & EVER..
Back to top Go down
man JGN8917
Laskar Kelas II


Posts : 824
Join date : 20/12/2009
Location : SHAH ALAM-SEGAMAT

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 4:24 pm

kips tu superman gak kt elite..tp time dh dkt nak potong kitorang je dia tegakkan bdn
mcm harammm aku tertipu..
Back to top Go down
Chang
Laskar Kanan


Posts : 304
Join date : 26/04/2009
Age : 30
Location : From Kuantan, now PJ, Dmnsara, Kerinchi..

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 5:09 pm

ariffm0hd wrote:
N.A.M.I wrote:
ariffm0hd wrote:
salam.
diam2 engkorang bukak thread ni ek.haha.
ape2 pon aku wakil zon pantai timur nak ucapkan terima kasih kpd semua terutama pihak penganjur.nak arrange event besar camni bukan senang beb.kalut2, timing lari, adat la tu.

tp superjoe, paan, ultra z, choco, chang dan sepaper yg terlibat dgn keje2 mempomen moto TAC malam td yg nama dia aku tak sebut, aku ucapkan tima kasih byk2.tanpa engkorang sapelah kami.wakaka

last but not least,to brader kelisa kelabu, thanks kerana memandu di lorong kecemasan.gua f**k ingat lu beb.

hehe...zon pantai timur sampai kul brp arif mohd?
semua balik ngan selamat x?ade pape prob?

kelisa kelabu tu wat hal cmnr ngan korang?

tolak dari bangi pukul 10 ++, aku sampai rmh ngam2 pukul 4.20 pagi gitu.
alhamdulillah takde ape2 prob.sume steady.tengokla tangan sape yg mempomen.

aku nmkpk dr jauh je... ampeh tul driver kelisa, wat tak tau je... nak gak lalu ikut lane kecemasan...
syukur la, sume dah selamat pon...
Back to top Go down
musesaddiq
Laskar Kelas I


Posts : 178
Join date : 07/01/2010
Age : 28
Location : Petaling Jaya

PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Mon Jan 03, 2011 5:19 pm

Yap S.ALam wrote:
Salam kepada semua... Terima Kasih yg x terhingga kepada semua...

Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.

Like a Star @ heaven ~ Ride yg paling Best Utk tahun 2010 n 2011...

Like a Star @ heaven ~ Terima Kasih pada Ultra Z & ManJGN sbb tunggu aku.. wakaka..

Like a Star @ heaven ~ Terima Kasih pada Eddyjr & Tupai Comel boy sbb tolong tunda
moto aku yg abes minyak..

Like a Star @ heaven ~ Terima Kasih pada Nami & rakan2 beliau kerana menjayakan xtvt2 kat sana.. segala kekurangan atau apa2 pown, no hal bro... mmg terbaik dr kowg..

Like a Star @ heaven ~ Terima kasih pemilik challet yg aku x knl sbb bnrkan aku mandi.. terima kasih sgt2.. kowg mmg best walaupun x knl g.. He....

Like a Star @ heaven ~ Terima Kasih pada Eddy jr, Tupai Comel boy, bujal, oliey, chang, dan pd pemilik bilik kowg la yg aku x sebutkan, sbb bnrkan aku mandi n solat.. Trima Kasih pd Allah S.W.T kerana makbulkan doa tolak hujan N bala.. Allhamdulillah..

Like a Star @ heaven ~ Terima Kasih yg x Terhingga Pada Semua Yg terlibat.. Terbaik dr kowg semua.. Hubungan yg terjalin ini biarlah berkekalan Selama2ny...

Like a Star @ heaven ~ GTT akan dtg mybe aku dah kawin n akan turun ngan isteri.. InsyaALLAH..

Like a Star @ heaven ~ I LOVE M125ZC FOREVER & EVER..


Mr Yap, nanti jemput kitorang makan nasi minyak ye...

Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.   Today at 7:36 pm

Back to top Go down
 
Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 8Go to page : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Report Ride ke Pengkalan Balak, Melaka.
» Report Konvoi Ke Port Dickson Bersama RXZ Malaysia & Yamalaya
» Report : Aktiviti Meleper Kuala Klawang (16-8-2009)
» Report : TT Zon UTARA - IPOH OKTOBER 2009
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Arkib :: Arkib - Galeri-
Jump to: