.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 2T & 4T PILIHAN ANDA V7

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 10 ... 15, 16, 17
AuthorMessage
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: 2T & 4T PILIHAN ANDA V7   Fri Jan 28, 2011 8:53 am

babet wrote:
pasquale wrote:
castrol gold tu ok tak babet? yg rm19 tu kan?
bau pun lebih kurang same ngn vsx rasenye

tmpt ak rm17 je...
stkt ni ak pakai tiada masalah...

aku nak try gak la tgk camne...maxoil tmpt aku payah nak carik...
bau lebih kurang cam vsx je kn?
Back to top Go down
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: 2T & 4T PILIHAN ANDA V7   Fri Jan 28, 2011 8:55 am

brand ape lagi yg ade 2t tcw3?
Back to top Go down
nurkaye_akmal
Pegawai Waran I


Posts : 1229
Join date : 25/11/2010
Age : 26
Location : Kuale Kangsor

PostSubject: Re: 2T & 4T PILIHAN ANDA V7   Fri Jan 28, 2011 10:35 am

pasquale wrote:
brand ape lagi yg ade 2t tcw3?

rasenye maxoil tcw3 ni mcm busuk skit hehe, tpi perfomance dye A++ la, yg tcw3 nyer version ade gak kuar dari penzoil, quicksilver, evinrude, yamalube pon ade rasenye, meh cni bli kt aku la hihi
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: 2T & 4T PILIHAN ANDA V7   Today at 6:27 pm

Back to top Go down
 
2T & 4T PILIHAN ANDA V7
View previous topic View next topic Back to top 
Page 17 of 17Go to page : Previous  1 ... 10 ... 15, 16, 17
 Similar topics
-
» 2T & 4T Pilihan Anda V4

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Arkib :: Arkib - Perbincangan-
Jump to: