.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Helmet V2

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16
AuthorMessage
Paktam
Laskar Kelas I


Posts : 131
Join date : 04/10/2011
Age : 26
Location : Miri,Sarawak/Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Helmet V2   Fri Feb 24, 2012 12:43 pm

thread ni cm da mati... aku blanja skit gmbr fullface... ni time aku masuk singapore tgk macam2 fullface...




helmet AGV bersepah...



geng shoei lakk...



shoei lagii


last last aku angkat helmet ni haa.. helmet AGV K-3... ni tuk aku pakai kt KL... tpi rasa nk bwk blk sarawak pakai ngn tupai sana... kalo tggl kt KL buat sarang habuk je... baik bwk...


ooo nnti cuti sem satu agi insyaAllah aku bwk balik tupai aku... Smile
Back to top Go down
soulfly186
Laskar Kelas I


Posts : 162
Join date : 07/01/2010
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Helmet V2   Mon Mar 19, 2012 11:51 pm

paktam.. brape AGV K-3 tu?
Back to top Go down
nazjb
Bintara Muda


Posts : 463
Join date : 28/09/2010
Age : 30
Location : Jb>kempas>bandar jb

PostSubject: Re: Helmet V2   Tue Mar 20, 2012 8:46 am

paan1171 wrote:
nazjb wrote:
peh paan,helmet tu mmg tiptop r.smartt siot..brape hengget ko bli ni?nk jugak der...

2rat lbeh.. kat kngkar... tpi ssah nk ad stok dh...
bro,j0m swap.sy ada n0va d0t singapore.wrne kuning nankai.tp minat biru jugak la..nk x?hehehe
Back to top Go down
Paktam
Laskar Kelas I


Posts : 131
Join date : 04/10/2011
Age : 26
Location : Miri,Sarawak/Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Helmet V2   Tue Mar 20, 2012 11:49 pm

soulfly186 wrote:
paktam.. brape AGV K-3 tu?

aku angkat 350$ sgd...
Back to top Go down
soulfly186
Laskar Kelas I


Posts : 162
Join date : 07/01/2010
Location : Kuantan

PostSubject: Re: Helmet V2   Wed Mar 21, 2012 12:49 am

perghh .. mesti best helmet tu.. fitting die ok tak?
nak tau jgk mane tau helmet italy ni fitting x sama ngan kepala orang asian
kalau ada rezeki ingat nak angkat KBC..
sekarang pakai KYT jek..hehe
Back to top Go down
Paktam
Laskar Kelas I


Posts : 131
Join date : 04/10/2011
Age : 26
Location : Miri,Sarawak/Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Helmet V2   Sun May 06, 2012 5:50 am

soulfly186 wrote:
perghh .. mesti best helmet tu.. fitting die ok tak?
nak tau jgk mane tau helmet italy ni fitting x sama ngan kepala orang asian
kalau ada rezeki ingat nak angkat KBC..
sekarang pakai KYT jek..hehe

hahaha... ok je fitting die... sory lama x tgk post ni xperasan ada reply... fitting lebih kurang je... tggl design italy laen skit... n mmg best helmet tuuu... Very Happy
Back to top Go down
serez
Laskar Kelas I


Posts : 146
Join date : 07/06/2012
Age : 34
Location : USJ

PostSubject: Re: Helmet V2   Sat Jun 23, 2012 11:23 pm

tiba2 terkenang aku kat helmet openface AGV yang prnah popular sekitar tahun 99-2000 dulu yg ada paruh burung tu.. cutting smart. nak lagi smart taruk sticker bulam bintam.. agak2 skarang masih ada jual lg x dipasaran malaysia?
Back to top Go down
-sLip-
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 04/05/2010
Location : selangor

PostSubject: Re: Helmet V2   Sun Jun 24, 2012 7:55 am

ye betul kata ko serez helmet openface AGV paruh burung mmg popular time tu,siap visor crom,helmet ni popular sebelum wujudnye Arc discovery.. sempat merasai kepopularan helmet tersebut hehe harga time tu x pasti dah lupa,time dulu2 helmet harga ratusan pn dah rasa mhal nk beli fikir byk kali hehe...

[img] [/img]

[img] [/img]

nk beli yg baru.. dah susah kot..
Back to top Go down
serez
Laskar Kelas I


Posts : 146
Join date : 07/06/2012
Age : 34
Location : USJ

PostSubject: Re: Helmet V2   Sun Jun 24, 2012 1:40 pm

-sLip- wrote:
ye betul kata ko serez helmet openface AGV paruh burung mmg popular time tu,siap visor crom,helmet ni popular sebelum wujudnye Arc discovery.. sempat merasai kepopularan helmet tersebut hehe harga time tu x pasti dah lupa,time dulu2 helmet harga ratusan pn dah rasa mhal nk beli fikir byk kali hehe...

[img] [/img]

[img] [/img]

nk beli yg baru.. dah susah kot..

seingat aku time tu aku beli yg warna hitam dengan bulan bintang tu dalam rm200 kot. serius smart. helmet tu hilang masa mak aku wat housekeeping huhu.. zaman tu pakai helmet tu dengan sebiji suzuki rgv. peehhh!! mantop beb hehe..
Back to top Go down
-sLip-
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 04/05/2010
Location : selangor

PostSubject: Re: Helmet V2   Mon Jun 25, 2012 9:40 pm

helmet yg aku uplot tu time aku pakai ss two racing spirit.. bt pakai kt kwn2 pmpn ngeh3.... sian diorang nk tumpg x de helmet jdi sarungkn je la kt kepala diaorg helmet tu.. dulu2 pn cerita keh3...

skrg helmet tu kdg2 bapak aku yg pakai... bila x pakai simpan je sarung dgn plastik mydin
Back to top Go down
serez
Laskar Kelas I


Posts : 146
Join date : 07/06/2012
Age : 34
Location : USJ

PostSubject: Re: Helmet V2   Tue Jun 26, 2012 10:49 am

-sLip- wrote:
helmet yg aku uplot tu time aku pakai ss two racing spirit.. bt pakai kt kwn2 pmpn ngeh3.... sian diorang nk tumpg x de helmet jdi sarungkn je la kt kepala diaorg helmet tu.. dulu2 pn cerita keh3...

skrg helmet tu kdg2 bapak aku yg pakai... bila x pakai simpan je sarung dgn plastik mydin

heh ok le tu bos ada jugak lagi dalam simpanan.. rasa teringin nak pakai lagi AGV tu. adoyai.. skarang ni dh stick dengan ARC je. xde aksesori paruh burung tu ke utk ARC? hehe..
Back to top Go down
-sLip-
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 04/05/2010
Location : selangor

PostSubject: Re: Helmet V2   Tue Jun 26, 2012 6:59 pm

arc pn cantik..
kalo dulu2 Arc discovery ada aksesorinye,bertanduk2 main lekat2 gitu aje,tapi gam nye kuat hehe...
Back to top Go down
serez
Laskar Kelas I


Posts : 146
Join date : 07/06/2012
Age : 34
Location : USJ

PostSubject: Re: Helmet V2   Tue Jun 26, 2012 7:37 pm

tu la. trpikir gak nak sarung paruh yang arc stengah kat discovery.. possible ke? sesapa ada pengalaman sebegitu rupa?
Back to top Go down
Azeri_conquistador
Bintara Kanan


Posts : 629
Join date : 07/08/2012
Location : Penang

PostSubject: Re: Helmet V2   Tue Sep 11, 2012 4:44 pm

arai lokel je yg mampu Sad
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Helmet V2   Today at 6:09 pm

Back to top Go down
 
Helmet V2
View previous topic View next topic Back to top 
Page 16 of 16Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16
 Similar topics
-
» Borak Rasmi GengĀ² 125Z Pantai Timur

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Arkib :: Arkib - Perbincangan-
Jump to: