.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next
AuthorMessage
faaizil
Laskar Kanan


Posts : 258
Join date : 10/10/2010
Age : 29
Location : kl

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Thu Mar 17, 2011 10:21 pm

aku blm jmp lg setakat ni ppn cmtu..yg blagak alim ada lar...
Back to top Go down
Que Danealle
Bintara Muda


Posts : 582
Join date : 03/01/2011
Age : 24
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Fri Mar 18, 2011 2:18 am

ahaa.. aku dah dapat, tapi aku terlalu tamak habola untuk melepaskannye demi orang lain yang sementare.. betape aku menyesal tak sudah.. wuuuU~
p/s: orang tamak selalu rugi..
Back to top Go down
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Fri Mar 18, 2011 9:55 am

tak sume cmtu bro...yang penting prmpuan tu kene pandai pilih kwn n taw ade batasan...
kalo salah pilih kwn n men langgar hukum hakam sesiape pun boleh hanyut dbawa harus...
bagi aku la kn...dari kampung ke dari bandar ke kene pandai bawa diri...yang penting kn kalo nak cari awek pun kene knal dulu hati die btul2...aku boleh bajet kalo kte knal die 2 3 bln pun blum tentu kte taw die camne lagi...jgn couple terburu buru...baru knl 2 3 mggu dah couple pastu gadoh...

sorry k kalo ade buat salah seorg dantare forumer kte terase...aku tak berniat pun...aku ckp berdasar kn pngalaman aku n mmbr2 aku tyme study kat gombak lu...
hehehehe... pngalaman tu jadi kan iktibar...
hati yg tenang dtgnye dari jiwe yg tenang yep yep...insan yg cemerlang terbilang dah gemilang...

k2 chill!!!
Back to top Go down
125zRskala
Bintara Muda


Posts : 484
Join date : 22/06/2010
Age : 30
Location : liang lahad dan masih hidup....

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Fri Mar 18, 2011 10:31 am

awek????
hmmm.... no...
Back to top Go down
faaizil
Laskar Kanan


Posts : 258
Join date : 10/10/2010
Age : 29
Location : kl

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Sat Mar 19, 2011 12:24 pm

125zRskala wrote:
awek????
hmmm.... no...

skr g mmg no...xkn nk t4mbk dinding smp ke tua... cyclops
Back to top Go down
Ultra-Z
Support Crew
Support Crew


Posts : 2250
Join date : 13/07/2009
Age : 29
Location : sebelah ko.. haa, cuak..~ cuak...~

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Sun Mar 20, 2011 3:47 am

chocolate wrote:
ngeh3 cool2,tu sumer perumpamaan sj,hakikatnya aku sama je ngan korang,cuma segan sikittttt jer kui3

ultra,terimalah dirinya seadanya sebagaimana kita nak diri kita diterima seadanya,yoshhh

ciri2 awek idaman aku?hurmm..kene tgk la utk jangka masa panjang ka pendek Rolling Eyes

leh cte lebih detail..?
hehehehe...
tk rase membazir ke spend duet n mase ke..? scratch
lain la kalo sugar mummy..
kehkehkeh...

_________________
Like a Star @ heaven moto saya dah lama tak basuh...... Suspect ......moto anda bagaimana? Like a Star @ heaven
Back to top Go down
Que Danealle
Bintara Muda


Posts : 582
Join date : 03/01/2011
Age : 24
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Sun Mar 20, 2011 2:29 pm

faaizil wrote:
125zRskala wrote:
awek????
hmmm.... no...

skr g mmg no...xkn nk t4mbk dinding smp ke tua... cyclops
tembak dinding..? hehehe,, Twisted Evil Twisted Evil

ultra-z wrote:
tk rase membazir ke spend duet n mase ke..?
lain la kalo sugar mummy..
kehkehkeh...

i like.. hehehe,, mewah dowhh..
Back to top Go down
Ultra-Z
Support Crew
Support Crew


Posts : 2250
Join date : 13/07/2009
Age : 29
Location : sebelah ko.. haa, cuak..~ cuak...~

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Mon Mar 21, 2011 12:14 pm

Que Danealle: isk2.. ape ertinye kaya kalo bergelumang dosa, bro.. hehehe.. aku kureng sket bab2 couple ni. wlaupn mende ni nk kate salah pn tk, nk kate betul pn tk; tgk nawaitu la. niat baik, baik la jadinye.. Wink

_________________
Like a Star @ heaven moto saya dah lama tak basuh...... Suspect ......moto anda bagaimana? Like a Star @ heaven
Back to top Go down
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Mon Mar 21, 2011 12:22 pm

nasihat org dah berkahwin terhadap aku..."KAMU MASE COUPLE2 N...JGN LA SERIUS SGT...NAK SERIUS LEPAS KAHWIN"

erm ape kesimpulan nye?
ape maksud nye tu?

korg tlg jawap
Back to top Go down
faaizil
Laskar Kanan


Posts : 258
Join date : 10/10/2010
Age : 29
Location : kl

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Mon Mar 21, 2011 3:54 pm

mmg pn sbb kalu serius sgt jd dosa gak...tp kalu ikutkn dosa bgayut tu pn dosa wlaupn bkn depan mata....cme skang ni normal la kalu kapel2 ni...pmpuan kn di ciptakn utk sempurnakan idup laki...tp bg aku tupai aku gak menperfectkn lg idup aku...wlaupn parak minyak tp tetap syg...hahahaha
Back to top Go down
Que Danealle
Bintara Muda


Posts : 582
Join date : 03/01/2011
Age : 24
Location : Kuala Lumpur

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Mon Mar 21, 2011 10:20 pm

Ultra-Z wrote:
Que Danealle: isk2.. ape ertinye kaya kalo bergelumang dosa, bro.. hehehe.. aku kureng sket bab2 couple ni. wlaupn mende ni nk kate salah pn tk, nk kate betul pn tk; tgk nawaitu la. niat baik, baik la jadinye.. Wink

aa.. mase aku post bende ni, aku tengah jahat.. sekarang dah baek dah.. hehehe,,
taknak2..
Back to top Go down
Ultra-Z
Support Crew
Support Crew


Posts : 2250
Join date : 13/07/2009
Age : 29
Location : sebelah ko.. haa, cuak..~ cuak...~

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Tue Mar 22, 2011 2:04 pm

pasquale: yola, MANISnye hubungan sesame manusia ni kalo bleh, kne KENA pada tempatnye bro, baru leh SAME2 dinikmati.. cm mmbr ko ckp tu, ade betulnye. nk difikirkan psl serius sebelum kawen, tkmo la sebelum kawen sanggup bersumpah itu ini bila dah 'ikat', habuk pn tadak. mase kapel ari2 dating duduk negeri berbeza pn sanggup dtg, da kawen dok serumah selisih bahu pn tk..!? semakin hari semakin sayang... itu yg kte semua mahu betol..? luv easy come easy go bebeh. cmne nk maintain tu, bergantung pada diri masing2 pasangan tu sendiri. gua ckp pnjang2 mcm dr. love padahal awek pn tadak. hanya buah fikiran yg tercetus dr minda je. Wink

faaizil: yups, cm aku ckp, niat baik, baik la jadinye. kalo nk berkapel dgn niat nk memannnnnnnnnnnnnnnnnnnntat je kje nye, mmg kje nye memannnnnnnnnnnnnntat je la. kalo niat utk memajukan atau memperbaiki diri, utk same2 saling membimbing ke jln yg lbey bek, ape salahnye tol tak. batas agama n norma masyarakat jgn lupe. kite kn org islam.. jgn islam pd name je.. hehe.. apepn kne sentiasa igt, anak org tu anak orang.....pnat mak ngandung bapak mmbesorkan, senang2 je memike sekalian nk wat suka2ti mcm brg korg beli kt supermarket.. Evil or Very Mad

que: haha.. bagus la cmtu.. gurau2 nakal ape salahnye bro.. Razz jgn wat tol2 sudah la. hehehe.. harte bende ni bleh dicari, nilai 'bahgia' bukan pd nilai not2 hijau n ungu je~ kekeke...~~

_________________
Like a Star @ heaven moto saya dah lama tak basuh...... Suspect ......moto anda bagaimana? Like a Star @ heaven
Back to top Go down
mantadkb
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2359
Join date : 22/03/2009
Age : 33
Location : kota belud

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Tue Mar 22, 2011 4:01 pm

pasquale wrote:
nasihat org dah berkahwin terhadap aku..."KAMU MASE COUPLE2 N...JGN LA SERIUS SGT...NAK SERIUS LEPAS KAHWIN"

erm ape kesimpulan nye?
ape maksud nye tu?

korg tlg jawap

maksud dia tak payah la serius giler b**i.. sampai ape yang dia mintak semua diberi.. sayang tu.. sayang jugak.. tapi agak2 la.. lain la kalau dah kawin.. tu pun kena control gak.. takleh lebih2.. kalau ikut macam aku.. herm.. masa mula2 kapel tu ni ayat keramat aku.. 'I cant love u 100% since we're only a human being but I only can give 100% love to GOD.. since GOD always take care of me"
awek aku ni boleh kira macam queen control gak.. tapi tak over sangat la... dia buat macam tu untuk kebaikan aku gak... contohnya pasal makanan.. dier akan cakap aku tak leh makan ini dan itu.. tapi sumtime aku makan gak.. lepas tu GOUT datang.. pergh... nyesal tak dengar cakap awek... hehehe.. 3 bulan lepas dier asik suh aku potong rambut bagi pendek.. aku tak nak... ni dah masuk 4 bulan sejak kali terakhir aku masuk salun potong rambut.. minggu lepas ambik gambar nak buat IC.. masa tu baru aku perasan.. mak aih.. huduhnya aku dengan style rambut aku sekarang.. lepas ni kena la usung IC ke hulu kehilir dengan gaya rambut serabai.. menyesal tak dengar cakap awek... haish..
so sape2 yang cakap lebih pentingkan moto dari bini tu.. memang tipu la.. kalau ade pun.. orang tu memang tak reti nak jaga hati bini lepas kawin.. asik main moto je.. kesian bini kat rumah tak dapat main.. ahhahahahaa

_________________
dear m125zc forumer.. if u want to contact me, just contact me tru pm or facebook. my contact number listed in this forum unavailable at these moment. thanks
Back to top Go down
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Tue Mar 22, 2011 4:51 pm

Ultra-Z and mantadkb...yup2...aku sokong pandangn korg...akan aku jadi kn pandangn korg sbgai igtan ku...korang mmg otai a...
Back to top Go down
125zRskala
Bintara Muda


Posts : 484
Join date : 22/06/2010
Age : 30
Location : liang lahad dan masih hidup....

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Tue Mar 22, 2011 9:43 pm

tembak dinding?????????????
no...
brickfield ader.. mulah2 ma...
Back to top Go down
faaizil
Laskar Kanan


Posts : 258
Join date : 10/10/2010
Age : 29
Location : kl

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Tue Mar 22, 2011 9:49 pm

haha...mksud aku utk elakkn tmbk dinding tu kna kawin la...xkn asyk nk single jer kn...umo makin meningkat...pemikran kena matang utk tugas yg lebih berat...memimpin keluarga...yeahhhaaaa
Back to top Go down
tupai comel
Pegawai Kadet Kanan


Posts : 1677
Join date : 22/12/2009
Age : 27
Location : Segamat ShahAlam

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Tue Mar 22, 2011 10:42 pm

asek ngomen je..bykkan gambar dari komen pls.. (utk thread ini shj) Laughing
Back to top Go down
faaizil
Laskar Kanan


Posts : 258
Join date : 10/10/2010
Age : 29
Location : kl

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Tue Mar 22, 2011 10:48 pm

haha...kalu thread ni nk ltk pic ape la bro...adussss...xkn nk bt D.I.Y cara pikat pmpuan lak
Back to top Go down
Ultra-Z
Support Crew
Support Crew


Posts : 2250
Join date : 13/07/2009
Age : 29
Location : sebelah ko.. haa, cuak..~ cuak...~

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Wed Mar 23, 2011 2:04 am

tupai comel wrote:
asek ngomen je..bykkan gambar dari komen pls.. (utk thread ini shj) Laughing

waduh2 bocah kiey..~
dh jawe tu jawe jugek!!
wakakaka...

_________________
Like a Star @ heaven moto saya dah lama tak basuh...... Suspect ......moto anda bagaimana? Like a Star @ heaven
Back to top Go down
125zRskala
Bintara Muda


Posts : 484
Join date : 22/06/2010
Age : 30
Location : liang lahad dan masih hidup....

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Wed Mar 23, 2011 10:15 am

dah... dari awek pas ke jawa plak..
gambar2.. blanja gmbr la wei...
Back to top Go down
AdHwA
Bintara Muda


Posts : 429
Join date : 04/03/2011
Age : 26
Location : Dungun

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Mon Mar 28, 2011 4:16 am

aq grm tol tgk awek cmni.. kiut gilerr...


cyclops cuci mate cket.. kih3
Back to top Go down
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Mon Mar 28, 2011 9:21 am

wow...i loike...
dah macam kerengge dah aku tgk....
Back to top Go down
125zRskala
Bintara Muda


Posts : 484
Join date : 22/06/2010
Age : 30
Location : liang lahad dan masih hidup....

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Mon Mar 28, 2011 12:39 pm

nk pnjm hon tu.. nk ltak kt kancil...
Back to top Go down
AdHwA
Bintara Muda


Posts : 429
Join date : 04/03/2011
Age : 26
Location : Dungun

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Mon Mar 28, 2011 5:24 pm

hon confused
Back to top Go down
pasquale
Kadet


Posts : 1429
Join date : 02/05/2010
Age : 26
Location : tapah - gombak

PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Mon Mar 28, 2011 5:28 pm

AdHwA wrote:
aq grm tol tgk awek cmni.. kiut gilerr...


cyclops cuci mate cket.. kih3

kiut ke? org nye ke? atau nasi lemak hon nye?...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2   Today at 5:36 pm

Back to top Go down
 
Ciri2x Awek Idaman Korang??? V2
View previous topic View next topic Back to top 
Page 14 of 16Go to page : Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next
 Similar topics
-
» DRFC Camp Jasin,Melaka 29/30-5-2010
» 22/10/2010-TT Bangsar Yg Sgt Meriah + Bukit Ampang
» Report : TT Zon UTARA - IPOH OKTOBER 2009

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Arkib :: Arkib - Perbincangan-
Jump to: