.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 Semua Tentang Clutch

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16
AuthorMessage
-sLip-
Bintara Muda


Posts : 477
Join date : 04/05/2010
Location : selangor

PostSubject: Re: Semua Tentang Clutch   Sun Nov 24, 2013 10:42 pm

semua2 info2 ni aku amik kt forum ni dgn mmbca (abis suma aku baca).. lepas tu aku amik risiko sndri dan test... Al-hamdulilah... kira nyer ada pilihan lain,brg yg hampir setanding dgn ori HLY mahu pn ori motor.. aku pn nk berterima ksh jugak forum ni dan kt semua org... kalo x mmg aku pn x tau,tau pakai motor aje...

yg mana ok dan x ok kita sesama share2 hehe
Back to top Go down
Azeri_conquistador
Bintara Kanan


Posts : 629
Join date : 07/08/2012
Location : Penang

PostSubject: Re: Semua Tentang Clutch   Mon Nov 25, 2013 1:10 pm

a'ah ak sokong apa yg bro slip bgitahu tu. kita join group ni nk menambahkan pengetahuan. apa yg dpt kita kongsi, kita share. insyaALLAH ilmu kita betambah
Back to top Go down
areyz95
Laskar Muda


Posts : 81
Join date : 17/09/2012
Age : 21
Location : Selama Perak

PostSubject: Re: Semua Tentang Clutch   Wed Dec 11, 2013 6:04 pm

rivet clutch tu ape dan mcm mne ?
sesape bole blanje gambar tak ?
Back to top Go down
Azeri_conquistador
Bintara Kanan


Posts : 629
Join date : 07/08/2012
Location : Penang

PostSubject: Re: Semua Tentang Clutch   Wed Dec 11, 2013 11:35 pm

areyz95 wrote:
rivet clutch tu ape dan mcm mne ?
sesape bole blanje gambar tak ?

rivet cluch ni slalunya org buat bila clutch bunyi kluk kluk kluk time ko tk tarik clutch(lebih kurang cmtu ah bnyi die..hahaha).. tapi bila ko tarik clutch bunyi tu akn kurang sikit.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Semua Tentang Clutch   Today at 7:09 am

Back to top Go down
 
Semua Tentang Clutch
View previous topic View next topic Back to top 
Page 16 of 16Go to page : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16
 Similar topics
-
» Segala Persoalan V6

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Perbincangan :: Diskusi Motosikal-
Jump to: