.
HomeRegisterLog in

Share | 
 

 M125ZC Mid Year Ride

View previous topic View next topic Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
AuthorMessage
tupai comel
Pegawai Kadet Kanan


Posts : 1677
Join date : 22/12/2009
Age : 27
Location : Segamat ShahAlam

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Mon May 17, 2010 3:13 pm

Ultra-Z wrote:
banner!
banner!

ye betul..sape pndai design banner..design la ye..
tak lengkap konvoi tnpa banner
Back to top Go down
ijat666
Support Crew
Support Crew


Posts : 857
Join date : 14/10/2009
Age : 29
Location : GEMENCHEH,N9

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Mon May 17, 2010 4:01 pm

ni map yg aku bru wat tadi...mmg mcm sakai sket la ea...
da tgk tu,gelak la puas2...hahahahaha


_________________
durjana kau yang punya angkara
mengalih setiap pandangan manusia
yang benar kau palsukan
tugasmu seumpama syaitannnn!!!

Back to top Go down
http://www.facebook.com/?ref=home#!/ijat666?ref=profile
aus_ipoh
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2936
Join date : 19/05/2009
Age : 30
Location : ipoh dan kawasan yg sewaktu dengannya

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Mon May 17, 2010 4:07 pm

aku dah gelak n xpaham peta nie..ahahha..

_________________
M125ZC





terus pecut sampai perut kecut
Back to top Go down
ijat666
Support Crew
Support Crew


Posts : 857
Join date : 14/10/2009
Age : 29
Location : GEMENCHEH,N9

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Mon May 17, 2010 4:13 pm

hahah...yoko??
geeks !!! tlg den ha.....kaw msti paham kn????
ni peta aku wat kalu korang kuar kat exit ayer keroh or yg dtg dari segamat/jementah n tangkak.....

korg msti ramai dari sg besi kn?? so kuar la kat exit ayer keroh...
aku n kimi akan tggu kat MBMB .... 10 minit je mbmb ni dari exit ayer keroh...

then utk sape yg dari segamat or johor, korg g je la arah ke jasin...kompom ley paham peta ke neraka aku ni ha.....

kalu google punye,lagi la srabot......

_________________
durjana kau yang punya angkara
mengalih setiap pandangan manusia
yang benar kau palsukan
tugasmu seumpama syaitannnn!!!

Back to top Go down
http://www.facebook.com/?ref=home#!/ijat666?ref=profile
geeks
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 1556
Join date : 12/09/2009
Location : shah alam/puchong/saujana putra/kuala pilah

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Mon May 17, 2010 5:11 pm

ijat666 wrote:
ni map yg aku bru wat tadi...mmg mcm sakai sket la ea...
da tgk tu,gelak la puas2...hahahahaha


ijat.. len mcm sket poto ko.. ok.. den raso2 ok dah.. cumo mungkin kono tmbah dio punyo icon2.. ado masjid ko.. stesen minyaakkk ko.. bondo2 yang sonang di nmpak lah.. lopeh tuh ado arrow datang dari arah mano.. ok?..

sorry lambek sket... ado perbincangan sebentar tadi..

_________________


blind and could not see, deaf and could not hear, stupid and could not understand

Bayerische Motoren Werke
Back to top Go down
aus_ipoh
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2936
Join date : 19/05/2009
Age : 30
Location : ipoh dan kawasan yg sewaktu dengannya

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Mon May 17, 2010 5:33 pm

tol ayer keroh ke mbmb 2 jalan lurus ke..heheheheh

_________________
M125ZC





terus pecut sampai perut kecut
Back to top Go down
ijat666
Support Crew
Support Crew


Posts : 857
Join date : 14/10/2009
Age : 29
Location : GEMENCHEH,N9

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Mon May 17, 2010 5:43 pm

yup...lurus je...jgn belok2...mmg trus ke neraka nnt...hahahah....
dlm 10 minit je dari tol ayer keroh bro....

geeks...oo...yoko...
itu je yg penting2 nye...
nnt aku update kn lg....
tenet xde kat umah...g cc jap ni ha...adus

_________________
durjana kau yang punya angkara
mengalih setiap pandangan manusia
yang benar kau palsukan
tugasmu seumpama syaitannnn!!!

Back to top Go down
http://www.facebook.com/?ref=home#!/ijat666?ref=profile
geeks
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 1556
Join date : 12/09/2009
Location : shah alam/puchong/saujana putra/kuala pilah

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Mon May 17, 2010 6:09 pm

ijat666 wrote:
yup...lurus je...jgn belok2...mmg trus ke neraka nnt...hahahah....
dlm 10 minit je dari tol ayer keroh bro....

geeks...oo...yoko...
itu je yg penting2 nye...
nnt aku update kn lg....
tenet xde kat umah...g cc jap ni ha...adus

den bagi idea.. kalau ko leh amik map dari google map pun ok gak.. nak edit ko punyo tadi pun boleh gak.. ikut kesonangann ko lah.. hehehe..

sian plak kek ko.. hehehe...
ijat.. t den blanjo ko minam teh?..


View Larger Map

_________________


blind and could not see, deaf and could not hear, stupid and could not understand

Bayerische Motoren Werke
Back to top Go down
geeks
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 1556
Join date : 12/09/2009
Location : shah alam/puchong/saujana putra/kuala pilah

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Mon May 17, 2010 6:15 pm

tak pun tak payah buek map.. ko tunggu yo kek tol ayer keroh tuh leh?.. dari ko tunggu kek mbmb.. menatang mondo eh tuh?..

t ktorang smpi ko dah siap tunggu.. dah jumpo... ko terus jalan pi kem yo.. sonang..

_________________


blind and could not see, deaf and could not hear, stupid and could not understand

Bayerische Motoren Werke
Back to top Go down
ijat666
Support Crew
Support Crew


Posts : 857
Join date : 14/10/2009
Age : 29
Location : GEMENCHEH,N9

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Tue May 18, 2010 11:40 am

ooo??
ok ... xdo hal...den ajak bro kimi tggu sano skali..
aku x galak kn korg kuar ikot exit tol jasin sbb jalan nye mmg biol la sng cite...
ley punah rim.....
sbb tu aku ajak korg turun kat hiway ayer keroh.....
utk yg dari belah johor,korg nek la ke arah tangkak then trus ke jasin....
xkn la aku nk buat map 1malaysia kot kn....

_________________
durjana kau yang punya angkara
mengalih setiap pandangan manusia
yang benar kau palsukan
tugasmu seumpama syaitannnn!!!

Back to top Go down
http://www.facebook.com/?ref=home#!/ijat666?ref=profile
roda karat
Laskar Kelas II


Posts : 879
Join date : 07/11/2009
Age : 28
Location : parit moen, bagan, batu pahat...orang kampong jer...

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Tue May 18, 2010 3:19 pm

ijat666 wrote:
ooo??
ok ... xdo hal...den ajak bro kimi tggu sano skali..
aku x galak kn korg kuar ikot exit tol jasin sbb jalan nye mmg biol la sng cite...
ley punah rim.....
sbb tu aku ajak korg turun kat hiway ayer keroh.....
utk yg dari belah johor,korg nek la ke arah tangkak then trus ke jasin....
xkn la aku nk buat map 1malaysia kot kn....

jalan exit tol jasin mmg mcm ci_ _ _...pnah satu ketika, lmpu mtor xidup slps terhentak akibt terlanggar kawahlubang akibat lmpu jalan xada kiri kanan..budus..huhu...
Back to top Go down
geeks
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 1556
Join date : 12/09/2009
Location : shah alam/puchong/saujana putra/kuala pilah

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Tue May 18, 2010 3:50 pm

ijat666 wrote:
ooo??
ok ... xdo hal...den ajak bro kimi tggu sano skali..
aku x galak kn korg kuar ikot exit tol jasin sbb jalan nye mmg biol la sng cite...
ley punah rim.....
sbb tu aku ajak korg turun kat hiway ayer keroh.....
utk yg dari belah johor,korg nek la ke arah tangkak then trus ke jasin....
xkn la aku nk buat map 1malaysia kot kn....

okei.. kalau mcm tuh.. turun kek ayer keroh la.. ko tunggu sanun.. sobab.. kalau jaln yang byk lubang nih.. trauma den..
kut masuk lubang kali keduo motor den kang..
yang ponting jalan cun.. nk konvoi sodap.. hehe..

_________________


blind and could not see, deaf and could not hear, stupid and could not understand

Bayerische Motoren Werke
Back to top Go down
ijat666
Support Crew
Support Crew


Posts : 857
Join date : 14/10/2009
Age : 29
Location : GEMENCHEH,N9

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Wed May 19, 2010 1:14 pm

geeks wrote:
ijat666 wrote:
ooo??
ok ... xdo hal...den ajak bro kimi tggu sano skali..
aku x galak kn korg kuar ikot exit tol jasin sbb jalan nye mmg biol la sng cite...
ley punah rim.....
sbb tu aku ajak korg turun kat hiway ayer keroh.....
utk yg dari belah johor,korg nek la ke arah tangkak then trus ke jasin....
xkn la aku nk buat map 1malaysia kot kn....

okei.. kalau mcm tuh.. turun kek ayer keroh la.. ko tunggu sanun.. sobab.. kalau jaln yang byk lubang nih.. trauma den..
kut masuk lubang kali keduo motor den kang..
yang ponting jalan cun.. nk konvoi sodap.. hehe..

hehehe..yolah...den tggu sano nnt yo kwn2...
jalan exit jasin 2 mmg biol boto la sng cito...lg2 kite konvoi rmai2....
yg belah blakang mmg xkn dpt pasan lubang or timbit kat atas jalan tu...

_________________
durjana kau yang punya angkara
mengalih setiap pandangan manusia
yang benar kau palsukan
tugasmu seumpama syaitannnn!!!

Back to top Go down
http://www.facebook.com/?ref=home#!/ijat666?ref=profile
Chang
Laskar Kanan


Posts : 304
Join date : 26/04/2009
Age : 30
Location : From Kuantan, now PJ, Dmnsara, Kerinchi..

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Wed May 19, 2010 8:29 pm

korg 2 org je ke yng berbincang kat sini....???

mane encik2 mod kiter...? tido ehh...???

hahahaha....
Back to top Go down
mousepink
Bintara Muda


Posts : 400
Join date : 19/04/2009
Age : 28
Location : Kuala Perlis

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Wed May 19, 2010 11:19 pm

baru balik ttH shah alam...kitaorg dahh bincang..rasa2 nya nk buat baju untuk ride nie..tp memandangkan tggl seminggu lebih jer lagi...agak2 sempat x? just mengutarakan cadangan sahaja..
Back to top Go down
kelvin45
Support Crew
Support Crew


Posts : 745
Join date : 19/04/2009
Age : 28
Location : Putrajaya,Dengkil,Semenyih,Kajang.....

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Wed May 19, 2010 11:29 pm

Chang wrote:
korg 2 org je ke yng berbincang kat sini....???

mane encik2 mod kiter...? tido ehh...???

hahahaha....
Ader jer selame ni.....tgh @@ plan2 korang.......^^
Pastu kita main "love letter underground"antara mod............hahhaaa........


_________________
Back to stock...........
Standed mended..........
Never ever breakdown..........
2T lebih....
Asap lebih.....
Minyak lebih.......
Ader kelebihannya........^^
Back to top Go down
softoperator
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 699
Join date : 12/01/2010
Age : 27
Location : kl

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Thu May 20, 2010 1:56 am

mousepink wrote:
baru balik ttH shah alam...kitaorg dahh bincang..rasa2 nya nk buat baju untuk ride nie..tp memandangkan tggl seminggu lebih jer lagi...agak2 sempat x? just mengutarakan cadangan sahaja..

bt jerk...lg bgs de bju...so kite leh tau spe yg pg...hehehehe...rugi seyh spe xpg...

_________________
Back to top Go down
geeks
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 1556
Join date : 12/09/2009
Location : shah alam/puchong/saujana putra/kuala pilah

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Thu May 20, 2010 10:27 am

mousepink wrote:
baru balik ttH shah alam...kitaorg dahh bincang..rasa2 nya nk buat baju untuk ride nie..tp memandangkan tggl seminggu lebih jer lagi...agak2 sempat x? just mengutarakan cadangan sahaja..

bagus cadangn tuh.. tapi sempat ke nak buat?.. lagi seminggu.. aku masih mnuggu pandngn mod yng len.. sebab bagi aku.. susah kalau nk buat keje last minute nih..

_________________


blind and could not see, deaf and could not hear, stupid and could not understand

Bayerische Motoren Werke
Back to top Go down
tupai comel
Pegawai Kadet Kanan


Posts : 1677
Join date : 22/12/2009
Age : 27
Location : Segamat ShahAlam

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Thu May 20, 2010 1:18 pm

geeks wrote:
mousepink wrote:
baru balik ttH shah alam...kitaorg dahh bincang..rasa2 nya nk buat baju untuk ride nie..tp memandangkan tggl seminggu lebih jer lagi...agak2 sempat x? just mengutarakan cadangan sahaja..

bagus cadangn tuh.. tapi sempat ke nak buat?.. lagi seminggu.. aku masih mnuggu pandngn mod yng len.. sebab bagi aku.. susah kalau nk buat keje last minute nih..

tggu je design dulu..pastu tgk sambutan mcm mane..kalau memberangsangkan..go on je.duet boleh collect kt jasin..kt page 1 pon ade contact number semua org kan..boleh sms...

sekadar pendapat..
Back to top Go down
eddy8075
Support Crew
Support Crew


Posts : 971
Join date : 03/02/2010
Age : 29
Location : shah alam-k.lumpur

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Thu May 20, 2010 1:45 pm

geeks wrote:
mousepink wrote:
baru balik ttH shah alam...kitaorg dahh bincang..rasa2 nya nk buat baju untuk ride nie..tp memandangkan tggl seminggu lebih jer lagi...agak2 sempat x? just mengutarakan cadangan sahaja..

bagus cadangn tuh.. tapi sempat ke nak buat?.. lagi seminggu.. aku masih mnuggu pandngn mod yng len.. sebab bagi aku.. susah kalau nk buat keje last minute nih..

law dpt prstujuan awal dr korg a.k.a mod2, InsyaAllah sblm knvoi leh siap.
law xdpt, kite cancel.
Back to top Go down
aus_ipoh
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2936
Join date : 19/05/2009
Age : 30
Location : ipoh dan kawasan yg sewaktu dengannya

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Thu May 20, 2010 1:50 pm

baju nie utk ride ke jasin la kan..cmnie..sbb nk ke jasin wan n mazakim yg handle so korang sms or kol je wkq n wqs 2..senang sikit..lg cepat diorang tau lg cpt kptsn nk wat baju utk ride jadi buat ke x

_________________
M125ZC





terus pecut sampai perut kecut
Back to top Go down
chocolate
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 3215
Join date : 22/03/2009
Age : 30
Location : terengganu,bangi,kuala lumpur

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Thu May 20, 2010 2:19 pm

eddy,try la dl posting design tu,kl x leh utk ride kali ni nnt lain kali bleh guna lagi..xsyok ler kl sumer org xde can utk dapat

kl ko ada lubang bleh dapat baju cun ngan murah,nnt aku bkk blk thread pasal baju rasmi,kita diskuss balik

_________________
i'am wearing a poker face,until when can i hold it?...
Back to top Go down
WKQ4913
Support Crew
Support Crew


Posts : 1565
Join date : 04/04/2009
Age : 29
Location : Sentul KL

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Thu May 20, 2010 6:28 pm

klu rase sebelum konvoi bleh siap..on jela..janji ade orang nak incharge..
Back to top Go down
eddy8075
Support Crew
Support Crew


Posts : 971
Join date : 03/02/2010
Age : 29
Location : shah alam-k.lumpur

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Thu May 20, 2010 7:02 pm

ok.ktorg try cr tmpt yg bole wat ngn cpt n murah.
law xdpt murah n lmbt siap, mgkin xjd kot.
blk dr knvoila gamaknye..
Back to top Go down
mazakim
Laksamana Armada
Laksamana Armada


Posts : 2181
Join date : 26/04/2009
Age : 30
Location : cheras

PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Thu May 20, 2010 8:39 pm

OFF TOPIK

t-shirt rasmi 3rd bacth M125ZC ak akan handle dlm bulan JUN 2010.
sepatutnya bulan nie da leh mula collect duit namun timbul kesulitan
yg tak dapat ak nak mengelak iaitu opis ak sedang berpindah dr
cp tower PJ ke menara HLA jln kia peng maka ak teramat sibuk 24/7.

company yg ak nak deal nie plak operation hour cam opis hour lg la
menyulitkan ak nak p bincang psl baju 3rd bacth nie.
klu sabtu nie ak free ak akan cube deal ngan company nie secepat mungkin.
harap semua geng2 M125ZC faham situasi ak nie..

psl baju yg korang nak buat nie perlu sgt ker..??? klu rasa "jeles" sbb
kami org lama ader baju rasmi tp korang takde..??? takpe apa kata
kita pakai baju biasa saje konvoi ke jasin nie..??? bukan apa ak risau
nnt akan timbul isu member dr zon lain nak buat baju sendiri jugak
gune logo rasmi maka berversi-versi lah baju kita nie walaupun sekadar
sampingan kan....

ak faham korang nk baju so klu nak buat jugak ak cadangkan jgn guna logo rasmi club nie amacam...???
juz

_________________
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: M125ZC Mid Year Ride   Today at 9:04 am

Back to top Go down
 
M125ZC Mid Year Ride
View previous topic View next topic Back to top 
Page 3 of 8Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Next
 Similar topics
-
» Ride to Cameron Highlands on Chinese New Year!
» M125ZC IPOH - BERBUKA PUASA ( 4.9.2010 )

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Malaysian 125Z Community :: Arkib :: Arkib - Perbincangan-
Jump to: